Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šerif Buck Olmstead má plné ruce práce se svou volební kampaní. A právě v tomto shonu je informován o děsivém zločinu. V jednom hotelovém pokoji byly nalezeny dvě mrtvoly. Jak na mužské, tak na ženské oběti jsou jasné stopy toho, že ten, kdo zločin spáchal, postupoval s téměř chirurgickou přesností. A aby nepříjemného nebylo málo, objeví se krátce nato v Olmsteadově kanceláři agent FBI Frank LaCrosse, aby se zúčastnil místního ohledání. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

movie 

všechny recenze uživatele

Standardní thriller s masovým vrahem, který je odproštěn od temnoty SEDMIČKY nebo SBĚRATELE POLIBKŮ. Scénáře i režie se ujal Jeb Stuart (scénář DIE HARD, FUGITIVE) a zatímco režie je perfektní, ve scénáři je celkem dost děr, třeba motiv vraha vůbec není zvírazněn! Každopádně Dennis Quaid byl skvělý a já se bavil! ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Předem píšu,že jde o slabé tři *.Průměrný thriller se slibným začátkem,nevyváženým prostředkem a slaboučkým,otřepaným koncem.Film udržují dobré herecké výkony,ale mě v tom filmu na thriller přišlo přespříliš kladných postav :) a i samotná atmosféra mohla být vystavěna mnohem temněji.Samotný děj není špatně rozehraný,ale ke konci se kupí klišé na klišé,zkrátka první půle vás naladí a druhá zklame.Škoda! ()

Reklama

kinej 

všechny recenze uživatele

Zoufale průměrný film. Sice neuráží, ale ani nebaví. Zápletka je tak nezajímavá, že měla raději zůstat v hlavě scénáristy. Herecké obsazení, bohužel film z šedi nevyzdvihuje. Dennis Quaid hraje moc kostrbatě a Danny Glover vytvořil místo charismatického vraha nevěrohodnou figurku. To je nejspíš vinou režiséra, jehož vinou je i téměř nulový spád. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrný, slušně vystavěný thriller, ve kterém první třetinu baví lehké náznaky a matoucí stopy příjemně mlžící totožnost vraha. Škoda, že tvůrci tuto hru neudrželi déle. Akce není nijak extra nadsazená, postava vraha, budící sympatie i neklid a později mrazení, je poměrně netradiční, výborně podaná a potěší i jistou, dnes docela netypickou civilností, Quaidův Frank je dokonalý ve své odhodlané zaťatosti. Oba pak mezi ostatními, poměrně schematicky podanými přihrávači, výrazně vynikají a rozehrávají svou hru ku potěše diváka. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

A máme tu starou obehranou písničku. Pánové mandes a T2 přinášejí neuvěřitelné informace ze světa kinematografie. Díky nim teď vím, že Past má rozpočet "?" a celosvětovou tržbu "?". Já vám děkuji, více od zdejších komentářů nečekám. No a teď mi někdo prosím řekněte, že existuje něco jako černá listina, na kterou mohu vybrané uživatele umístit a už nikdy jejich existenci na tomto portálu nezaregistrovat. K filmu samotnému; je potěšující, že se ještě pořád lze u některých procentuálních hodnocení spolehnout, že budou skutečně odpovídat kvalitě snímku. Jako třeba v tomto případě. Tedy, pakliže se smířím s tím, že průměr tady znamená 60%. Omlouvám se všem, kteří snad čekali, že doplním chybějící informace z účetnictví, ale já pevně věřím, že již zmínění pánové vše v brzké době napraví. Jinak by tu přeci byli zcela zbyteční... ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama