Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Berlín prožívá zlatou éru a místní muž, kterého zajímají jenom sex a prachy, právě plánuje ukrást šperky za 44 milionů. (Netflix)

Videa (1)

Promo

Recenze (107)

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně na hranici. Pokud jde romanky, bláboly o lásce a romantice, ten miluje tu a ta nemiluje toho, láska, láska, láska... Eugh... To nikoho nebaví, je to cringe a ne toho kurva moc... Pokud jde o plánování, loupež, útěky, je tam cejtit ten oder La Casa de Papel, a to se mi líbí, ale je to strašně v pozadí, a utlacujou to pravé ty nudný pasáže o lásce. Tvůrci, příště víc humoru, loupeží, akce, střelby, a ubrat na romantice a blabolech o lásce. Za mě 3 a půl hvězdy, ale zaokrouhlim to nahoru, za tu nerdku, která mě bavila svoji plachosti... 😅 ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Nie tak premyslené a veľkolepé ako pôvodný seriál, dokonca aj Berlin ako postava mi prišiel mierne odlišný oproti La casa de papel (s výnimkou posledného dielu), ale stále, aj napriek tomu, že ide viac o zamotanú love story ako lúpež, sa jedná o nadpriemerný seriál. Postavy zo začiatku nudné sa vykryštalizujú a začnú byť znesitelné, až som si prial, aby niektoré boli súčasťou hlavného seriálu. Berlín teda nie je ničím veľkolepým, ale nie je ani prepadákom. 7,1/10. ()

Reklama

ER 

všechny recenze uživatele

Už v prvních minutách Berlín říká, že jde o "jinou" postavu, než jak ji známe z předchozí série. A má pravdu. Tentokrát samopaly a "revoluční " nálada zůstávají ve skladu a Berlín nám dává životní rady v klasicky vystavěné zlodějské story, kde nechybí ani francouzská klasika J'Taime. Láska má hlavní slovo, i ta s upřeným pohledem na ženský zadek. Dialogy také pobaví a rafinovanost zápletky ocení nejeden divák. O zádrhely v plánu není nouze a tak se tvůrci mohou opět poplácat po zádech, protože i když je seriál jiný, dokáže pobavit. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

potom co tvůrci zkazili třetí a čtvrtou řadu Papírového domu jsem od Berlína neměl prakticky žádná očekávání a dobře sem udělal. Místo oddechové heistovky jsem totiž dostal uslzenou telenovelu, ve které se všechny postavy chovají jako idioti a samotná loupež je tu vlastně jen okrajová záležitost, která se prostě stane. Je sice hezké že se sem povedlo natáhnout známé figury, ale ty nakonec jen umocňuji jak moc to celé nedává smysl. Napětí tu prakticky neexistuje i když hudba říká opak a v úplném závěru sem fandil spíš policii. Od ještě většího průseru to tak zachraňuje jen Berlinovo charisma, které velmi často úspěšně zakrývá to že i on se chová jako úplný retard. Příště už raději takhle ne...40% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Nie je to už taká úderka ako pôvodný seriál Papierový dom ale postupne sa to rozkýcha a posledné tri diely už celkom slušne gradujú. Postavy z prvoty prídu skôr otravné, taký skoro rozmaznaný sprtaci ale časom si na ne dá zvyknúť a zastanú si svoje miesta v príbehu. Skopični opäť zaberú a pobavia, občas sa zbytočne moc tlačí na romantickú strunu.  /70%/ ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Když Damián (Tristán Ulloa) snídá s dámou z kempu, hraje při tom píseň „Be My Baby“ od The Ronettes. (Zix.)
  • Tvorcovia Alex Pina a Esther Martínez Lobato povedali, že chceli po svojich predchádzajúcich nedávnych projektoch urobiť niečo „ľahšie“, a preto má seriál oveľa viac komediálnych momentov. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno