Reklama

Reklama

Epizody(8)

Mladá žena z malého appalačském městečka uniká z každodenní rutiny hraním nejmodernějších videoher. Je tak dobrou hráčkou, že dostala nový herní systém k otestování... ale zde na ni čeká překvapení. Simulace dává průchod jejím touhám po poslání, romanci a luxusu v něčem, co se zdá být jen hrou... ale co zároveň ji i její rodinu vystavuje reálnému nebezpečí. (Prime Video)

(více)

Recenze uživatele honajz2 k tomuto seriálu (3)

Pilot (2022) (E01) 

No nevím, zatím mi přijde, že mě čeká drsnější Ready Player One, který se sice tváří dospěleji, ale stále je geekovskou fascinací být přímo ve videohře a záporná fakta, který tento fakt obnáší, zametá pod koberec akční zábavy. A ačkoli ve mě tajemství okolo pozadí videohry nějakou zvědavost vzbudilo, jako celek mě to nechává lhostejným a až na pár odvážnějších scén to neshledávám nijak poutavým. Ono je to taky tím, že postavy jsou zatím jednorozměrné a fikční svět zatím docela klišé, jen zatím ne tak průhledné, jako v jiných VOD seriálech. Záleží, kam se to bude posouvat, takže u toho ještě chvíli vydržím a uvidím. Po pilotu to rozhodně nechci odepsat, ačkoli mi ta hodina a něco moc nedala. Lepší 2* ()

Bonus za empatii (2022) (E02) 

Takže možná žádný Ready Player One, ale cestování časem... To by mě rozhodně bavilo víc, problém je, že i když je tahle epizoda řemeslně skvěle zpracovaná (stejně jako pilotní) a až na pitomou úvodní přestřelku poutavější, pořád si mě to moc nezískalo. Navzdory nějaké té vatě tu ale konečně je menší příslib něčeho, co by tomu dodalo grády, takže ještě jednu epizodu zkusím a uvidím, kam se to bude vyvíjet. Ačkoli to dost zavání stále větším množstvím vaty a rádoby psychologie. Slabé 3* ()

Haptický vlek (2022) (E03) 

Tak ne. Nepovedlo se mi do toho dostatečně dostat, aby mě bavilo sledovat především vývin vztahů, který v této epizodě dominuje. Kromě hlavní hrdinky mi nikdo není zrovna sympatický, ani dostatečně zajímavý a čekat tímhle tempem na odhalení či další zvraty mě prostě nebere. Špatný seriál to není, ale holt nejsem cílovka. Nejhorší je, že jsem tu epizodu viděl před pár hodinami a už teď marně vzpomínám, co se v ní vlastně dělo. Lepší 2* ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama