Reklama

Reklama

Úřady jsou zaskočeny Longlegsem, satanistickým sériovým vrahem, který se svých obětí ani jednou nedotkne. Všechny jeho zločiny v průběhu let se zdají být jasnými vraždami a sebevraždami, při nichž manžel a otec vyvraždí svou rodinu, než si vezme život. Na každém místě činu však Longlegs (Nicolas Cage) zanechává dopis napsaný šifrou, z níž je zřejmé, že přijdou další vraždy. Na pomoc s rozlousknutím děsivého případu FBI povolá začínající agentku Lee Harkerovou (Maika Monroe), která je nadána jasnovideckými schopnostmi. Případ je plný nečekaných zvratů, včetně odkazů k okultismu. Lee objeví osobní spojení s nemilosrdným vrahem a musí závodit s časem, aby ho zastavila dřív, než připraví o život další nevinnou rodinu. (Continental Film)

(více)

Diskuze

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

Joooj toto ale.islo mimo mna.horror kde horror? Vysetrovanie nuda postavy slabucke cage paradny mejkup a vrazdy skoro ziadne ..hype jak svina to malo ale za mna sklamanie.

casper568

casper568 (hodnocení, recenze)

Chromeskull

Nešahej mi na něho :D Podle něj se rohzoduju už roky. Když dá odpad tak bezpečně vím, že to budu mít na 4-5 hvězdiček, je v tom pozoruhodně přesný :)

Bublasaurus

Bublasaurus (hodnocení, recenze)

Jako tak to hodnocení je trochu mimo, ne? Dostat kvalitní horor na úroveň průměrné komedie nebo dokonce ruských animovaných pohádek…

Ty hodnocení pod tři hvězdy nechápu prostě?!

Ydrosten

Ydrosten (hodnocení, recenze)

Ulmos

Mrkni někdy na YT na tu jejich sekci "Filmy" a budeš valit oči kolik novinek tam je už třeba týden po premiéře v kině.

__:krux:__

__:krux:__ (hodnocení, recenze)

Naprosto souhlasím se zdejším největším hororovým expertem, který byl na stáži v samém srdci Holywoodu a jen šťastným řízením osudu po něm nešáhly největší ryby tamního rybníku a snad budeme mít možnost jeho božské komentáře konzumovat dále . Film nemá špatnej náběh, ale má špatnej průběh. To, že většinu lidí napadne Mlčení a Sedm, naprosto chápu (protože mně taky), ale kvalitativně jsme opravdu někde hodně jinde. Je to příšerná konstrukce, která má větší potenciál bejt zábavná, než děsivá. I tak jsem se trochu pobavil, ale hodně málo.

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Ulmos

Ulmos (hodnocení, recenze)

Tak film už je možné koupit na internetu a mé proroctví se naplnilo... tímto zdravím českou distribuci. Hail Satan 😘

na příspěvěk reagoval Ydrosten

caligari

caligari (hodnocení, recenze)

Po delší době ( naposledy snad Evil Dead Rise) přijde do našich kin trochu té kvalitnější hrůzy. Atmosféra Mlčení Jehňátek nebo Sedm je všudypřítomná, kamera luxusní, lekačky funkční, pár brutálních lahůdkových scén se taky najde a Nicholas Cage Excelentní. Nedivím se, že se to Psychorovi nelíbilo, když čumí na nějaký debilní HDCAM a nezajde si raději do kina. Za mě kvalita a poctivé 4 hvězdičky, určitě stojí za to jít do kina.Viděno v Cinema City ve městě Rybnik, Slezské vojvodství, Polsko.

na příspěvěk reagoval ANALYZATOR

DaviD3141

DaviD3141 (hodnocení, recenze)

Nakoniec asi až koncom budúceho mesiaca - 27. 8. je naplanovaný VOD release.

Ondr@932

Ondr@932 (hodnocení, recenze)

Slasher

To taky doufám... Každopádně má to jinak skvělé načasování, zrovna před mou dovolenou si ještě užiji tuto lahůdku v kině... :D

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

takže by v těch pozdních hodinách lítal Longlegs a né The Fall Guy, to má logiku 

karlik4801

karlik4801 (hodnocení, recenze)

Český distributor se zase jednou ukázal, když v kinech pořád lítá propadák The Fall Guy a další kraviny, které se promítají jednou a to v pozdních hodinách. Klidně se tam mohlo procpat Longlegs, které na box office jede. 

na příspěvěk reagoval ANALYZATOR

buliban

buliban (hodnocení, recenze)

Ydrosten

největší prdel ale je, že si ani nedá pozor co píše :D

v recenzi píše, že se nedalo čekat, že to bude kdo ví co, ale v deníčku to má mezi věcmi, které letos zazáří :D:D:D 

trochu schizofrenní trolík :D:D:D

J.Lajner

J.Lajner (hodnocení, recenze)

Ydrosten

Buď je to všechno jedna velká nadsázka, hra nebo způsob jakési manipulace. Pokud to myslí vážně byť z jednoho procenta, pak to asi k smíchu opravdu není. Já do něj teda v diskusích nekopu, ale zrovna u tohoto čerstvého komentáře jsem si nemohl pomoci. Ty první dvě věty jsou prostě úžasný :)

na příspěvěk reagoval bianci

Související novinky

Nicolas Cage si zahraje Johna Maddena

Nicolas Cage si zahraje Johna Maddena

17.08.2024

Oblíbený herec Nicolas Cage (Con Air, Leaving Las Vegas) v posledních týdnech slavil ve světových kinech úspěch s malým hororem Longlegs, a ačkoliv mu kariéra v nezávislých filmových vodách v… (více)

Co nového chystá tvůrce Longlegs?

Co nového chystá tvůrce Longlegs?

25.07.2024

Před několika dny jste se zde mohli dočíst, jak se malý hororový krimithriller od studia Neon pod názvem Longlegs, v němž mladá herečka Maika Monroe (Neutečeš, Watcher) coby agentka FBI vyráží na… (více)

Horor s Nicolasem Cagem je nečekaným hitem

Horor s Nicolasem Cagem je nečekaným hitem

15.07.2024

Ač víkendovým tržbám v Americe bez větších překvapení vede pokračování oblíbené animované série Já, padouch 4 a na vysoké příčce se i měsíc po svém domácím uvedení stále drží taky miliardový hit V… (více)

Nicolas Cage potvrzen jako hraný Spider-Man Noir

Nicolas Cage potvrzen jako hraný Spider-Man Noir

14.05.2024

Nicolas Cage brzy obleče černý baloňák a klobouk, už je to snad jisté. V úterý 14. května totiž bylo z příslušných míst oficiálně potvrzeno, že si skutečně má zahrát hranou verzi postavy noirového… (více)

Reklama

Reklama