Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rozmazlená žena z bohaté rodiny po pádu na lyžích ztratí paměť a Vánoce stráví v pozorné péči malé holky a jejího ovdovělého táty, kterému se lepí smůla na paty. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (109)

PanJelen 

všechny recenze uživatele

Sierra, (Lindsay Lohan) si natloukne šišku a zapomene, že je bohatá a rozmazlená. Pohledný zachránce jí nachází na prahu smrti a poskytne jí několikadenní azyl v krachujícím horkém rezortu Severka, do doby než se jí vrátí paměť. Severka prodělává především proto, že majitel nechce peníze od hostů za poskytnuté služby. Prostě dobrák od kosti. Sierra se během pobytu naučí smažit vejce, stlát postele a zahoří láskou k ovdovělému majiteli a s jeho roztomilou dcerkou naváže vřelý vztah. Nechybí kouzelný dědek, který ovládá přírodní živly a zařídí, aby si oba uvědomili co je v životě podstatné. Neurážející, vánoční romantika rychle uteče a druhý den si na ní už nevzpomenete. Ideální k pohodovému večeru, když chcete na chvíli vypnout. ()

Lencha 

všechny recenze uživatele

Bohatí, chudší a ztráta paměti. Nic nového. Možná by to bylo i po stoosmdesáté koukatelné, kdyby... Lindsay Lohan nevypadala minimálně o deset let starší jak Chord Overstreet. A kdyby mezi nimi byla alespoň špetka chemie. Ale bohužel. Proč měl někdo potřebu dávat zrovna tyhle dva dohromady, aby si hráli na zamilované, to je mi záhadou. Casting na nic. Jedna hvězda za některé zasněžené záběry a druhá z nostalgie pro Lindsay, kterou jsem měla v její mladší verzi celkem ráda. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Po údere do hlavy stráca pamäť a nachádza to čo celý život hľadala ale ani nevedela, že to hľadá. Herecké obsadenie: Lindsay sa nám po pár rokoch kokaínového ošiaľu vracia vo vianočnej klišé oddychovke. Chord Overstreet tou svojou prehadzovačkou vážne nikoho neoklame a to ešte nehovorím o tom neskutočne otravnom teplom manželovi hlavnej hrdinky. Prevedenie: Ja vážne nemienim tieto vianočné romantické veci zhadzovať ale jednoducho to nie je vôbec plnohodnotný film. 80% zúčastnených trpí vážnou mentálnou poruchou a zvyšok je rád, že sa dostal pred kameru tak tam niečo zahrajú. Lindsay pri každej snahe o emóciu v tvári rozvibruje vlnu botoxu, ktorá jej zdeformuje polku ksichtu. A ten jej manžel, ktorý pekne po Netflixovsku zastáva teplé kameo tak z toho je mi do plaču. Pocity: Pár vtipných scén. Nenormálne telo (okrem tváre), Lindsay. A presladený koniec, na ktorý sme všetci čakali. Vo mne vyvoláva tú emóciu ktorú som čakal od tohto filmu. Bohužiaľ prevládajú negatívne pocity čo je škoda. Pridaná hodnota: Scenáristicky odfláknutá vianočná odrhovačka s botoxovou Lindsay. 29% ()

Terka_127 odpad!

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem film neoznačila odpadem. Už si ani nevzpomínám. Ale tady? Tady je všechno špatně! Scénář, režie, produkce, výprava, obsazení a jejich herecké výkony?! Byla jsem zvědavá na návrat Lohan, ale jako udělat z ní v jejím věku a po závisláckých a tedy i botoxech mladou žábu a dát ji vedle opravdu mladě vyhlížejícího, ač už otce, Overstreeta... Proč jim to nevěřím? Pokus o vánoční Přes palubu je těžko uvěřitelný, když to celé trvá asi 2-3 dny. Najednou prozře a stane se z ní dáma, která umí vařit, ustlat si a uklidit si pokojíček? Vážně???? Jsem dost zklamaná, protože potenciál by to mohlo mít pěkný. Hezké vánoční téma. Ale pak Santa byl teda taky přes čáru. Jediné místečko, které snad stálo za to sledovat byl její mladý snoubenec influencer a totální palbb. To jsem se i upřímně zasmála. ()

kepiash odpad!

všechny recenze uživatele

Dokoukal jsem to do konce a přežil, ale jen proto, že jsme se s přítelkyní bavili tím, co všechno je na filmu špatně. Během sledování jsem přemýšlel z jakého důvodu se vůbec podobné filmy natáčí a upřímně řečeno netuším. Je to film, který shlédnete tak nějak omylem. Nevěřím ani tomu, že by se samotní tvůrci plácali po zádech, jakou odvedli dobrou práci, i oni snad musí mít nějakou míru sebereflexe. Možná bych filmu s přimhouřenýma očima jednu hvězdičku přilípnul, ale zařekl jsem se, že za kouzelného dědečka naopak musí jít jedna dolu, neboť ten tomuto již tak kulturně zcela bezobsažnému dílu nasazuje korunu. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Červené SUV, kterým ve filmu jezdí Ted Fairchild (George Young), je Masserati Levante. (sQelle)
  • Natáčení probíhalo od 15. listopadu do 11. prosince 2021 a během produkce na place opravdu sněžilo, takže tvůrci nemuseli použít umělý sníh. (Stanislaus)

Reklama

Reklama