Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rozmazlená žena z bohaté rodiny po pádu na lyžích ztratí paměť a Vánoce stráví v pozorné péči malé holky a jejího ovdovělého táty, kterému se lepí smůla na paty. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (109)

chrispe 

všechny recenze uživatele

Nevím no... myslím,  že kdyby se to vzalo trochu za jiný konec, výsledek by byl o moc lepší. Vzít na postavě její stereotypní nešvar a ten zvýraznit mi u mladé bohaté dvojice nějak nesedělo. U Sierry jsem přemýšlela, kolik jí má být asi tak let. Hlavní dobrák mi zase přišel dost nemastný neslaný a kde se tam najednou vzalo zalíbení (scéna s koulí), jsem taky nechápala. Světýlka, vánoční kýč dobrý ale, stejně tam zase chyběla špetka toho něčeho... ne, že by jiné vánoční filmy nebyly stejné, ale tady to nízkým rozpočtem fakt nesmrdělo, tak proč ta parodie? ()

kepiash odpad!

všechny recenze uživatele

Dokoukal jsem to do konce a přežil, ale jen proto, že jsme se s přítelkyní bavili tím, co všechno je na filmu špatně. Během sledování jsem přemýšlel z jakého důvodu se vůbec podobné filmy natáčí a upřímně řečeno netuším. Je to film, který shlédnete tak nějak omylem. Nevěřím ani tomu, že by se samotní tvůrci plácali po zádech, jakou odvedli dobrou práci, i oni snad musí mít nějakou míru sebereflexe. Možná bych filmu s přimhouřenýma očima jednu hvězdičku přilípnul, ale zařekl jsem se, že za kouzelného dědečka naopak musí jít jedna dolu, neboť ten tomuto již tak kulturně zcela bezobsažnému dílu nasazuje korunu. ()

Reklama

MichelSmith 

všechny recenze uživatele

Netflix nám servíruje prvotinu a vôbec nie kok... tohtoročných Vianoc po chuti skôr filé ako kapor kedže sa po nej nedrhnem(sice ani nechytám na rybníku),ba naopak načas pohlcujem,že obodriť mysel a zrekapitulovať čo som blízkym ešte nekúpil a je toho zrejme menej ako si kúpi Lindsay Lohan za honorár k tomuto filmu,nieže by to bol nejaký trhák,ktorý vyprovokuje Maculay Culkina natočit Sám doma a mrtvý!(ja osobne ho mám rád) ()

Terka_127 odpad!

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem film neoznačila odpadem. Už si ani nevzpomínám. Ale tady? Tady je všechno špatně! Scénář, režie, produkce, výprava, obsazení a jejich herecké výkony?! Byla jsem zvědavá na návrat Lohan, ale jako udělat z ní v jejím věku a po závisláckých a tedy i botoxech mladou žábu a dát ji vedle opravdu mladě vyhlížejícího, ač už otce, Overstreeta... Proč jim to nevěřím? Pokus o vánoční Přes palubu je těžko uvěřitelný, když to celé trvá asi 2-3 dny. Najednou prozře a stane se z ní dáma, která umí vařit, ustlat si a uklidit si pokojíček? Vážně???? Jsem dost zklamaná, protože potenciál by to mohlo mít pěkný. Hezké vánoční téma. Ale pak Santa byl teda taky přes čáru. Jediné místečko, které snad stálo za to sledovat byl její mladý snoubenec influencer a totální palbb. To jsem se i upřímně zasmála. ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Vlastně jsem celou dobu koukala na naprosto zdevastovaný obličej Lindsay Lohan a přemýšlela jsem, jak by asi vypadala, kdyby si tehdy před lety řekla Ne, nebudu jako další dětská hvězda alias chodící klišé a frňákem si neproženu tuny kokainu (ten botox, to je úplně jiná stránka věci). Jinak klasika, hodný vesničani (ale bez té vesnice), naprosto nesmyslná romance, nevydělávající exkluzivní lyžařské středisko (ya right) a totální happy end dvou odlišných lidí, kteří nemají vůbec nic společného. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se v Salt Lake City a Park City v Utahu. (Ganka)
  • Červené SUV, kterým ve filmu jezdí Ted Fairchild (George Young), je Masserati Levante. (sQelle)
  • Natáčení probíhalo od 15. listopadu do 11. prosince 2021 a během produkce na place opravdu sněžilo, takže tvůrci nemuseli použít umělý sníh. (Stanislaus)

Reklama

Reklama