Reklama

Reklama

Před vraždou

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Vězeň odsouzený v cele na smrt má zálibu v řešení případu „zvenčí“ po schůzkách s klienty, kteří za ním do věznice dochází. Jednoho dne za ním přijde mladá reportérka snažící se vyřešit případ ženy zamčené ve sklepě a příběhy hned několika vzájemně cizích hlavních postav se začnou proplétat v tomto čtyřdílném seriálu, kterému rozhodně nechybí nejen detektivní vyšetřování a nečekaná překvapení, ale také notná dávka černého humoru. (TheEvilTwin)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Updated_Cake 

všechny recenze uživatele

Jak tu už někdo zmínil, je to geniální propojení stylu Sherlocka a Mindhunter, dialogy a scénář skvělé a hodně to bavilo. Tucci a Tennant - 2 osoby, které totálně zapadly do svých rolí a byla radost je sledovat. Ačkoliv jisté aspekty příběhu byly po prvním díle už předvídatelné. Hlavní výtka je asi vůči Dolly Wells - možná to je jen můj názor, ale je to strašně nesympatická herečka, která hrála ještě méně sympatickou postavu. Neseděla mi vůbec do toho seriálu a byla spíše otravná. Rozhodně úkrok stranou, obsadit někoho takového jako jednu z hlavních postav příběhu. Emoce strašně přehrávala, čímž tomu všemu nasadila korunu, bohužel v negativním slova smyslu. Co se týče logiky seriálu, přijde mi v pohodě. Dává to smysl a nechápu, co lidem v tomto směru vadí. Moffat jako vždy ví, co si může a nemůže dovolit a má s podobnými chaotickými scénáři už zkušenosti a jde mu to. Takže největší výtkou zůstává hlavně konec a Dolly Wells, čímž se tenhle seriál pro mě pohybuje někde kolem 3-4*. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi tento BBC styl hraných seriálů. Zajímavé téma na tři, maximálně čtyři epizody. Exkluzivní herecké výkony. V omezeném čase se pořád něco děje, nedochází tu k žádnému zbytečnému natahování, jak tak u seriálů bývá. Jen teda zde to s tím námětem trošku nezvládli. Celé mi to přišlo neskutečně absurdní. David Tennant tu sice hraje hezky, ale stojí tu v pozici tak absurdní, že vymyslet ji musel asi nějaký retard. ()

Reklama

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Serialovy Inside Man je absurdny a az vulgarne nelogicky bordel, ktory ma velku cast sledovania vytacal do vyvrtky a to najma konanim postav, ktore si po zavere nezasluzia navrat na obrazovku ani v desatsekundovom reklamnom skeci. Este aj David Tennant a inokedy vyborny Stanley Tucci mi priserne liezli na nervy. ()

Daiker 

všechny recenze uživatele

No to byla slátanina..... Herci Ok, příběh a zpracování podprůměrné, divné.... Herci v roli rádce, vraha jsem nevěřil ani pozdrav. Stanley se na tu roli vůbec nehodil a ještě jak se pořád snažil hrát chytrého a s jakože cool psychopatem vedle sebe, který měl být asi vtipný..... No hrůza. Samotný příběh nesmysl a chování faráře bylo na facku. Přitom stačilo nahlásit to divné individum, kterému nevím proč chtěl pomoci. Jediné co mě na této sérii zaujalo bylo...... Kde je kurwa ta hlava? A proč je to tak důležité..... ()

lemonova 

všechny recenze uživatele

Vcelku pútavo natočené a originálne vymyslené. Avšak psychologicky tam dosť vecí nesedelo. Okrem skvelého Davida Tennanta a výborne sekundujúceho Stanleyho Tucciho sme videli aj dosť priemerné herecké výkony, na aké som doteraz nebola v britskej produkcii zvyknutá a čo ma mrzí viac, vykonštruované dialógy, ktorým sa dalo ťažko uveriť. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Po záverečných titulkoch ešte prichádza dodatočná scéna. (Arsenal83)

Reklama

Reklama