Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Henry, Jonesy, Pete a Bobr jsou nerozluční kamarádi, nadaní zvláštními schopnostmi, které jim kdysi předal retardovaný Duddits, kterého zachránili před partou výrostků. Jako každou zimu se sejdou v odlehlém srubu, ten však stojí v oblasti, kterou armáda uzavře poté, co tu nouzově přistane mimozemská loď. Zatímco plukovník Curtis nechá loď zničit a chce zlikvidovat všechny, kteří přišli do styku s mimozemšťany. Jeden z nich se zmocní Jonesyho těla a pokusí se uniknout. Henry díky svým schopnostem pochopí hrozící nebezpečí i to, že zachránit kamaráda a zastavit mimozemšťana, který se chystá nakazit lidstvo smrtícím virem, jim může pomoci jen Duddits. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (484)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Tak toto je veľmi ťažká stráviteľná jednohúbka. Jasné nemusí to byt jednohúbka, no mám pocit, že väčšina sa k tomuto už nevráti. Pavučina snov je síce nabitá zvučnými menami (Kasdan, King, Goldman, Lewis, Jane, Freeman, Olyphant, Sizemore, Walhberg) a aj keď na začiatku sa táto Kingovka tvárila zaujímavo, mal som v tom bordel od začiatku. Nakoniec sa pár veci vysvetlí, ale srací mimozemšťania alias ďalšia odroda votrelcov Ripleyovej (dokonca to vo filme spomenuli) ma čoraz menej a menej brala. A to mám tento žáner rád. Síce si to stále držalo svoju záhadnosť, ale neskôr (keď Kasdan omylom zasurfuje do Bečkových vôd) vás čoraz menej výrazné postavy a efekty prestanú baviť. Škoda, a pritom to začalo celkom zaujímavo. 50% - 2* ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No tohle je spis prumernejsi film podle Stephena Kinga. Rozhodne jsem cekal neco vic. Sice to ze zacatku vypada, ze to bude slusnej horor, jenze nakonec se cela atmosfera rozmnelni v nic moc dialozich a cekani na vetrelce. Ktery mimochodem nijak zvlast extra nevypadaj. Trikove sou celkem slusny, i kdyz misty vypadaj celkem plasticky, ale koho proboha napad ten vzhled. Dyt to je jak kombiace pana Hankeyho a vetrelcu. Vetrelci vypadali cool, ale tohle byl fakt des, clovek prdi a pak mu z prdele vylitne hovno ze zubama a vypusti cervenej prach. Ale jako plus beru, ze sem az do konce nevedel jak to dopadne a hlavne nebylo jasny kdo prezije. Ale ten konec taky nic moc. Tvurci asi chteli ferovou bitku takze se z retardaka vyklube dalsi alien, ale ta bitka vypadala jak tuhy hovno vs. prujem. Cely to nezachranily ani herci, i kdyz tu je spousta znamejch a kvalitnich hercu, tak predvedli spis prumernejsi vykony vcetne Morgana Freemana. Nerikam, ze jsem se nejak moc nudil, par scen se mi libilo a flashback do mladi byl taky dobrej, ale strasne mi tam chybela nejaka poradna atmosfera a napeti, takze jen 3*. ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Pavučina snů je jedním z děl Stephena Kinga, která jsem ještě zatím nečetla. Je to tak, že Major Winters se po skončení války vydal s dávnými přáteli na chatu v zapadlých lesích, aby zde nabral ztracené síly. Nakonec dopadl tak, že pobíhal po zasněžených lesích s jakýmsi mimozemským parazitickým svinstvem v těle. Herecké obsazení povedené, mrazivá atmosféra docela ucházející a digitální triky velmi slabé. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadá velice slibně a docela to i zaujme a udrží pozornost, ale zhruba od poloviny filmu se to rapidně zhorší a už se na to nedá moc koukat. Sice tam hraje Morgen freeman, ale ten se tam většinou jen tak mihne takže to taky moc neoživý. Thomas Jane hrál celkem slušně, ale to buhužel nestačí. kdyby se to odvíjelo stejně jako v první půli tak bych tomu dal 4*, protože to bylo napínavý a dokázalo to zapůsobit i hororove na diváka, ale za tu druhou půli musim slevit, je to docela škoda vytřískat se z toho dalo mnohem víc ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Dreamcatcher neni úplně špatný film, minimálně vizuální stránka stojí za pochvalu. Knihu jsem nečetl, ale občas mi to připadá jako laciny mix Aliena, The Thing a kdoví čeho všeho ještě. Alespoň herci ušli a v první polovině to mělo i docela zajímavý příběh, který se v druhé polovině zvrtl a klišé střídalo klišé. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 70. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Paldiny)
  • Jako první v ČR měl film premiéru 9. 7. 2003 na Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary. (Varan)

Reklama

Reklama