Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Začalo to přáním, z něhož se stalo dobrodružství a skončilo to jako road trip. Třiadvacetiletý Neal Oliver má ve svém životě víc otázek než odpovědí. Má studovat práva, jak si přeje otec nebo raději malovat, podle touhy svého srdce? Je mu jeho přítelkyně Sally souzená nebo ho čeká jiná zatím záhadná žena, o které se mu zdá a která ho inspiruje? Je s ním něco v nepořádku, když nechce červené BMW, které mu dal otec k narozeninám? Neal sfukuje svíčky na svém narozeninovém dortu a přeje si dostat odpověď na všechny svoje otázky. A ani se nenaděje a míří si to po cestě, která není zaznamenaná na žádné mapě. Čekají ho setkání a místa, na která nikdy nezapomene... (Stereo&Video)

(více)

Recenze (854)

MISSha 

všechny recenze uživatele

Nenápadný, téměř neznámý skvost žánru Road movie. Což je škoda, protože plno lidí přichází o tu úžasnou jízdu, kterou Dálnice 60 nabízí. A promyšlený, originální scénář to jen umocňuje. Přidejte k tomu herce, z nichž nejvíc vyniká šibalský Gary Oldman a svérázný Chris Cooper a dostanete film, kterému byste jen málo co vytýkali. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Přijměte mou srdečnou omluvu, ale toto je příšerný film. Za prvé - nuda. Za druhé - absurdní děj bez rozuzlení a sebeobhájení. Za třetí - dobrat se rozhodnutí, co se svým životem, se dá i úplně jinou a lepší cestou. Cesta po i60 pro mě představovala muka - nulový děj, nulové poselství, nulová komedie, nulový smysl. Za co tedy 1*? Já sám nevím. Mimořádně nekoukatelný film, u kterého snad ani sami tvůrci netušili, proč ho točí a o čem by vlastně měl být - o všem a o ničem. Splácanec nezajímavých situací, nezajímavých a nicneříkajících řečí, prostě film O NIČEM. K čemu všechny ty nesmysly o všem možném? Kroutím hlavou. Naprosto bezobsažný film, který si hraje na něco velice moudrého. A tohle nesnáším, proto se na filmy nedívám. Co mi ale vůbec nejde do hlavy, je to vysoké hodnocení na ČSFD. Asi jsem mimozemšťan...nebo něco horšího...jo a prosím vás, komedie byla kde? Čemu jsem se měl smát? Kromě úvodního setkání M. J. Foxe s náklaďákem jsem nepostřehnul ani snahu o vtip, natož vtip jako výsledný tovar. ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Bob Gale | Hudba: Christophe Beck | Produkcia: Peter Bray, Neil Canton, Ira Deutchman, Bob Gale, Peter Newman | Distribúcia: Fireworks Pictures | Štúdio: ? | Rozpočet: 7 miliónov $ | Tržby: ? $ || Film s veľkým nadpisom MIMO BEŽNÉ SCHÉMA. S tým sa veľa filmov pýšiť nemôže, maximálne sa na to hrať. Tu však tá "mimo" divnosť funguje, a ja som sa nadpriemerne bavil. Ako čerešna na torte skvelé herecké obsadenie. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Trochu šílenost, ale rozhodně poutavá. Každopádně nechápu, proč není v žánrech mysteriózní?! Vždyť tohle bylo mystery jako kráva. Film je svou strukturou zajímavý, bavil jsem se, ale čekal jsem, že to celé vyústí v něco "velkolepějšího". Jak se mi prostě ten film celý líbil a očekával jsem nějaký nečekaný vyústění, tak s tím koncem to tak nějak vyšumělo do prázdna, takže nemůžu jít s hodnocením nejvýš. Určitě se ale jedná o film hodný pozornosti. 75% ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Velice chytrá komedie. Sice zápletku jsem odhadl ihned, ale přesto jsem se skvěle pobavil. Navíc ten film není jen o srandě, je to i vynikající parodie na některé zvyky z USA (scéna z města plného právníků, kde žaluje každý každého je toho důkazem). Tohle mohu doporučit každému, kdo se chce inteligentně zabavit. Věci jsou nevyhnutelné. Kdyby nebyly, tak by se nestaly. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (25)

  • V drogovém klubu ve městě Banton zní píseň „Relax“ od Frankie Goes To Hollywood. (sator)
  • V názvu města Morlaw je zakódováno anglické „more law“, což odkazuje na město právníků, kterým Morlaw je. (Cardo)

Reklama

Reklama