Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příležitostný obchodník s drogami Simon si chce vyjet se svými kamarády do Las Vegas. Podplatí proto kolegyni Ronu, aby za něj vzala službu v supermarketu. To ale neví, že se u její pokladny objeví Adam a Zack, kteří nutně potřebují nějaké „zboží”. Rona potřebuje nějaké peníze, a tak se rozhodne sehnat drogy sama a vydělat tak pár nezdaněných „babek”. Netuší ale, že podivní „zákazníci” byli ke spolupráci donuceni policií. Horké chvilky čekají i na Simona, který nejenže v casinu prohraje hromadu peněz, ale podpálí hotel, ukradne sportovní bourák a nakonec postřelí majitele striptýzového baru. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Dobrá mozaika skládající se z několika propojených příběhů, jak to bylo tenkrát zvykem a opičením podle Pulp Fiction. Ale to nevadí, tohle se docela povedlo. Je to o drogách, sexu, zbraních a multi level marketingu. Skvělej soundtrack. Nevím proč, ale dycky se mi to pletlo s Human Traffic (možná kvůli použité hudbě nebo extázi?). A příhoda z Vegas mi asi připomněla jednu historku z Lásky nebeské, jak ten Brit jede do USA kamsi a balí tam buchty. Byla to zábava a vidět to takhle po X letech potěšilo - i když už to není taková bomba, jak když jsem byl mladší. Za tohle mám Douga Limana nejrači, ale vidět to za život asi 3x už stačilo, protože už teď mám nutkání jít s hodnocením trochu níž... ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Klasická akční komedie o řadě nešťastných rozhodnutí, několik dějových linek které se zaplétají jako vánočka. Není to nic zázračného, ale příjemně to utíká a objeví se tam hned několik obličejů, které jsou známé i po šestnácti letech. Trochu humoru a nadsázky nechybí, ale málo na to, aby to byla komedie a moc na to, aby to bylo drama. Kdybych hodnotil hned po filmu, asi bych dal trochu více, ale časem si člověk uvědomí, že ta našlápnutost není zase tak skvělá, když dozní. ()

Reklama

Radek99 

všechny recenze uživatele

Velmi zvláštní mix teenagerské komedie, nezávislého filmu a variace na Tarantinovské pulp gangsterky s inspirací v ultra dynamické trip movie Terryho Gilliama Strach a hnus v Las Vegas... Tři příběhy (díky Tarantinovi tak hodně populární formální členění filmu...), které se nakonec propojí a v intencích teenagerské komedie ,,šťastně" skončí... Ten film je vlastně strašně nepůvodní a neoriginální, ale nedovoluje vydechnout, neboť režisér a kameraman Doug Liman dobře ví, jak vizuálně zaujmout (mladého) diváka. Proto mé vysoké hodnocení, obsahově je to totiž jen odvar z odvaru...byť s prvotřídní hudbou...(a s podivením se nad hodnotovým žebříčkem této generace, v němž hrají prim drogy...) ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Příběh nekolika mladých lidí, rozdělený do tří povídek. Go mi díky dějové provázanosti povídek a uvedením jejich názvu na černém podkladu připadá jako takové TEEN PULP FICTION. Místy drsné, místy vtipné a hlavně svižně natočené, má to spád. Za zmínku stojí také skvělý soundtrack, hlavně v prvním příběhu. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Go je skvělej film, kterej jsem viděl už dávno, ale už jsem si ho tak moc dobře nepamatoval, takže jsem si ho netroufal hodnotit. Teď se mi konečně podařilo ho vidět znovu a rozhodně to stálo za to. Jak už tady napsalo několik lidí přede mnou, tak při sledování si určitě vzpomenete na Pulp fiction. Mně to ještě trochu připomínalo Acid house. Ale Go má oproti oběma zmiňovaným filmům dvě velký výhody - ani na chvilku jsem se u toho nenudil a všechny 3 povídky jsou +/- stejně dobrý. Když se k tomu přičtou zajímavý herci a celkem dobrej soundtrack, tak mi to vychází na takový lepší 4 hvězdičky - 85% ---------- update: Pod vlivem alkoholu zvedám hodnocení na 5 hvězdiček. Ten film si to zaslouží a ještě k tomu dodávám - Mně se to líbilo VÍC než Pulp fiction. A teď mě klidně ukamenujte... ()

Galerie (50)

Zajímavosti (13)

  • Několikrát ve filmu můžete zahlédnout komparzisty, jak nosí tričko s nápisem "Drug Free". (Ai.ma)
  • Název filmu Go je též v angličtině jiný výraz pro speed (methamfetamin). (Ai.ma)

Související novinky

Creepshow znovu

Creepshow znovu

31.10.2005

V roce 1982 spojil své síly kultovní hororový režisér George A. Romero se spisovatelem a scénáristou Stephenem Kingem a dali dohromady film Creepshow. Soubor pěti hororově komediálních povídek se… (více)

Reklama

Reklama