Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Začalo to přáním, z něhož se stalo dobrodružství a skončilo to jako road trip. Třiadvacetiletý Neal Oliver má ve svém životě víc otázek než odpovědí. Má studovat práva, jak si přeje otec nebo raději malovat, podle touhy svého srdce? Je mu jeho přítelkyně Sally souzená nebo ho čeká jiná zatím záhadná žena, o které se mu zdá a která ho inspiruje? Je s ním něco v nepořádku, když nechce červené BMW, které mu dal otec k narozeninám? Neal sfukuje svíčky na svém narozeninovém dortu a přeje si dostat odpověď na všechny svoje otázky. A ani se nenaděje a míří si to po cestě, která není zaznamenaná na žádné mapě. Čekají ho setkání a místa, na která nikdy nezapomene... (Stereo&Video)

(více)

Recenze (855)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Bez okľúk okolo horúcej kaše a na rovinu. Najlepšia road-movie, akú som mal zatiaľ možnosť vidieť. __ Takže, čím začať a čo presne pochváliť, aby neostala na ocot ani jedna, kladne hodnotiteľna drobnosť? Sám netuším. Žeby sympatické obsadenie na čele s (opäť) úžasným, Garym Oldmanon? Alebo nehorázne príjemne odsýpajúci dej, ktorý len hýri skvelými myšlienkami a nápaditými príbehmi? A či nenormálne relaxačný podtón celučičkej cesty? To všetko sú pozitíva, vďaka ktorým na necelé dve hodiny vypustíte svoju malú dušu z povrchu zemského a vaša myseľ bude prenesená priamo na Diaľnicu číslo 60. __ Nedokážem poprieť ohromenie, že sa takýto skvost ku mne dostal až teraz. ()

Dadel 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděl víceméně náhodou a o to příjemněji jsem byl překvapen. Film je nabitý opravdu spoustou originálních a vtipných nápadů (nejlepší je město právníků, kde každý žaluje každého, hehe:-) Realita? Skoro). Zaujme i netypicky obsazený Gary Oldman, který je tu skoro k nepoznání. Bob Gale má prostě talent, což prokázal už Návraty do budoucnosti (jediná větší výtka směřuje k nevýraznému Jamesi Marsdenovi v hlavní roli). Neschopní distributoři tenhle film bohužel neuvedli do kin, musíte si ho sehnat jinde. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 5/10 Prostředí 6/10/// +herci, divák si užije i jejich menší roličky, občas zajímavé scény a situace a celkem slibný námět -po tom co jsem o filmu slyšel (samou chválu) jsem očekával něco víc, vlastně daleko víc, vyprávění je v některých situacích hodně složité, některé scény příliš zvláštní/// Interstate 60 je hodně originální snímek a přesto že bych si myslel, že ne každému může sednout, tak zdejší hodnocení vypovídá o něčem jiném. Já bohužel tento názor nesdílím, přesto že jsem se na film nějakých deset let těšil a byl zvědav co v něm uvidím./// Celkem 59%/// ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Opravdu velmi příjemné překvapení, vymykající se běžné produkci, které nejenom že nabízí zajímavou neotřelou zápletku a celou plejádu skvělých herců, ale dost často si i výstižně rýpne do amerických reálií. Zejména epizoda z městečka Marlow je velice výstižná, zde nenechal scenárista na přebujelém právním systému ve Státech jedinou nitku suchou. A to rozřešení v samotném závěru je prostě parádní :o) Pokud jde o herce, nejvíc se mi líbil Chris Cooper a přijemně překvapil James Marsden, kterého jsem do dneška znal pouze jako Cyclopa z X-menů. Celkově vzato hodně zajímavý filmeček, který lze vřele doporučit..... ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Je to Vaše přání? STANIŽ SE!!.... Nechápu, proč tento snímek zůstal u video distribuce bez povšimnutí! J.Mardsen je sympaťák a G.Oldman…škoda mluvit! Cesta za ,,SVÝM SNEM“ po dálnici z jiného světa je provázena mnoha kouzly a splněnými přání. Pohádka pro starší (a pokročilé), se spoustou příběhů, ve které se minulost a budoucnost a co kdyby a možná slévají v jedno a kde i rakovina má své výhody! A jestli nebudete mít na konci slzičku v oku, tak jste anetičtí! A tito lidé prostě nevědí, co si přát! ()

Galerie (63)

Zajímavosti (25)

  • Nealova (James Marsden) vysněná dívka se jmenuje Lynn Linden (Amy Smart). V době natáčení filmu byl už James ženatý a jeho manželka se jmenovala Lisa Linde. (sator)
  • Při předávce auta k narozeninám popisuje Neilův otec BMW jako 2.5l. Celou dobu ale Neil (James Marsden) jezdí v BMW 3 (E36) s označením 328i. (bohhous22)

Reklama

Reklama