Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Berlín prožívá zlatou éru a místní muž, kterého zajímají jenom sex a prachy, právě plánuje ukrást šperky za 44 milionů. (Netflix)

Videa (1)

Promo

Recenze (107)

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně na hranici. Pokud jde romanky, bláboly o lásce a romantice, ten miluje tu a ta nemiluje toho, láska, láska, láska... Eugh... To nikoho nebaví, je to cringe a ne toho kurva moc... Pokud jde o plánování, loupež, útěky, je tam cejtit ten oder La Casa de Papel, a to se mi líbí, ale je to strašně v pozadí, a utlacujou to pravé ty nudný pasáže o lásce. Tvůrci, příště víc humoru, loupeží, akce, střelby, a ubrat na romantice a blabolech o lásce. Za mě 3 a půl hvězdy, ale zaokrouhlim to nahoru, za tu nerdku, která mě bavila svoji plachosti... 😅 ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[8/10] Dlhé čakanie na pokračovanie mojej oblúbenej série skončilo a máme to tu, samozvaný Berlín sa vracia vo vlastnom spinoffe. Očakávania som mal zhruba pomerne veľké a nesklamalo ma to, kto čaká akčnú sériu a výbuchy ako v De Papel bude sklamaný, ale podľa trailerov sa dalo pekne vyčítať zhruba akým smerom sa producenti vyberú a akým štýlom vyrozprávajú príbeh Berlína - TOP postavy, kde očividne ľutovali že ho nechali zomrieť v pôvodnej sérií. Priznávam že romantických pasáží bolo niekedy možno až príliš, ale všetko je to krásne vykomenzované kvalitnými dialógmi, skvelou kamerou, nádherny viuzál s dobrým výberom exterierov a interierov. Nová partia mi sadla, síce za tých pár častí sa ich nedá až tak veľmi si ich oblúbiť ale boli v pohode. Pedro Alonso aka Berlin je kapitola sama o sebe, svoje herecké kvality ukázal v plnej sile. Skôr som mierne sklamaný z návratu vyšetrovateľiek z pôvodnej série, to mi prišlo skôr iba ako obyčajný ťah na sledovanosť, moc ma tu nezaujali a zaobišli by sme sa aj bez nich. Takže výsledok je asi taký, že tento seriál je plnohodnotným prírastkom do našej oblúbeneje Money Heist éry, ktorá dúfam neskončila a pevne verím,že sa Berlín vráti v tak kvalitnom spracovaní, ako bolo toto.  "Prišel sem o čast lupu. Budeme muset krást znovu" ()

Reklama

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Akcia, vtip, vata, nuda, vata, akcia, vata, nuda, vata, vtip, vata, vata, vata, vata, vata, vata, nuda, akcia, vata, vtip, vata, vata, vata, vata, vata, vata, vata, vata, vata, vata... Inymi slovami, scenaristicka impotencia skrizena s natlakom Netflixu na tvorbu plnoformatoveho serialu, ktora k zaveru pripomina skor nepodarenu grotesku, ako co i len ciastocne seriozny thriller. Spravit z toho dvojhodinovy filmovy prequel, dojem by bol zrejme znacne odlisny. 1,5/5* ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Pokud od Berlína nebude očekávat další Papírový dům, máte vyhráno a s největší pravděpodobností si tenhle spin-off užijete. Celé to stojí na bezkonkurenčně nejcharismatičtější postavě z La Casy, což byl skvělý tah, protože seriál o Berlínovi je něco jako takový můj malý splněný sen, navíc se povedla i parta okolo něj, která je sympatická a dostává svůj náležitý prostor a v neposlední řadě potěší i návraty několika známých postav. Co se týče pařížské loupeže, tak ta je opět parádně propracovaná a highlightem se stává bezkonkurenční Samantha Siquieros, do které se zamiloval při sledování nejeden muž. Chci okamžitě druhou sérii ! :-) 1. série - /80%/ ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[70%] Papírový dům byl pecka, i když byla poslední série už taková scénářem narychlo vytvořená, ale furt super. Tenhle spin off/prequel - to je něco jiného. Divák by neměl čekat to samé jako u Papíráku. První tři díly jsou docela podobné originálu, pak to začne nabírat takový, jak bych to řekl ... směr typické love story, kdy tu máme několik dvojic, kteří se do sebe zamilují. Někteří na to nadávají, ale já to celkem přijal. U mě bylo dobré, že jsem si většinu postav oblíbil, takže ok. Akce tu není moc výrazná, ale napětí tu chvílemi je, především tu máme skvělou postavu Berlína, který mě bavil už dost i v Papírovém domu. Zde není hlavním dějovým středobodem loupež, což mě trochu překvapilo, ale dobrý. Nejsem zklamaný, sice bych to stáhnul tak na 6 epizod. Některé ty linie jsou zdlouhavé, ale jak píši, oblíbil jsem si postavy, tak mi to romantická linka vůbec nevadila. Podruhé už tuhle sérii asi neuvidím, vyloženě pecka to není, ale během 2 dnů jsem to dal a nenudil se. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Tvorcovia Alex Pina a Esther Martínez Lobato povedali, že chceli po svojich predchádzajúcich nedávnych projektoch urobiť niečo „ľahšie“, a preto má seriál oveľa viac komediálnych momentov. (Arsenal83)
  • Natáčanie sa začalo v októbri 2022 v Paríži vo Francúzsku a potom sa pokračovalo v Madride v Španielsku. (Arsenal83)

Reklama

Reklama