Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Berlín prožívá zlatou éru a místní muž, kterého zajímají jenom sex a prachy, právě plánuje ukrást šperky za 44 milionů. (Netflix)

Videa (1)

Promo

Recenze (107)

bararich8 

všechny recenze uživatele

Berlín by to snad uhrál i sám. A plus se zde naštěstí jede ve stopách původního seriálu ač je tu o pořádný kus navíc romantiky a dalších odboček mimo hlavní loupežnou linku, takže chápu, pokud to někomu není po chuti. Každopádně mě to bavilo, ostatní postavy byly rovněž fajn a jsem rád, že tento spin-off/prequel vznikl. ()

Aleix 

všechny recenze uživatele

Tak ,přiznám se ,že z prvu jsem po třech epizodách chtěl plácnout slabou trojku a zbytek série odsunout na neurčito. Berlínovi žvásty o lásce a bezbřehém zamilovaní do nudné Camille mě čím dál tím víc štvalo. Navíc loupež mi přišla naplánovaná jako by se La casa de papel vykládal zcela vědomě. Álex Piňa mě však překvapil. Děj se otočil a jakmile lupiči začali zdrhat ,do děje vstoupila skvělá Alicia Sierra a později Inspektora Murillo začal jsem se bavit. Berlin byl upozaden a všichni se museli otáčet aby zdrhli všem těm španělsky mluvícím poldum. Druhou sérii očekávám a propojit další vloupacku s lupiči z LCdP by nebylo odvěci. + nemohlo jsem si nevšimnout na skrytý merchbrand pro pivovar Estrella Damm ,evidentně v Paříži jiný pivo neznají 🙂 ()

Reklama

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[8/10] Dlhé čakanie na pokračovanie mojej oblúbenej série skončilo a máme to tu, samozvaný Berlín sa vracia vo vlastnom spinoffe. Očakávania som mal zhruba pomerne veľké a nesklamalo ma to, kto čaká akčnú sériu a výbuchy ako v De Papel bude sklamaný, ale podľa trailerov sa dalo pekne vyčítať zhruba akým smerom sa producenti vyberú a akým štýlom vyrozprávajú príbeh Berlína - TOP postavy, kde očividne ľutovali že ho nechali zomrieť v pôvodnej sérií. Priznávam že romantických pasáží bolo niekedy možno až príliš, ale všetko je to krásne vykomenzované kvalitnými dialógmi, skvelou kamerou, nádherny viuzál s dobrým výberom exterierov a interierov. Nová partia mi sadla, síce za tých pár častí sa ich nedá až tak veľmi si ich oblúbiť ale boli v pohode. Pedro Alonso aka Berlin je kapitola sama o sebe, svoje herecké kvality ukázal v plnej sile. Skôr som mierne sklamaný z návratu vyšetrovateľiek z pôvodnej série, to mi prišlo skôr iba ako obyčajný ťah na sledovanosť, moc ma tu nezaujali a zaobišli by sme sa aj bez nich. Takže výsledok je asi taký, že tento seriál je plnohodnotným prírastkom do našej oblúbeneje Money Heist éry, ktorá dúfam neskončila a pevne verím,že sa Berlín vráti v tak kvalitnom spracovaní, ako bolo toto.  "Prišel sem o čast lupu. Budeme muset krást znovu" ()

Lavi 

všechny recenze uživatele

Někde v půlce (ano, při automobilových závodech) si člověk řekne dopr., cože, proč? Vždyť je to víc telenovela než očekávaný heist... Nakonec to ale dohromady drží a je to příjemný nostalgický návrat před Casa de Papel. I ta objemná vztahová linka plní v příběhu svůj účel a dialogy o vztazích i lásce, ať už u mladých, stejně jako u padesátníků, vlastně zase tak ploché nejsou. Stejně jako charaktery postav, které v osmi dílech dostanou prostor ukázat, že nejsou tak černobílé, jak se ze začátku zdá. Chce to jen nesrovnávat s Casa de Papel a neřešit detaily, jako, že ve Francii prakticky každý mluví úplně v pohodě španělsky. Těším se na další sérii. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • V 27. minutě je zmíněn Harry Potter ze stejnojmenné filmové série. (Zix.)

Reklama

Reklama