Reklama

Reklama

Včelař

  • USA The Beekeeper (více)
Trailer 1

VOD (1)

Clay (Jason Statham), bývalý agent tajné organizace Beekeepers, se po smrti svého přítele a souseda vydává na cestu krvelačné pomsty celostátních rozměrů. (Arigato)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (227)

otík 

všechny recenze uživatele

Mno! Těšil jsem se na další akční výplach od Stathama a dostal jsem ho. Půlku filmu jsou kecy o včelách a úlech, půlka filmu je akce. Je výborná, dobře nasnímaná a drsná. Co mi vadí, že Statham likviduje všechny, dobré i zlé, najaté i ty v "právu" chránit americkou společnost (FBI a všichni další policajti). Je to prostě útok na první signální, který se může a nemusí líbit. Prostě vlastně ani nevím, jestli se mi to líbilo. Statham super, ale logika scénáře nic moc. Tak třeba příště. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Pokud se nestane něco mimořádného tak nám David Ayer už další kvalitní snímek nepřidá. Včelař je totiž přímo hrozný. Logika absolutně chybí, přitom kdyby se jelo stylem první půlhodinky, kdy prostě Statham dá po tlamě finančním vychcánkům, které chrání nějaká bytelná ochranka vůbec by mě to nevadilo, tady se ale po vzoru Johna Wicka někdo snaží budovat svět bájných Beekeeperů a to už je na mě zkrátka moc. Působilo to celé na mě hrozně směšně. Statham je kvalitní mlátička, ale určitě jej rád uvidím v mnohem lepších filmech. 30% ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

No konečne som v tých sračkách, ktoré sa v súčasnosti točia, našiel nejakú perlu. Tak priamočiary, blbý a totálne uletený revenge film som nevidel od čias Arnieho Komanda. Hlavný hrdina je absolútne nepremožiteľný. Takže niekde v polovici filmu mi začalo vŕtať hlavou, kam až tá hierarchia zloduchov môže siahať, aby to neustále gradovalo. A v tomto ohľade si neberú servítky a idú na doraz. Neviem ,či by nebolo lepšie, aby hlavný hrdina aj hláškoval. Ale keďže on to berie vážne, tak funguje aj tá serióznejšia rovina pomsty. Humor obstarávajú totálne skazení zloduchovia a ich vtipné likvidácie. A som rád, že po dlhej bol vo forme aj Ayer všetku tú absurditu zvládol podporiť špičkovo natočenou akciou. Tých pár hnusných digivýbuchov tentoraz veľkoryso odpúšťam. Už dávno som sa takto nezabavil pri blbom ale skvelom akčniaku. 10/10. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Zhlídnul jsem v tom jakýsi pokus vytvořit nového Johna Wicka nebo Roberta McCalla a jím podobných. V sekci neohrožených hrdinů ale začíná být trochu přeplněno. Na dráhu pomsty se vydal pro změnu "včelař" Statham. Zařadil bych to k tomu lepšímu co natočil, pokud nepočítám franšízový Fast nebo Kurýra. Podobnou roli likvidátora si zkusil už i v Rozhněvaném muži. Začátek super, konec se začíná zvrhávat v přemrštěnou přestřelku neuvěřitelného balastu. Jako žánrovka fajn. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Extrémně nelogický slepenec plný nereálně se chovajících postav. Tady se musel někdo zbláznit nebo je to nějaký vtip, většinu filmu jsem jen nevěřícně zíral. Zápletka je nesmyslná, ale budiž, to u béček moc nevadí. Ale i když mám Jasoně celkem rád, tady kromě několika slušnějších akčních scén sice asi odvede dejme tomu svůj standard, ale film jako celek je blábol. Scénář, dialogy, chování postav a jejich obsazení, například výjimečně nereálně působící divná prdelatá černoška v roli agentky. Nechápu čím přesvědčili Jeremy Ironse, aby do toho šel. Ayerovi už asi definitivně hráblo, protože tohle vypadá, že to točil nějakej stážista. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (29)

  • Během boje s žoldáky na Danforthově (Josh Hutcherson) panství je žoldák v modré bundě několikrát bodnut do zad, ale když je svržen ze schodů, jeho bunda není rozřezána. (Johnny.ARN)
  • Parker (Emmy Raver-Lampman) Wileymu (Bobby Naderi) tvrdí, že minigun střílí rychlostí 6 000 ran za minutu. To je nepravda, minigun střílí rychlostí 2 000 nebo 4 000 ran za minutu, kterou si uživatel zvolí na ovládacích prvcích střelby. (Johnny.ARN)
  • Jakmile zazněl první výstřel, měla být prezidentka (Jemma Redgrave) okamžitě evakuována, přesto zůstává a nemá v blízkosti žádné ochránce. Také ozbrojené bandity v blízkosti stanoviště prezidentky není slyšet, což je nemožné. (Johnny.ARN)

Související novinky

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

01.11.2023

Rýsuje se nám zde nová dlouholetá spolupráce na poli akčních filmů? Populární britský herec Jason Statham si údajně natolik užil natáčení nového snímku v režii Davida Ayera (Sebevražedný oddíl,… (více)

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

07.05.2022

Poslední snímky režiséra Davida Ayera (Drsný časy, Králové ulice) nebyly přijímány vůbec dobře. Sypat se to začalo už Sabotáží z roku 2014, následovala komiksárna od DC Sebevražedný oddíl, který se… (více)

Reklama

Reklama