Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Začalo to přáním, z něhož se stalo dobrodružství a skončilo to jako road trip. Třiadvacetiletý Neal Oliver má ve svém životě víc otázek než odpovědí. Má studovat práva, jak si přeje otec nebo raději malovat, podle touhy svého srdce? Je mu jeho přítelkyně Sally souzená nebo ho čeká jiná zatím záhadná žena, o které se mu zdá a která ho inspiruje? Je s ním něco v nepořádku, když nechce červené BMW, které mu dal otec k narozeninám? Neal sfukuje svíčky na svém narozeninovém dortu a přeje si dostat odpověď na všechny svoje otázky. A ani se nenaděje a míří si to po cestě, která není zaznamenaná na žádné mapě. Čekají ho setkání a místa, na která nikdy nezapomene... (Stereo&Video)

(více)

Recenze (855)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Skutecne vybornej film. Herci jsou skvely, v cele s Chrisem Cooperem a Gary Oldmanem, Amy Smart je slusna baba, hudba super a k tomu prijemne pohodova atmosfera se spoustou zabavnejch situaci. A i kdyz by se mozna zdalo, ze to je dost jednoduchy, jen jede po dalnici a potkava lidi, tak je tu obsazeno tolik myslenek, ze to plne vynahradi. Navic film neni predvidatelnej a byl jsem napjatej jak to dopadne. A na chvily se tu objevi Michael J. Fox ve vynikajici cameo roli. Timhle se Bob Gale fakt prekonal. Jeden z mych oblibenych filmu. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Opravdu velmi příjemné překvapení, vymykající se běžné produkci, které nejenom že nabízí zajímavou neotřelou zápletku a celou plejádu skvělých herců, ale dost často si i výstižně rýpne do amerických reálií. Zejména epizoda z městečka Marlow je velice výstižná, zde nenechal scenárista na přebujelém právním systému ve Státech jedinou nitku suchou. A to rozřešení v samotném závěru je prostě parádní :o) Pokud jde o herce, nejvíc se mi líbil Chris Cooper a přijemně překvapil James Marsden, kterého jsem do dneška znal pouze jako Cyclopa z X-menů. Celkově vzato hodně zajímavý filmeček, který lze vřele doporučit..... ()

Reklama

Tyler 

všechny recenze uživatele

Jak tak koukám, jsem se svými třemi hvězdičkami pod průměrným hodnocením...Ale nemůžu jinak - "Interstate 60" je sice zábavná, Gary Oldman skoro lahůdkový, scénář fantastkně rozjivený atd., ale výsledný dojem je někde na půl cesty - mám rád příběhy, kde se meze představivosti nekladou, ale tady mi všechno zavánělo samoúčelností a hrou pro hru. "Interstate 60" mi dokonce nedala prostor pro správné napojení, pro jistou reflexi - vše je tu zcela polopaticky a nejlépe hned několikrát řečeno, vše je nalinkováno a všechny "filosofické" otázky a odpovědi vyznívají strašně banálně. Na druhou stranu, některé scény jsou vážně úžasné - jen si teď nějak ani jednu z nich nevybavím...Heh, to bych měl jít s hodnocením ještě níž. Ale dobrá, nechám to tak být - pamatuju si, že jsem se u "Interstate 60" docela slušně bavil...přesto pachuť zvláštního pseudomyšlenkově-hravého mixu převažuje. Abych nezapomněl, možná je také problém v tom, že já bych se pro Amy Smart netrmácel ani za nejbližší roh... ()

MMR 

všechny recenze uživatele

U tohoto filmu si člověk položí mnoho otázek, mezi nimi je i kterákoliv vás právě teď napadne. Co k tomu víc říct, asi jen vtipné, svěží, místy šokující (hlavně závěr). Zde také můžeme vidět, co člověk dokáže udělat v tísni (mám namysli shozené auto ze skály). No zkrátka a dobře, je toho mnoho. Například město plné právníků, to bylo dost bizarní. A tak dále lidi, tak kdo ještě neviděl, šup šup se na to mrknout =) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Christophe Beck: 1. Broken Heart For Sale 2. Blind Spot 3. Daily Life 4. Crescent Moon 5. Not Too Close Encounters 6. Diesel Only Theme 7. Relax (Club 69 Doomsday Mix) 8. I Get A Kick Out Of You 9. On The Sunny Side Of The Street 10. Eine Kliene Nachtmusik 11. Everything In The World ()

Galerie (63)

Zajímavosti (25)

  • Nealova (James Marsden) vysněná dívka se jmenuje Lynn Linden (Amy Smart). V době natáčení filmu byl už James ženatý a jeho manželka se jmenovala Lisa Linde. (sator)
  • Věta "There's a signpost up ahead," která zazní z úst O. W. Granta (Gary Oldman), je slavný citát z amerického fantasy seriálu The Twilight Zone, který byl vysílán v letech 1959–1964. (Tygrys)
  • Sentence, kterou má na vizitce Bob Cody (Chris Cooper): „Say What You Mean, Mean What You Say,“ je přikládána Chucku Garciiovi, což je motivační autor, profesor, trenér, profesionální řečník a horolezec. V českém překladu zaznělo: „Říkej, co říct chceš a mysli to doopravdy.“ (sator)

Reklama

Reklama