Reklama

Reklama

Před vraždou

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Vězeň odsouzený v cele na smrt má zálibu v řešení případu „zvenčí“ po schůzkách s klienty, kteří za ním do věznice dochází. Jednoho dne za ním přijde mladá reportérka snažící se vyřešit případ ženy zamčené ve sklepě a příběhy hned několika vzájemně cizích hlavních postav se začnou proplétat v tomto čtyřdílném seriálu, kterému rozhodně nechybí nejen detektivní vyšetřování a nečekaná překvapení, ale také notná dávka černého humoru. (TheEvilTwin)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (114)

kukkik 

všechny recenze uživatele

Velice slibný začátek, téma a výjimečně sympatické obsazení. Tím ale výčet pozitiv víceméně končí. Vězeňský "mastermind" s noblesou do detailu vysvětluje naprosto zřejmé a primitivní zápletky, přičemž má štěstí na lidi, jelikož ve srovnání s reportérkou pořád působí jako totální bedna na logiku. Zápletku prozrazovat nebudu ale řekněme, že přijít na to, že ve fastfoodu bude pravděpodobně hodně lidí jíst fastfoodové jídlo je něco, co Grieff odtajňuje jako národní tajemství, zatímco Beth slintá v rohu a točí si mlýnky. Nechápu, co tvůrce vedlo k napsání tak absurdních postav jako je "fokin" vikář ale seriál tím strašně trpí a většina děje po prvních dvou epizodách vysloveně přetéká absurditou. Nicméně se na to pořád celkem hezky koukalo a tak nejde o totální průšvih. Inside Man tak v pohodě obstojí třeba jako opravdu hodně nenáročný thriller pro lidi se slabším srdcem, které nesmí nic v ději rozrušit nebo dokonce překvapit, pro ostatní je to přinejlepším velká oddechovka a pokud máte rádi "Doktora" Tenneta bez ohledu na roli, tak jako já, tak i tu třetí hvězdu snímek možná obhájí. Chápu myšlenku série, ke které celý děj směřuje, a ta je dobrá ale jednotlivé zvraty a dějové linky jsou příliš přitažené za vlasy a celku to citelně u škodí. 3/5 ()

lemonova 

všechny recenze uživatele

Vcelku pútavo natočené a originálne vymyslené. Avšak psychologicky tam dosť vecí nesedelo. Okrem skvelého Davida Tennanta a výborne sekundujúceho Stanleyho Tucciho sme videli aj dosť priemerné herecké výkony, na aké som doteraz nebola v britskej produkcii zvyknutá a čo ma mrzí viac, vykonštruované dialógy, ktorým sa dalo ťažko uveriť. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi tento BBC styl hraných seriálů. Zajímavé téma na tři, maximálně čtyři epizody. Exkluzivní herecké výkony. V omezeném čase se pořád něco děje, nedochází tu k žádnému zbytečnému natahování, jak tak u seriálů bývá. Jen teda zde to s tím námětem trošku nezvládli. Celé mi to přišlo neskutečně absurdní. David Tennant tu sice hraje hezky, ale stojí tu v pozici tak absurdní, že vymyslet ji musel asi nějaký retard. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Wau! 4díly, u kterých jsem trnula co bude dál! Tucci je perfektní, dané situace jsou skvělé a je to pro mě ukázka toho, jak z jednoduchých každodenních činností může vzniknout obrovský trabl. Seriál mě ohromně vtáhl a přemýšlela jsem jako hlavní postavy - co bych udělala v té a té situaci...Jak bych se zachovala apod.  A ta úvodní znělka - po dlouhé době taková, kterou jsem nepřeskakovala ;) ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

WTF!? Taková ze začátku nenápadná miniserka ze které se postupně vyklube origoš brutální černohumorné krimidrama. Humor je, tak suchý až se sype, děj absurdní až po hranici uvěřitelnosti a herci naprosto skvostní. Prostě dokonalý koktejl, který jsem vyžunkla na jeden zátah a chutnal mi velice ba mě přímo nakopl energií. Prostě zjevení, které mě zadráplo od první vteřiny a pustilo až na konci...Za mě 98% ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Po záverečných titulkoch ešte prichádza dodatočná scéna. (Arsenal83)

Reklama

Reklama