Reklama

Reklama

Haunt

Trailer

Obsahy(1)

Evan (Harrison Gilbertson) je introvertný teenager, ktorý sa spoločne so svojimi rodičmi presťahuje do nového domu s temnou minulosťou. Spozná sa s krásnou susedkou Samanthou (Liana Liberato) a začne to medzi nimi iskriť. Spoločne začnú objavovať záhady nového domu a nevedomky sa dostanú do veľkého nebezpečenstva. (kubqo)

Videa (2)

Trailer

Recenze (51)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Pokud je na hororu nejpovedenější ta romantická část, je někde něco špatně. Hlavní dvojka táhne film co se dá, stačil jeden pohled na Lianu Liberato a chrochtal jsem blahem, jenže....(!) to by Haunt nesměl být tak fádní horor se stokrát ohraným dějem a samoúčelnými lekačkami (creepy CGI fejs + hlasitý creepy zvuk) toho nejlacinějšího kalibru. Atmosféra je slabá, bál jsem se pouze toho, že se leknu a to je u hororu špatně. Závěr mě vyloženě nasral, protože jednak jsem to té mile vypadající teenage dvojici přál a jednak to nedávalo smysl. ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Proč vzít na milost tuhle značně nenápaditou věc, lineární, s od začátku tušenou pointou... to jsou dost sympatičtí snad všichni herci. Což nebývá zvykem, naopak v obdobných slátaninách ba i výrazně oceňovanějších kusech typu Insidious bývají mnohem větší slabinou. No a snad docela přívětivě vypadající udělátko na komunikaci s duchy. Ale to je hrozně málo... ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

EVP komunikace s mrtvými byla rozhodně dobrá volba. Bylo znát, že Mac Carter jako režisér toho nemá hodně za sebou, ale cením jeho snahy udělat alespoň z části slušnej duchařskej horor. Sice lidé/duchové chodící v záběru z jedné strany na druhou nikoho nemůžou vyděsit, ale dalo se tu tak 2x leknout a atmosféra byla vytvořena také velmi dobře. Ústřední dvojice je také tahounem a tajemství prokletého domu stojí za to, i když převratné také není, prostě je to povedený horor, který vyčnívá z řad průměrných. Jen tak dál Cartere. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Presťahovať sa do domu s temnou minulosťou je fakt super nápad :). Ale teraz vážne. Podobných ducharín je celá kopa. Máme tu strašidelný dom s tajomstvom a zlého ducha, čo prenasleduje nájomcov. K tomu trocha romantiky, neveriacich rodičov a predvídateľný záver. Šedivé a nezaujímavé, samotný bubák sa mi však celkom páčil, plus 2-3 ľakačky boli fajn. Tak akurát na slabučký priemer. 50/100 ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Klasický Haunted House, který nenabízí nic nového a ano, vše tady už bylo. Atmosféra v tomto snímku je mizivá, což je škoda, jelikož nějaký potenciál to určitě mělo. Lekačky taky nijak zvlášť působivé, takže moc nefungují. Stejně se ale držím na třech, jelikož jsem se nenudil, jako u většiny duchařin, zaujal mě příběh, také casting a herecké výkony. Díru do světa to neudělá, ale jsou mnohem horší snímky. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Salt Lake City v Utahu. (rafix)

Reklama

Reklama