Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři mladé hrdinky, tři velké sny a jedna soutěž, která může všechny tyhle sny splnit. Klavíristka Anet (Kristal Shine), atletka Marta (Dominique Alagia) a tanečnice Tina (Anna Šulcová) stojí na startovní čáře dospělých životů. Mají své touhy a naděje, ale do jejich příběhů se také promítají rodinné problémy či milostné trable. Každá z trojice dívek se přihlásí do soutěže Cool Girl s nadějí, že vítězství by mohlo pomoci nasměrovat jejich život správným směrem. Postupně však zjišťují, že k tomu, aby si člověk uvědomil svou hodnotu, je třeba především věřit v sebe sama. Film vznikl na motivy stejnojmenné úspěšné knihy Leny Valenové. (Donart Film)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (170)

klukluka odpad!

všechny recenze uživatele

Aktuálně 8-mi procentní klenot. Filmů s podobně špatným hodnocením jsem moc neviděl. A já tomu ten obdivuhodnej rating rozhodně nemíním kazit. Je to zasloužený a tenhle odpad! je neotřesitelnej, protože ten film je regulérně otřesnej. P.S.: Asi už vím, co tím chtěl básník říct, když vymyslel okřídlené rčení ‘Ses posral v kině’. Neměl jsem k tomu daleko. ()

Lilith03 odpad!

všechny recenze uživatele

Jednoznačně jeden z nejhorších filmů. Čsfd recenze jsou velmi neodpovídají, ale tady to výjimečně sedí. Největší průser je nezvládnutý scénář a režie... Tolik nelogických linek, člověk neví na co se soustředit a ono to ani nedává smysl. A to nemluvím ani o úplně nelogických záběrech s nelogickými scénami. Film se nedokáže rozhodnout zda se jedná o komedii nebo drama, ale ono by nebyla dobré ani jedno. Vtipy v tomhle filmu jsou neskutečně trapné, nevtipné a cítíte se u toho trapně za ty "herce". Brožová ta umí hrát jen naprosto labilní role nebo drama queen, takže vlastně to mohli hodit do dramatu, bylo by to asi lepší a třeba bych dala aspoň jednu hvězdu. Ono ani to zařazení není nejšťastnější, kdyby byl film označen jako "amatérský film" tak předejde nejspíše hodně negativním recenzím. Co bylo úplně hrozné byl zvuk, Domča neartikuluje nejlépe a věčně ji nebylo rozumět. Mimo příšerného ozvučení bych vyrazila i kameramana. Co mi vadilo vážně neskutečně jsou ty reklamy, zvládl to někdo napočítat? Čekala jsem je zde více než jinde, ale tolik jsem nečekala. Nevím zda pro někoho bude přínosné rozebrat jednotlivé "herce", ale tak aspoň pár řádků i k nim. Šulcová byla doslova příšerná, doslova její "skeče" pět let zpátky obsahují lepší herecké výkony. Kristal, no to bylo teda. Ta holka je úplně mimo, její čechoslovenština je kekel a dělá ostudu Čechům i Slovákům! Nevím na co si pořád hraje, holka jsi Češka, bydlíš v Česku, tak mluv tak, jak ti zobák narostl. To, že si na konec vecpala tu její vypatlanou Denisu mě ani nepřekvapuje, nejsem ten typ co by někoho urážel, ale já na tyhle dvě slepice nenajdu slušnější slova, omlouvám se. Domča jak už jsem psala neartikuluje dobře, ale z těch třech "hrála" asi nejlépe a jako jediná si i dle svých slov a vyjádření uvědomuje, že film je kekel, ale je rada za zkušenost. Kristal i Anna žijí evidentně v domnění, že jsou velké herečky... Robert překvapil, konec konců už někde málo hrál, takže se dalo čekat, že nebude vyloženě špatný. Ljuba tady teda smysl nedávala, mluvit neumí, pořád tam něco remcala, no nechápu proč tam byla. Jíra ani nehrál, choval se tak, jak se chová běžně a nebyl tam velký rozdíl od moderování Clashe. Ale ušlo to no. Natálie Kočendová měla jen malou roli, ale líbila se mi tam, je to šikovná dáma. Ten bratr z Mexika, to byl patlák, neznám a ani nechci. Bohužel i ty vedlejší role byli hrozné... Ty holky v soutěži děs, přítel Šulcové, přítelkyně z Mexika... Brožová jako vždy, Překvapuje mě, že Jan Šťastný se do toho nechal ukecat, ale mám ho ráda. Sabina i Filip v pohodě, ti jsou dobří herci. Na závěr tedy musím nejvíce zkritizovat tu nelogičnost, příběh nedává zkrátka smysl, je to nekvalitní a trapné. Happy endy na konci byli taky hrozné. Ještě že jsem nešla do kina a mohla jsem to vidět na Netflixu, tohle by byli vyhozené peníze, raději je pošlu na nějaký útulek. Otázka na závěr, je tak špatná i knižní předloha? Zajímalo by mě, zda je autorka s tímto paskvilem spokojená. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

