Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muž, považovaný za bezohledného a tajemného vraha (Wesley Snipes) je na útěku před zákonem a snaží se zjistit, díky komu byl obviněn ze dvou vražd, spáchaných v New Yorku. nemá však mnoho času... zkušený šerif Sam Gerard (Tommy Lee Jones) a jeho muži jsou mu na stopě. Nelítostné pronásledování začíná... (Warner Home Video CZ)

Recenze (268)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Při jedné banální automobilové nehodě je zraněn Mark Roberts (Wesley Snipes). V nemocnici se ale zjistí, že Mark vystupuje pod falešnou identitou, a patrně jde o dvojnásobného vraha z jednoho nevyřešeného případu z New Yorku. Při jeho převozu (přeletu) do vězení ale dojde k havárii, a Markovi se podaří uprchnout. To ale nemůže nechat šéf týmu US Marshalls, Samuel Gerard (Tommy Lee Jones) jen tak, a vydává se na dlouhé pronásledování. Ale během akce se začínají objevovat nové souvislosti, které ukazují, že pachatelem mohl být i někdo jiný ... Po fenomenálním úspěchu Uprchlíka se Tommy Lee Jones rozhodl vstoupit do stejné řeky znovu, jen s jiným "Uprchlíkem". Harrisona Forda vyměnil za Wesleyho Snipes, a jedeme dál - je ale pravda, že Šerifové jsou mnohem akčnější a spletitější, nicméně i tak jakoby svému bráškovi z oka vypadli. Tommy Lee Jones jako hlavni polda je skvělej a Wesley Snipes mu taky odstudu nedělá. Fajn kousek, pokud máte chuť na příjemnou akčňárnu... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $60miliónovTržby USA $57,167,405Tržby Celosvetovo $102,367,405║ Aj keď po kvalitách Utečenca moc toho nezostalo pre toto voľné pokračovanie ale určitý štandart si to udrží a tak môžeme sledovať aspoň slušný priemer, ktorý sa dá pozrieť aj viac krát bez toho aby nudil. /videl v kine: 65%/ ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se Snipesovi povedlo. Klobouk dolů. Na Uprchlíka Šerifové sice zdaleka nemají, ale pobaví a to nemálo. Tommy Lee Jones si asi řekl, že opakování je matka moudrosti a střihl si stejnou roli z Uprchlíka. Paradoxně nejlepší postavou je hlavní záporák, jehož jméno zde z určitých spoilerových důvodů zveřejnit nehodlám. Vynikající kamera, slušná hudba, holohlavý Snipes a Tommy Lee "Uprchlík" Jones. No řekněte, není to skvělý? ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tady je vidět zjevná snaha o zopakování úspěchu uprchlíka s Hrrisonem Fordem, sice toho uprchlíka vyčórovali jak se jen dalo, ale trošku zapoměli na Harrisona a jelikož se Wesley na tohle moc nehodil, tak to je docela problém. Sice zůstal Tommy Lee Jones, ale ten na to sám nestačil a proto to dapadlo, tak jak to dopadlo ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Dost dobrá akční jízda, která se za sebe nemusí stydět ani v případě, že ji budeme srovnávat s Davisovým Uprchlíkem, který je, řekněme si to na rovinu, o třídu lepší. Kamera Andrzeje Bartowiaka je famózní a podhledy zde skutečně nešetří, stejně tak sem padne solidní akční hudba Goldsmithe. Vrchol filmu je bezesporu strhující přestřelka na hřbitově. Tommy Lee Jones zde prakticky opakuje svojí oscarovou roli a Sam Gerrard má opět tu tolik nezbytnou ingredienci - charizma. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (18)

  • Filmári si preštudovali videá a fotografie leteckých nešťastí, aby videli, ako sa lietadlo pri havárii rozpadne. (Arsenal83)
  • Robert Downey Jr. nemal rád prácu na produkcii a v rozhovore krátko po uvedení o filme povedal: „Je to možno najhorší akčný film všetkých čias, a to jednoducho nie je dobré na udržanie dobrej duchovnej kondície." (Arsenal83)

Reklama

Reklama