Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Berlín prožívá zlatou éru a místní muž, kterého zajímají jenom sex a prachy, právě plánuje ukrást šperky za 44 milionů. (Netflix)

Videa (1)

Promo

Recenze (106)

Aleix 

všechny recenze uživatele

Tak ,přiznám se ,že z prvu jsem po třech epizodách chtěl plácnout slabou trojku a zbytek série odsunout na neurčito. Berlínovi žvásty o lásce a bezbřehém zamilovaní do nudné Camille mě čím dál tím víc štvalo. Navíc loupež mi přišla naplánovaná jako by se La casa de papel vykládal zcela vědomě. Álex Piňa mě však překvapil. Děj se otočil a jakmile lupiči začali zdrhat ,do děje vstoupila skvělá Alicia Sierra a později Inspektora Murillo začal jsem se bavit. Berlin byl upozaden a všichni se museli otáčet aby zdrhli všem těm španělsky mluvícím poldum. Druhou sérii očekávám a propojit další vloupacku s lupiči z LCdP by nebylo odvěci. + nemohlo jsem si nevšimnout na skrytý merchbrand pro pivovar Estrella Damm ,evidentně v Paříži jiný pivo neznají 🙂 ()

monolog 

všechny recenze uživatele

To se opravdu museli všichni zamilovat do dalšího ve skupině? To je jak škola v přírodě dvou tříd, kde jsou jen holky a kluci... Jakmile se zhasne, je průser... Loupež je naprosto odfláknutá a ve třetím dílu už ji prakticky přestanou řešit a je jen jako pozadí. A pak začnou vymýšlet kraviny. Každý se chová jako naprostý pako, kradou auta, vylívají si city, roztomilé je to. Ale trochu dlouhé a nudné. Vedlejší postavy jsou prostě nezajímavé vedlejší postavy. Berlín se chová jako idiot. Jednou a dost. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

[70%] Papírový dům byl pecka, i když byla poslední série už taková scénářem narychlo vytvořená, ale furt super. Tenhle spin off/prequel - to je něco jiného. Divák by neměl čekat to samé jako u Papíráku. První tři díly jsou docela podobné originálu, pak to začne nabírat takový, jak bych to řekl ... směr typické love story, kdy tu máme několik dvojic, kteří se do sebe zamilují. Někteří na to nadávají, ale já to celkem přijal. U mě bylo dobré, že jsem si většinu postav oblíbil, takže ok. Akce tu není moc výrazná, ale napětí tu chvílemi je, především tu máme skvělou postavu Berlína, který mě bavil už dost i v Papírovém domu. Zde není hlavním dějovým středobodem loupež, což mě trochu překvapilo, ale dobrý. Nejsem zklamaný, sice bych to stáhnul tak na 6 epizod. Některé ty linie jsou zdlouhavé, ale jak píši, oblíbil jsem si postavy, tak mi to romantická linka vůbec nevadila. Podruhé už tuhle sérii asi neuvidím, vyloženě pecka to není, ale během 2 dnů jsem to dal a nenudil se. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Od tohoto seriálu jsem čekal něco úplně jiného. Jsem možná malinko zklamaný, ale on je to dnešní bych řekl takový "marvelovský" trend. Narvat spinoff ke každému povedenému dílu, ke každé oblíbené postavě. Upřímně proti tomu nic nemám a naopak jsem rád za každý důvod se vrátit od světa/vesmíru mi příjemnému. Viz papírový dům, nebo třeba i ten Marvel. Ale abych vysvětlil pojem "marvelovský" trend. Dřív to nebylo obvyklé, později to malinko zevšednělo, točit tzv. prequely. Já je zbožňoval z výše zmíněného důvodu. Ale, a to jsem od toho vždy očekával, v tomto případě nevyjímaje, od prequel, spinoffu, .... když je věnovaný nějaké postavě, očekávám, že se o ní něco dozvím. Ale nestalo se. Ne teda moc... Naopak. Vznikne film (Black Widow, ....) bo seriál (Berlín, ...), který vypráví příběh a ať je sebelepší, končí v šuplíku "zbytečných, nic neříkajících příběhů", které, kdybychom neviděli, nic se nestane..... Jinak super zábava. Berlín je charisma jako prase. Super postavy, prima příběh. Palce nahoru. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Tvorcovia Alex Pina a Esther Martínez Lobato povedali, že chceli po svojich predchádzajúcich nedávnych projektoch urobiť niečo „ľahšie“, a preto má seriál oveľa viac komediálnych momentov. (Arsenal83)
  • V 27. minutě je zmíněn Harry Potter ze stejnojmenné filmové série. (Zix.)

Reklama

Reklama