Reklama

Reklama

Ve snímku V hlavě 2 společností Disney a Pixar budou mít diváci znovu možnost se podívat na to, co se právě odehrává v hlavě čerstvé teenagerky Riley. Dějí se zde velké věci – ve velícím centru probíhají neočekávané stavební práce, aby se sem vešli překvapiví noví hosté: zbrusu nové emoce! Radost, Smutek, Vztek, Strach a Nechuť, kterým se už dlouho dařilo mít všechno pěkně pod kontrolou, se ocitají v rozpacích, když se jejich společnost rozroste o další pocity. Jako třeba o Úzkost, která zde začne kralovat. (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (209)

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Solidní pokračování, které však jedničku spíše nepřekoná. Samotná hodnota však může být dost možná ale i větší, zejména pro dospívající. A to byl trochu kámen úrazu u mě, protože téma zapadnutí, zalíbení mám již za sebou a přetvařování se pro druhé není nic na co se mi hezky kouká. Každopádně řídící centrum, nebo pilíře hodnot jsou stále silné věci a člověk se nevyhne tomu, aby přemýšlel jak to funguje u něho. Vše, co bylo ve druhém díle bylo něco s čím se každý z nás potýká, každý má něco, a proto je to o to cennější. Může být v klidu další díl zase s další fáze života, třeba o randění. U mě v hlavě je teď nová postavička, která si často vezme celé řídící centrum pro sebe a byť ostatní vlastnosti nepotlačuje, jsou prostě mírně upozadněny. Mám vztah, který jsem nikdy předtím neměl a je to někdy tajfun jako, když řádila u Riley úzkost, přesto vím, kdo jsem, základy a hodnoty jsou postaveny a věřím, že velmi brzy bude i u mě symbióza. Člověk prostě není jednoduchý, ale většinou si může vždy vybrat jestli bude škodit a brát, nebo pomáhat a dávat. Nostalgie je jinak u mě na denním pořádku, v 28 letech při síle a drží se kormidla. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Geniálně terapeutickej animák, který perfektně ukazuje, jaké je to býti teenagerem - a dokonce ani ne tak zjednodušeně (vzhledem k cílovce). Osobně na tom miluju všechno, od celého příběhu až po detaily (Strach mající padák, akné Riley na bradě). Jestli někomu za poslední dobu přeju onen komerční úspěch, tak určitě Inside Out 2. ()

Reklama

TomX2 

všechny recenze uživatele

Krásna vec. Možno sa už pre niektorých nedostaví ten moment prekvapenia, ale v porovnaní s jedničkou to na sile vôbec neuberá, naopak sa tu dostaví veľa emotívnych momentov a originálnych nápadov, ktoré potešia a pohladia na duši. Teší ma taktiež, že každý deň premietania bola u nás plná sála detí, pretože Inside Out vie byť veľmi poučný, inšpiratívny a pozitívny. Plakal som, bol som dojatý a ešte aj miliónkrát budem, pretože si to miliónkrát zasa pozriem a budem sa rozplývať nad tým, aký je to dokonalý film a aký krásny, komplexný a unikátny ľudský život vlastne je. ()

TroiMae 

všechny recenze uživatele

V hlavě 2 je prostě pokračováním jedničky. Nemusíme si stěžovat na málo originality, protože původní poselství je stejně aktuální ve chvíli, kdy Riley ve třinácti přepadne puberta, čeká ji střední a před tím víkendový hokejový tábor s jejími dvěma nejlepšími kámoškami a vysněným týmem Plameňaček v čele s obdivovanou Val Ortiz. Milý, hodný, zábavný, užitečný a terapeutický film znovu nastoluje téma potlačených emocí a vzpomínek. Jestli se před tím Radost vypořádala se Smutkem a všichni pochopili, že musí držet spolu, nyní čelí stejné výzvě s celou novou bandou emocí. I když se situaci snaží nevhodně opanovat Úzkost, i Radost bude muset opět projít vývojem a opustit svůj paternalismus hraničící s blahosklonností. Cesta za poznáním je dobrodružná a nechybí ani záchvat paniky.   Radost: „Úzkost využívá představivost Riley proti ní!“ Úzkost: „Chtěla jsem ji jen chránit…“   Úzkost: „Co všechno se může stát, když se Riley nedostane do týmu? Skvělé, že se ptáte, takže…“ ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Takmer vždy sú dvojky a pokračovania slabšie, tú to ale neplatí úspešne to nadviazalo na silnú jednotku a v niektorých momentov ju aj prekonalo. Anímácia super aj zápletka nové émocie vtipné. Fakt nie je čo vytknúť a mladšia sestra má na to vytiahla ešte cez cinemax akciu "rodinná nedeľa", bola ozaj rodinná. Plná kinosalá veľkých aj malých divákov ktorí boli tiež spokojní. Trošku som sa obával od disneyho nejakej propagandy ale chvalabohu ešte tam nie sme a nedovolili si okrem inej rasy hlavnej trenérky nič. Hokej moc nemusím no tu sa na ženské amatérske mužstvo pozeralo dobre. Zrejme animák tohto roku. 5* ()

Galerie (42)

Zajímavosti (14)

  • Závist je jediná emoce, která má na každé ruce jen čtyři prsty, zatímco ostatní mají po pěti. (Davidamper)
  • Přestože byl tento film uveden devět let po původním filmu, odehrává se dva roky po něm. (Davidamper)
  • Originálne hlasy Strachu a Znechutenia - Bill Hader a Mindy Kaling boli nahradené hlasmi hercov Tony Hale a Liza Lapira. Podľa správ, obaja Hader a Kaling sa rozhodli nenavrátiť k pokračovaniu z dôvodu neuspokojivej platovej kompenzácie za prepožičanie ich hlasov ku kľúčovým charakterom filmu. (drake31)

Související novinky

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

19.08.2024

Dominance na tržebním vrcholu po spanilé krasojízdě končí. Nový hororový snímek Vetřelec: Romulus od Fede Alvareze (Smrt ve tmě), jenž pochválil i otec série Ridley Scott, překonal všechna očekávání… (více)

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

12.08.2024

Bylo to jen otázkou času. Tržby letošního marvelovského hitu Deadpool & Wolverine režiséra Shawna Levyho (Free Guy: Hra na hrdinu, Projekt Adam) se nabalují jako sněhová koule a už třetí víkend… (více)

U Disneyho představili řadu novinek

U Disneyho představili řadu novinek

10.08.2024

Tento víkend probíhá v kalifornském Anaheimu letošní osmý ročník přehlídky D23, což je nejzásadnější událost pro fanoušky tvorby Walt Disney Company za celý filmový rok. Samotné studio si pro tuto… (více)

Reklama

Reklama