Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři mladé hrdinky, tři velké sny a jedna soutěž, která může všechny tyhle sny splnit. Klavíristka Anet (Kristal Shine), atletka Marta (Dominique Alagia) a tanečnice Tina (Anna Šulcová) stojí na startovní čáře dospělých životů. Mají své touhy a naděje, ale do jejich příběhů se také promítají rodinné problémy či milostné trable. Každá z trojice dívek se přihlásí do soutěže Cool Girl s nadějí, že vítězství by mohlo pomoci nasměrovat jejich život správným směrem. Postupně však zjišťují, že k tomu, aby si člověk uvědomil svou hodnotu, je třeba především věřit v sebe sama. Film vznikl na motivy stejnojmenné úspěšné knihy Leny Valenové. (Donart Film)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (175)

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem silně věřící. Pokud na sekundu spozoruji, že nejsem loajalní k Bohu, mamince či Aleně Schillerové, musím se potrestat. Sebemrskačství stalo se mým celoživotním pokáním. Trhání nehtů a bičování žíněmi s hřebíkama se pro mě stalo tak rutinní záležitostí, že po čase stávala se tato činnost dosti lechtivou. Až jednoho dne a Alláh je mi svědkem (ou zase další nehtík), spočinul můj zrak na tomto veledíle. Od té doby mé sebemrskačství spočívá ve sledování tohoto veledíla over and over again. A věřte mi, je to očistec!!! Horší už je jen žvanění ABčka u poslaneckého pultíku. ()

Petrmachovec 

všechny recenze uživatele

Tak toto byl vskutku záhul, Cool Girl! se snaží o mnoho a nefungují v ní nic. Postavy jsou stejně ploché jako Šulcová a děj je nekomentovatelný. Dějové linky jsou zbytečně provázané a celá poměrně zajímavá tématika influencerů je tady zpracovaná poměrně nudně... Vše je předvídatelné a celkově se ve filmu nenajde ani nic, co by vás svojí stupidností přímo rozveselilo, je to prostě meh. A to ani nemluvím o scénách, které působí jako z nějakého YouTube "skeče". 1/10 za jednu sympatickou postavu. ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele

Pustila jsem si to ze zvědavosti a čekala hovadinu. Myslím, že cílovka bude spokojená, děcka tak 11 až 14 let, spíš holky. Obsadit do hlavních rolí influencerky je dobrý marketingový tah, i když koukat na křečovité neherectví Anny Šulcové místy dost bolelo. Ale to cílovka řešit nebude, stejně tak neoriginální děj a celkovou plytkost. ()

Alden_Larson odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní filmové selhání. Všechno, na co tento film šáhne, pokazí, a to nemá zrovna tak velký dosah. Jeho děj je plný klišé, je neskutečně předvídatelný a tím pádem hrozně nudný. Protagonistky nebyly ničím zajímavé, jejich vztahy mezi sebou i s jinými postvami byly buď stereotypní, nebo prázdné. Film taky není vůbec vtipný, podle mně by nerozesmál ani mimino. Několika momentům jsem se smál, ale ne těm, u kterých to tvůrci zamýšleli. Herecké výkony byly slabé, a vlastně se není čemu divit, když je film plný neherců a D-listových seriálových herců. Prezentace byla hrozně nevýrazná, tvůrci se několikrát pokusili o trochu zajímavější  kompozice v záběrech, ale moc se jim v tom nedařilo. Hudba byla děsně otravná a málokdy tónově vhodná. 0/10 ()

William_ 

všechny recenze uživatele

1/10. Nutno říci že se asi jedná o dno české kinematografie a příčka 13. nejhoršího filmu je asi zasloužená. Nejprve začnu malým pozitivem a to tím, že malé holčičky mají konečně film své věkové kategorie a tvůrcům se podařilo namastit si kapsy dobře zvolenou cílovkou tohoto filmu. V pár momentech se mi líbilo celkové nasvícení daných scén. Tím pozitiva končí a to ostatní už jsou jen negativa. O nějakých hereckých výkonech snad ani nemá cenu mluvit, jediná Kristal působila nejpřirozeněji, ostatní bylo slabé i na amatérské divadlo. Product placementů bylo ve filmu tři prdele a extrém byly ty sauny, kdy kamera zabírala asi 20 sekund logo té firmy a pod tím holčinu čekající na auto - šílenost. Pokud bych měl někomu doporučit film věnující se influencerům, tak bych spíš sáhnul na novinku ze stejného roku a to zdařilý snímek #annaismissing. Tento film byl něco jako cirkus - podíval jsem se na to, pobavil jsem se nad bizárem, kdy se lidé co nemají herecké vlohy snaží "hrát", a s čistým svědomím jsem si řekl, že se na to už nikdy v životě nepodívám. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (7)

  • Představitelky hlavních rolí se setkaly se svými fanoušky v rámci předpremiér po celé České republice. (ČSFD.cz)
  • První český film, kde tvůrci obsadili do hlavních rolí influencerky. (ČSFD.cz)
  • Na filmu se podílelo 900 komparzistů. (ČSFD.cz)

Reklama

Reklama