Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Berlín prožívá zlatou éru a místní muž, kterého zajímají jenom sex a prachy, právě plánuje ukrást šperky za 44 milionů. (Netflix)

Videa (1)

Promo

Recenze (107)

zerk0 

všechny recenze uživatele

Infantilná, naivná a lacná španielska telenovela s náznakom krimi thrilleru. Keďže to je spin-off Papierového domu, malo to byť ale presne naopak, resp. to sme aspoň očakávali. Neskutočná nuda, rozťahaná na 8 epizód, kde by reálne stačila polovica. Kam zmizli dokonalé akčné heisty plné zvratov, kde sú nápadité triky a prečo to celé nedáva žiadnu logiku? Vysoké hodnotenia fakt nechápem. Nuž, čo už.....veľmi slabých 15% ()

Krabak 

všechny recenze uživatele

Moc nechápu tak skvělé hodnocení. Ve všech stránkách je to o dost slabší, jak původní La casa de papel. Tedy, když to budu srovnávat jen s první a druhou serií. Reálně bych to přirovnal k 3.-5. řadě. Ta značka se to snaží dojit takovým způsobem, že zapomněla naprosto na nějákou reálnost, kvalitu, či...a to je hlavní, charismatičnost herců. --->30% ()

Reklama

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Pomalejší rozjezd postupně nabíral na síle. Opět výborný casting, postavy si člověk zamiluje, vrací se na chvíli i dvě staré známé. V podstatě La casa de papel v bledě modrém, ikdyž původní seriál měl lepší náboj. V osmi dílech je narváno vše co šlo, od loupeže po následné zápletky, má to napětí, promyšlený scénář, jen nepřidává nic nového. Po papírovém domě tu díru v loupežných tématech prozatím nikdo nezalepil, tak jsem s Berlinem nadmíru spokojen. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem byl hodně zvědavý. Jenže co si budeme nalhávat druhý Papírový dům se prostě nekonal. Ano vytáhla se jedna původní postava, ale ta to celé neutahne . Nové postavy nejsou špatné a některé mě hodně baví, třeba nový profesor či starší, ale sexi panna. Celý děj by se měl točit kolem loupeže klenotů jenže celé tohle je tam spíš okrajově či je to svedeno na druhou kolej. A vše se točí kolem zamilovanosti jednotlivých členů patry, které samozřejmě ovlivní i loupež a hlavně to jak se dostat pryč ze země. Nápadů je tam spousta, ale sebe líp naplánované to stejně bere za své, protože si každý dělá co chce. Přesto to končí zamilovaným happyendem což to celé sráží minimálně o stupeň níž. Přesto neříkám že jsem si to neužil. Škoda že se tam neukáže taky původní profesor jen se tam o něm zmíní. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Nie je to už taká úderka ako pôvodný seriál Papierový dom ale postupne sa to rozkýcha a posledné tri diely už celkom slušne gradujú. Postavy z prvoty prídu skôr otravné, taký skoro rozmaznaný sprtaci ale časom si na ne dá zvyknúť a zastanú si svoje miesta v príbehu. Skopični opäť zaberú a pobavia, občas sa zbytočne moc tlačí na romantickú strunu.  /70%/ ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Když Damián (Tristán Ulloa) snídá s dámou z kempu, hraje při tom píseň „Be My Baby“ od The Ronettes. (Zix.)
  • Séria bola natočená na širšiu obrazovku s pomerom strán 2:1, aby postavám bolo poskytnuté „viac scénického zážitku z ich okolia“. (Arsenal83)

Reklama

Reklama