Reklama

Reklama

Před vraždou

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Vězeň odsouzený v cele na smrt má zálibu v řešení případu „zvenčí“ po schůzkách s klienty, kteří za ním do věznice dochází. Jednoho dne za ním přijde mladá reportérka snažící se vyřešit případ ženy zamčené ve sklepě a příběhy hned několika vzájemně cizích hlavních postav se začnou proplétat v tomto čtyřdílném seriálu, kterému rozhodně nechybí nejen detektivní vyšetřování a nečekaná překvapení, ale také notná dávka černého humoru. (TheEvilTwin)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

gonga 

všechny recenze uživatele

Na začátku to vypadalo zajímavě, později už to tak slavné nebylo, postavy, zejména tedy farář a jeho žena, se chovali jako naprostí idioti, jako v nějakém rauši. Jejich oběť je a druhou stranu naprostá fanatička, která když uvidí dětské porno, tah nevidí, neslyší a nevnímá nic než to. Chvílemi jsem si přál, aby už ji někdo klepl. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani náhodou si nedokážu jen tak na první dobrou vybavit, kdy jsem se mohl takto bavit u seriálu z produkce BBC. Od této přebujelé stanice jsem v poslední době zvyklý spíše na duhovo- multikulturní vlezdoprdelismus nejhrubšího kalibru, kterým tito sluníčkáři zprasí nejeden dobrý příběh (Terry Pratchett), takže jsem byl nachytán zcela nepřipraven. Bavil jsem se výborně už od úvodní epizody a tvůrcům jsem prominul i mnohé nedostatky, protože bylo vidět, že se sami neberou příliš vážně. / Poučení: Jak se stát vrahem proti své vůli snadno a rychle. ()

Reklama

lemonova 

všechny recenze uživatele

Vcelku pútavo natočené a originálne vymyslené. Avšak psychologicky tam dosť vecí nesedelo. Okrem skvelého Davida Tennanta a výborne sekundujúceho Stanleyho Tucciho sme videli aj dosť priemerné herecké výkony, na aké som doteraz nebola v britskej produkcii zvyknutá a čo ma mrzí viac, vykonštruované dialógy, ktorým sa dalo ťažko uveriť. ()

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

Tak rovnou píšu : 75-80% ... Takový ten "seriál" co za jeden večer prostě dáte. (4 díly) ... Musím uznat že zde bylo dost prostoru kdy jste měli nutkání to ukončit protože "bezvýznamné, bezmyšlenkovité konverzace" ... ale!!! To trvalo jen chvíli ... Vydržte! Vlastně hned v půlce prvního dílu se stane něco co vás už nepustí. Každopádně klaním se, klobouček dolů... Protože to nakonec bylo velmi povedené a prostě chcete vědět víc a chcete jít dál a na konci uz jen tupě čumíte co se to vlastně stalo, (kvůli jednomu stupidnimu flashdisku) ;D hodně zvratů a obratů a nečekaných situací a to je přece o co tu jde ne ... Povedený krátký seriál, rozhodně doporučuji. Bylo mi dokonce i velmi líto že končí. Nebo nekončí? ... ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Asi nejvíce jsem zklamaná z konce, protože jsme tam měli spoustu nevyřešených otázek, nicméně závěr s jistou osobou vlastně potvrdil to, co postava Tucciho říkala od začátku, že vrah je každý, jen záleží na situaci, která to probudí. Mrzí mě, že jsme se nedozvěděli, proč zabil svou ženu, ale jeho postava byla skvěle napsaná a zahraná. Tennant samozřejmě boží a nejvíc mě s prominutím fakt srala postava Dolly Wells, to byla taková pipka, že jsem si chvílemi říkala, že si všechno možná i zaslouží. Velmi nesympatická postava. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Po záverečných titulkoch ešte prichádza dodatočná scéna. (Arsenal83)

Reklama

Reklama