Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Začalo to přáním, z něhož se stalo dobrodružství a skončilo to jako road trip. Třiadvacetiletý Neal Oliver má ve svém životě víc otázek než odpovědí. Má studovat práva, jak si přeje otec nebo raději malovat, podle touhy svého srdce? Je mu jeho přítelkyně Sally souzená nebo ho čeká jiná zatím záhadná žena, o které se mu zdá a která ho inspiruje? Je s ním něco v nepořádku, když nechce červené BMW, které mu dal otec k narozeninám? Neal sfukuje svíčky na svém narozeninovém dortu a přeje si dostat odpověď na všechny svoje otázky. A ani se nenaděje a míří si to po cestě, která není zaznamenaná na žádné mapě. Čekají ho setkání a místa, na která nikdy nezapomene... (Stereo&Video)

(více)

Recenze (855)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Napůl irský Leprechaun a napůl Cheyenne, ryšavý účes a opičí dýmka z hračkářství - to je americký vládce nejen prokletých přání G.Oldman. Úsměvná romantická satira o sebepoznání, upřímnosti k sobě i okolí a umění se správně rozhodnout s nepřesvědčivým Marsdenem na spletité cestě za láskou z billboardu. Možná jsem neměl tu správnou dálniční známku, možná jsem byl špatně naladěn, ale snad i díky zdejší přehnané glorifikaci nebyla má očekávání naplněna a tak musím bohužel konstatovat, i když mi za to možná brzy spadne na ulici plechový kýbl na hlavu, že cesta po Interstate 60 mi přišla jako docela zbytečně projetý benzín. Holt, píšu, co si myslím a myslím to, co píšu.. Mi Nü-Chai, ten šok z nějakého očekávání a jiného uzření - to myslíš to hrozivé tajemství pod poklopcem O.W.Granta? ()

ditrue 

všechny recenze uživatele

K tomuto filmu sem se dostal nahodou, dival sem se na TV a kdyz byla reklama tak sem proste prepnul na CT a tam zacinala Dalnice…ted si rikam ještě ze sem tak udelal! Boba Gale mam rad od doby kdy se podilel na Navratu do budoucnosti, tady jeste vice klade duraz na ruzne paradoxy a predklada radu zajimavych otazek (napr. ve meste legalnich drog nebo v pravnickem meste). Herecke obsazeni je prijemne, gary oldman se vyziva ve sve roli nejironictejsiho chlapka na zemi a ta mu paradne sedne. 5* ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Zajímavá filmová hříčka se spoustou vtipu i moudra. Vzhledem k poněkud absurdnímu tématu jsem měla trochu obavy, naštěstí se ukázaly být zbytečnými. "Interstate 60" příjemně zabaví, rozesměje, nabídne několik podobenství na téma lidstvo (např. kuřáci a právníci) a vše dovede do morálně korektního závěru. V hlavní roli bych preferovala nějakého méně přeslazeného herce než je James Marsden (ikdyž se snažil), Garry Oldman byl se svým skřítkovsky škodolibým, vědoucím úsměvem naprosto přirozený, potěšila všeříkající scénka s Chrisem Cooperem "I WILL WORK FOR FOOD" a zrovna tak mě rozesmála chvíle setkání s dívkou snů ve věznici. Zkrátka příjemný, chytrý film, byť mě neokouzlil na 5*. 78% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Skutecne vybornej film. Herci jsou skvely, v cele s Chrisem Cooperem a Gary Oldmanem, Amy Smart je slusna baba, hudba super a k tomu prijemne pohodova atmosfera se spoustou zabavnejch situaci. A i kdyz by se mozna zdalo, ze to je dost jednoduchy, jen jede po dalnici a potkava lidi, tak je tu obsazeno tolik myslenek, ze to plne vynahradi. Navic film neni predvidatelnej a byl jsem napjatej jak to dopadne. A na chvily se tu objevi Michael J. Fox ve vynikajici cameo roli. Timhle se Bob Gale fakt prekonal. Jeden z mych oblibenych filmu. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonalá imaginace. Bezchybné herecké výkony. Dokonalý Gary Oldman a James Marsden. Bob Gale měl asi hodně velkou odvahu pustit se do takového filmu, avšak litovat nemusí. To, že ne každého přání je to správné se přesvědčíte hned nazačátku při setkání Martyho McFly a Gary O. Skutečnost, že většina lidí si přeje nějakou hamižnost, více peněz, lepší sex, člověka dovedek tomu jak je na tom lidstvo "dobře". Tento filmek je opravdu skvělý!! Nikdy bych něco takového nečekal od road-movie. Kdo chce poznat sám sebe... go to I 60 :o) ()

Galerie (63)

Zajímavosti (25)

  • Postava O. W. Granta (Gary Oldman) je inspirována mytologickými postavami různých kultur. Je z poloviny leprikón, což naznačují jeho červené vlasy, tvar jeho dýmky odkazuje na východní opičí mytologie a její kouř na kouzelné Džiny. (Gary)
  • SPZ Nielova (James Marsden) vozu je „TAK2BNK“. Je to zkratka fráze, kterou používá jeho otec: „Take to bank.“ („Jdi s tím do banky.“). (sator)

Reklama

Reklama