Reklama

Reklama

Rekrut

(seriál)
  • USA The Recruit
Trailer 1
USA, (2022–2023), 14 h 40 min (Minutáž: 51–58 min)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Začínající právník ze CIA vstoupí do nebezpečného světa mezinárodní špionáže, když přijme případ bývalé agentky, která vyhrožuje, že zveřejní kompromitující informace. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (46)

pavcas 

všechny recenze uživatele

Nemyslela jsem si, že mně to bude bavit, ale po pár dílech jsem byla chycená. Je to zábavný, akce střídaj sarkastický vtípky ve stylu Ryana Reynoldse, je to celkem dobře napsaný a ne úplně standardně se vyvíjející. Noah Centineo se vymanil ze škatulky romantických hezounků a líbí se mi, že je uvěřitelnej a nedělá ze sebe zabijáka. Na řešení ošemetnejch situací jde spíš hlavou. I když pořád nevím, jestli se mi líbí nebo ne. Ale ta role mu sedí a celý to táhne. Příjemný překvapení. ()

RetroGamer 

všechny recenze uživatele

Taký odľahčený špionážny seriál, ktorý moc odľahčený nie je - aj kvôli panickým atakom hlavného hrdinu. Seriál si robí srandu sám zo seba, z CIA a špiónov, no inak je celkom vážny a dobre natočený. Je tu veľa nelogických rozhodnutí, ktoré urobia postavy, no tam treba prižmúriť oči - hlavne Owenova bývalá, ktorá za ním pôjde cez pol zemegule. Inak seriál odporúčam - má len 8 častí, takže ho v kľude pozriete za jeden deň. Posledná časť ma navnadila na druhú sériu, tak dúfam, že ju Netflix schváli. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Velice příjemné překvapení. Bál jsem se že to bude jen další krimi. Naštěstí tady to má jeden příběh plný akce a sem tam i humor. Snad jen tu buzeranskou vložku mohli vynechat. V ději to nemá žádný význam, a je to tam v podstatě zbytečně a k ničemu. Typicky jen naplnit kvóty. Na druhou sérii se těším. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Seriál presne podľa môjho gusta. Sympatický hlavný hrdina ako nový rekrút v CIA (teda právnik ), ktorý omylom nájde sivú poštu a všetko pôjde do zadku. Hrozna ma baví ten komediálne ladený podtón, hrozne dobre sa nato pozerá a postavy, no tak tie sú na jednotku. Nie je to bombastické, ale je to presne ten seriál kde vypnete, zasmejete sa a občas vás aj prekvapí. Teda hlavne finále ma pár skvelých zvratov. Ja len dúfam v druhú sériu a kľudne aj tretiu a štvrtú. ()

Updated_Cake 

všechny recenze uživatele

Za mě tedy dost přeceňovaný seriál. Trailer i ukázka po 1. epizodě se snaží ukázat takový mišmaš ze seriálu, hlavně akční povahy, ale ve výsledku je to dost nuda. Zabaví pár prvních epizod, kdy člověk neví, co má čekat, jenže jak seriál najede do nudného stereotypu se snahou být co nejchaotičtější a nesložitější, ve finále pak podkopává sám sebe. Řekl bych, že seriál dost zachraňují herci a jejich výkony, scénář je ale vážně peklo. Závěr seriálu je totálně mimo, protože tam během celé epizody prakticky popírá tunu věcí, které těch 7 epizod budoval, takže místo nějakého wow efektu spíš přichází zmatení. Autor má za sebou samé seriály se CIA tématem, takže chápu jeho nadšení do tohohle kousku, ale to je tak vše. Je to spíš špatná komedie, která nemá co divákovi přinést. Z realistického hlediska tam hromada věcí ani nedává smysl a některé posloupnosti událostí jsou rovněž mimo. Pokud máte rádi americké detektivní rychlokvašky, asi je tenhle seriál v pohodě. Pokud ne, asi se nevyplatí tomu dávat šanci. ()

Galerie (197)

Reklama

Reklama