Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spolužáci ze střední jsou už rok mrtví. Julie Jamesová (Jennifer Love Hewittová), která jako zázrakem přežila vražedné běsnění rybáře, je pronásledována přízraky a paranoidním strachem. Dokonce se rozešla se svým přítelem Rayem. Aby přišla na jiné myšlenky a dala si dohromady oprávněně rozházenou psychiku, přijímá nabídku své spolužačky z vysoké školy Karly, aby společně s přáteli strávili víkend na Bahamách. Nikdo z nich neví, že v tropickém ráji právě začíná sezóna hurikánů. Nikdo z nich netuší, že ani tady nebude mít Julie chvilku klidu. Venku se začíná zvedat vítr, je nejvyšší čas na první efektně brutální vraždu. Tajemství loňského léta není zapomenuto a Julie dostává brzy druhou šanci zemřít... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (187)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Takhle přesně to dopadá, když se někdo rozhodne vstoupit dvakrát do stejné řeky a ve snaze udělat film ještě lepší, zajímavější, dramatičtější, akčnější, okázalejší, efektivnější, natočí akorát tak tragickou, nudnou, předvídatelnou, po mnoha stránkách nesmyslnou totální kravinu. Zaujal tak akorát Jeffrey "West. Herbert West" Combs a Mekhi Phifer (víte někdo, jak se to jeho jméno vyslovuje?), kterého mám moc rád, ale tady se moc nepředvedl. A ano, musím uznat, že Jennifer to tady sluší mnohem více, než v jedničce. Ale tohle v žádném případě nestačí. V půlce odhalíte největší tajemství filmu, takže jeho odhalení vás nijak nezasáhne. Která postava zařve víte dvě vteřiny poté, co se objeví na scéně. Prostě a jasně tragédie, tragédie, tragédie. Zcela jistě si to už nikdy nepustím. 0.5* ()

Berry odpad!

všechny recenze uživatele

Kdysi dávno jsem četla, že Scary Movie paroduje horory jako např. Vřískot a Tajemství loňského léta. Nejprve jsem zhlédla Vřískot a musím uznat, že blbější horor jsem zatím neviděla. Poté jsem zhlédla Tajemství loňského Léta 2 a opět jsem místo strachy, řvala smíchy. Tolik jsem se těšila, že alespoň jednou leknu, ale ono nic... Tajemsví by se snad dalo doporučit jen těm, kteří se hodně neradi bojí... A to přece nebyl účel Dannyho Cannona! ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Typický prípad toho, vycucať s predošlej časti nejaké peniaze za akýmkoľvek účelom, bez akejkoľvek snahe dať príbehu vačšiu atraktivitu. Úplne prihľadný scenár, aj keď nejaké prekvapká slušné sa nájdu. V závere je naznačené možné pokračovanie, no kvôli prepadáku, ktorého sa film dočkal, sa žiadne nekonalo, čomu sa pri žmýkaní peňazí z divákov aj tak čudujem. 60%. ()

BuddyO odpad!

všechny recenze uživatele

Co sem komu jenom udělal? Když už to vypadalo, že je konečně konec filmu a já můžu v klidu přepnout kanál, tvůrci vytáhli ještě "trumf" z rukávu. Aaaaaaaa!!! Pokračování poměrně povedeného "I Know What You Did Last Summer" jsem doslova protrpěl a jen s údivem jsem zjistil, že bylo natočeno i třetí pokračování. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Celkem laciné pokračování slušné jedničky. Příběh ždímá z předchozího dílu, co to jde. Jako pokračování to je slušné. Rozvijí původní příběh o nové postavy a háže příběhovou linii dál. Nicméně jako film je to stále podprůměrný. Narostl počet obětí, prostředí se změnilo na Bahamy. Fajn je, že se vrátila hlavní herečka z prvního dílu Jennifer Hewitt, která je moc sympatická. A to je tak asi všechno. Opět skupina lidí se snaží přežít, když jim jde po krku chlápek v pláštěnce s hákem. ( 42 procent ) ()

Galerie (64)

Zajímavosti (18)

  • Keď sa pri finálnej konfrontácii na cintoríne objaví Ray (Freddie Prinze Jr.) pokúsi sa vystreliť z pištole, no očividne v nej nemá náboje. Keď však o niekoľko sekúnd Julie (Jennifer Love Hewitt) vezme zbraň zo zeme, vystrelí z nej na Bena Willisa 8 krát. Nie len, že v nej pred malou chvíľou neboli náboje, ale išlo o pištoľ, do ktorej viac ako 6 nábojov nezmestí. (tXtX)
  • Aby Julie James a její kamarádka Karla mohly odjet na Bahamy, musely odpovědět na otázku – Jaké je hlavní město Brazílie. Odpověděly Rio de Janeiro. Měly by pravdu ale pokud by žily mezi lety 1763 – 1960. V 50. letech se totiž začalo stavět nové město Brasília, které se stalo hlavní městem Brazílie dne 21. dubna 1960 (Stocki)
  • Postava Karly (Brandy Norwood) nemala byť pôvodne černoška. (RosieMcgowa)

Reklama

Reklama