V podstatě se jedná o vykrádačku tohohle Backstage (2018) jen změnili tu soutěž z taneční na vědomostní/taneční a pak volný styl.  3 holky se přihlásí do soutěži Cool Girl kde je hlavní cena 1 milion a dovolená na kanárech jedna je tanečnice a její matka dluží přes 400 000 (úplná blbost, že by ji nevyhodily z baráku) druhá je běžkyně a je lesba  a třetí je beauty infuencerka (ženské líčení)  co má otce co neuznává tuhle ´´živnost,, . Do toho ta první má chlapa u ,kterého zjistí, že jí zahýbá (úplná blbost, že by jí vše na konci vyslepičil) druhá řeší to, že se jí líbí ta s tím chlapem a do toho ví, že jí její chlap zahýbá a třetí ma kamaráda co po ní jede , ale nechce jí to říct. Tak se dostanou do finále (tohle není ani spoiler je to tak okaté, že to je jasné každému i v trailerech to jde vidět) kde vyhraje ta s těmi dluhy nečekaně. Pak se ta co je na holky přizná, že je lesba   ta s těmi dluhy rozejde s tím chlapem a dostane nabídku na prodej nějakého nápoje a ta třetí dostane nabídku v seriálu a  začne chodit asi s tím klukem co po ní jel. Jinak je to film spíše pro puberťačky (spíše holky) v kině jich byla většina a byly nadšené neřeším kdo ty holky jsou nebo nejsou nemám instagram ani tiktok a je mě to jedno film má slušnou hudbu a ty holky taky nejsou k zahození. Kdyby to nebylo tak přímočaré a okaté, že zvítězí ta s těmi dluhy tak bych to ocenil výše plusové body za hudbu a celkově se film dá.  Je to na stejné kvalitě jak ten Backstage , ale tady to schytá ze všech stran jelikož jsou tam takové ´´herečky,, . Je to mezi 40 a 60 nechám to zatím na 60. P.s. v čem spočívala ta cool girl jedna uměla běhat, ale to umí snad každá jedna uměla tančit ,ale ve filmu se tomu věnují tak 5 minut a to umí taky každá a jedna radí holkám jak se líčit i tohle není umění a takových holek je více. ()

