Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rozmazlená žena z bohaté rodiny po pádu na lyžích ztratí paměť a Vánoce stráví v pozorné péči malé holky a jejího ovdovělého táty, kterému se lepí smůla na paty. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (108)

misterz 

všechny recenze uživatele

Lindsday Lohan v posledných rokoch toho veľa netočí, no zdá sa, že sa aj tak nedokázala vymaniť z podpriemerných romantických záležitostí. Aj v tomto prípade ide o banálnu zápletku, ktorá neprinesie nič také, čo by si človek pamätal viac ako 5 minút po jej skončení. Podpriemer. 40/100 ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Žiadne veľké prekvapenie, a hlavne, žiadny veľkolepý návrat Lindsay Lohan sa nekoná. Podľa všetkého som to ja osobne ani nepredpokladal, len som veril, že film ako celok bude na lepšej úrovni, ako nejaká tuctová vec v produkcii Hallmarku. Nestalo sa to tak. Osobné hodnotenie: 55% (*) ()

Reklama

PanJelen 

všechny recenze uživatele

Sierra, (Lindsay Lohan) si natloukne šišku a zapomene, že je bohatá a rozmazlená. Pohledný zachránce jí nachází na prahu smrti a poskytne jí několikadenní azyl v krachujícím horkém rezortu Severka, do doby než se jí vrátí paměť. Severka prodělává především proto, že majitel nechce peníze od hostů za poskytnuté služby. Prostě dobrák od kosti. Sierra se během pobytu naučí smažit vejce, stlát postele a zahoří láskou k ovdovělému majiteli a s jeho roztomilou dcerkou naváže vřelý vztah. Nechybí kouzelný dědek, který ovládá přírodní živly a zařídí, aby si oba uvědomili co je v životě podstatné. Neurážející, vánoční romantika rychle uteče a druhý den si na ní už nevzpomenete. Ideální k pohodovému večeru, když chcete na chvíli vypnout. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Netflix? Hallmark? Co nutí Netflix jít do těhlech vod? Na rozdíl od Hallmarku tu nemá Netflix "svý" herce, který ví co mají dělat a jak se tvářit. Neberte to tak, že chci Hallmark nějak chválit, ale když si pustím jejich film, ideálně vánoční, dostanu pokaždý totéž - sníh, nějakou vánoční atmosféru, tunu kýče, 2 tuny lásky a cukříčkový happyend. Vánoce na spadnutí tu ukážou Lindsay Lohan, která není hezká...a toho týpka, který není hezký ani sympatický. Copak zbyde? Pár scén jak z Přes palubu, ve kterých se bohatá fiflena učí domácí práce... ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Pro mě ideální návrat Lohan, protože jsem jí dlouho ve filmu neviděla a hledala jsem tak trošku něco na "vymytí" mozku, kdy nebudete moc přemýšlet a rozhodně jsem nešlápla vedle :D Všude miliony vánočních světýlek, úsměvy od rána do večera a svět, který je tam vyumělkovaný, že jsem ráda, že v něm nežiju :D ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo od 15. listopadu do 11. prosince 2021 a během produkce na place opravdu sněžilo, takže tvůrci nemuseli použít umělý sníh. (Stanislaus)
  • Červené SUV, kterým ve filmu jezdí Ted Fairchild (George Young), je Masserati Levante. (sQelle)
  • Natáčelo se v Salt Lake City a Park City v Utahu. (Ganka)

Reklama

Reklama