Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policista Wes Block vyšetřuje zákeřné vraždy mladých žen. Sám žije podivínsky a v noci vyhledává prostitutky, které neodmítají perverzi. Netuší, že je součástí vrahova dokonalého plánu a důkazy, nalezené na místech činu, čím dál víc směřují proti němu. Smyčka se pomalu, ale jistě utahuje, aby si vybrala svou další oběť... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Průměrné krimi drama o zvířatkách: kromě blíže neurčeného počtu psů můžeme vidět také kočky, hojná stádečka koz, sem-tam se objeví bobr, ptáci (s výjimkou dvou kuřátek) zůstávají nespatřeni, přesto na pozadí vnímáme jejich vzrušené štěbetání a v hlavní roli je jeden lehce obstarožní kanec, který má oponenta v maskované svini. Vzhledem k pozdním nočním hodinám jsem neviděla závěr filmu, ale silně pochybuju, že by mě něčím překvapil. 59% ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Režisér to tak určite nezamýšľal, ale je veľkou chybou ak v kriminálnom thrilleri funguje rodinný život hlavného hrdinu lepšie ako vyšetrovanie, vraždy či stret Eastwooda s vrahom. Ide o priemerné dielo po všetkých stránkach, ktoré neurazí, ale nedokáže ani nadchnúť.Z jednotvárnosti na chvíľu film vykoľají krátky záber na mŕtvu opatrovateľku natrepanú v umývačke riadu, ktorá naznačovala, že aspoň záver bude hustý. Nič sa však nezmenilo a ako stereotypne začal tak aj skončil. 60%. ()

Reklama

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

V hlavní roli policajt, od kterého odešla žena, stará se o dvě dcery a ve zbytku času buď vyšetřuje vraždy, nebo leje a chodí po bordelech. Výborný jsou tu dialogy, u kterých jsem se několikrát smál nahlas. "Líbila ses mi ve fitku. Celou dobu jsem přemýšlel, jak by bylo bezvadný ti z těla slízávat pot." a taky "Jo, líbíš se mi. Někam tě někdy vezmu. Třeba na kuželky." Super atmosféra osmdesátkových New Orleans. Trochu odfláknutý záporák. Ale jako celek mě to bavilo. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Kapitán Wes Block vyšetřuje zákeřné vraždy mladých prostitutek. Sám žije dvojím životem a v noci vyhledává prostitutky, které neodmítají perverzní praktiky. Netuší, že vrah jeho práci pozorně sleduje a postupně se k němu dostává stále blíže. Vrah píše Blockovi vzkazy a dokonce pro něho kupuje prostitutky, které potom zabije. Kapitán Block začíná mít strach o svou rodinu, kterou nechá hlídat. Zprávy z laboratoře potvrdí, že vrah nosí tenisky, které jsou pokryty úlomky z ječmene. Vrah pravdepodobne pracuje v pivovaru. Zajímavý a drsný thriller se svým pojetím dosti vymyká z filmografie Clinta Eastwooda a rozhodně stojí za vidění. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Sám mám poslední dobou dost problém udržet se u filmu a neusnout. Každopádně při sledování tohodle filmu to bylo jako kdyby mi ten film v úvodních titulcích jasně řekl, že hlavní příběhovou linkou bude spánek, jeho devizou bude spánek, v hlavní roli spánek, hudbu složil spánek a celé to má takový ten spánkovitý spád. Stahující se smyčka nebyl zase tak špatný film, ale ten rok, ta doba, ve kterém se film točil plus také fakt, že mezi filmem se sypala jedna reklama za druhou, mi prostě k ničemu nepomohlo a výsledek byl takový, že slovo průměr tenhle film naprosto přesně vystihuje. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (13)

  • Richard Tuggle, který film režíroval a zároveň napsal scénář, vedl při jeho psaní mnoho rozhovorů s policejními důstojníky. Chtěl vytvořit hluboký příběh plný emocí a na vlastní kůži nahlédnout do životů mužů a žen, kteří hájí zákon a každý den jsou v kontaktu se smrtí a zoufalstvím. (ClintEastwood)
  • Dceru Wese Blocka Amandu hraje skutečná Eastwoodova dcera Alison. (ClintEastwood)

Reklama

Reklama