xmatysekx 

všechny recenze uživatele

Podle trajlerů jsem čekal pohodovou, mírně podvratnou blbinu s fajn herci a s lehkým girl power poselstvím. Ale jak se film rozjel, připadal jsem si jako bych seděl v letadle, které někdo unesl a teď s ním stoupá někam do stratosféry. Respektive do satirosféry - nejen, že to bylo mnohem vtipnější, nápaditější a ulítlejší, než jsem čekal, ale je to i skvělá feministická satira, brutální i citlivá zároveň. Ano, polopatická a místy stereotypní, ale konkrétně v Česku, kde je feminismus sprosté slovo, bych si fakt nestěžoval na to, že film tohle téma tak pře(d)žvýkává. Že jde jedinečný a originální počin, bylo jasné už z traileru. Ale teprve ve filmu poznáte, že je to i velmi chytrá a dospělá satira. Děti většinu vtipů nepochopí a už teď lituji rodiče, jak budou muset odpovídat na otázky jako "Mamííí, a co je to ten influencer?". Vizuální nálož je to intenzivní (možná až moc, jsem rád, že to má pod dvě hodiny). ()

VktrCZ 

všechny recenze uživatele

Kdo Dnes může žít bez sociálních sítí? Je to tady! Cool Girl! Vrchol české kinematografie s největšími influencerkami v České republice s ohromným dosahem, na který nikdo nepřišel. Ne vážně, v sále bylo tak 14 lidí včetně nás xd. Dokonce Cool Girl opovrhuje i samotná promítačka, jelikož jsem poprvé v životě zažil, že by se pokazila a film se musel posunout o 10 minut, to byla docela haluz.  Cool Girl bych popsal ze dvou úhlů. Nebudeme chodit kolem horké kaše. Když na Cool Girl budete nahlížet okem filmového kritika tak nebudete moc nadšen, jelikož z tohohle úhlu pohledu to není logicky žádná hitparáda, o čemž hovoří i hodnocení na ČSFD pouhých 9% xd. Ale tak to se dalo čekat že ano. Příběh je naprosto stupidní, nesmyslný, klišovitý trapný. Scénář jakoby napsal lobotom, který nikdy s nikým v životě nevedl konverzaci. Ty dialogy tak moc šustí scénářem, že to ani není možný, čemuž ani nepomáhají naprosto příšerné herecké výkony. Herecky nejlepší mi přišla asi Domi Alagia a nejhorší Anna Šulc. Ten film má 97 minut a chce odvyprávět linek, že by vystačili na celej seriál rovnou. Naprosto zběsile se tu stříhá, rádoby emotivní momenty střídají rádoby vtipy, často na sebe scény ani nenavazují a vůbec, ale vůbec nic zde není prokreslené ani trošičku. Všechno je úplně out of nowhere. Ale tak bídné kvality všech těchhle věci se daly očekávat. Pak je tu ovšem i druhý pohled.  Z druhého pohledu je Cool Girl skvělý film na který si zajít s kámoši a smát se nad tím jak je špatný. Je to skvělé guilty pleassure a pro milovníky bizáru přesně to co chtějí. Zkrátka to nesmíte brát vůbec vážně, naprosto vypnout všechny mozkové buňky a jít se zkrátka zabavit a zasmát nad neschopností tvůrců a hlavních hvězd. Z tohoto pohledu jsem byl opravdu uspokojen a byla to naprosto skvělá návštěva kina plná salv smíchu.  Cool Girl je prostě naprosto vymaštěná odporná blbá hloupá hnusná zrůdnost, která avšak zabaví svoji špatností. A přesně tohle jsem čekal a to jsem taky dostal, takže já jsem prakticky naprosto spokojený. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (7)

  • Film je natočen na motivy knižního bestselleru Leny Valenové, české autorky žijící v New Yorku. (ČSFD.cz)
  • Sponzoři filmu s umístěným product placementem jsou mimo jiné Metropole Zličín, Crocodille ČR se svou Bageterií Boulevard a 360Pizzou, automobilka Dongfeng, klub Duplex, Oxo Tea nebo oblečení Lelosi. (machonza)
  • V akční scéně z fiktivního filmu „Špiónka“ byly použity tyto zbraně: pistole CZ75D, Star model B Walther P38, revolver Smith & Wesson M&P, útočné pušky M4 a Galil SAR, samonabíjecí puška M1 carbine. (Martyn.86)

Reklama

Reklama