Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto dílu se během vyšetřování vraždy lichváře Karla Beránka otevírá i případ vyloupené pošty. Kapitánu Dítěti se podaří obě kauzy spojit, ale hlavně usvědčit vraha těsně před promlčením. (Česká televize)

Recenze (74)

tchempi odpad!

všechny recenze uživatele

Když vás detektivka nebaví, alespoň nalistujete nebo přetočíte video na konec, abyste viděli, kdo je vrah. Ale tento počin je tak špatný, že jsem ani nepřetočil na konec a nezajímalo mě, kdo vraždil. Bylo mi to fuk. Nesympatické postavy, nudný a nevýživný děj, divák u toho usíná, i kdyby to vysílali v pravé poledne. ()

KarlN 

všechny recenze uživatele

Tedy po shlédnutí prvního dílu musím s velikým zklamáním konstatovat, tohle alespoň zatím ne...to rozhodně ne. Nápad sice jakžtakž, dalo se čekat že si Češi taky nenechají ujít "Cold case", ale takhle věru ne. Přijde mi to celé strašně odfláknuté, těžko uvěřitelné a neprofesionální (přitom ČT umí a dokázali to např. u případů od "Nejsvětější trojice") ...a co je úplně nejhorší, je policistka co má namísto obličeje nasazenou kyselou prd*l a fakt mě ale vůbec nebaví, se na její amatérské a otravné působení s rádoby drsnými hláškami koukat. Navic Hádek, ač ho mám velmi rád, se sem se svým toporně minimalistickým projevem prostě nehodí. Tohle vážně není "Vzteklina", v té roli exceloval byla přesně pro něj. Jestli to nezachrání druhý díl, jdu od toho. ()

Reklama

Hombre8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šoposká jako osina (Nebo je to záměr?), Krobot odříkává text jako elév (Nebo je to záměr?) a celé je to jako z produkce Primy nebo Novy. Tak aby to byl schopen jejich vyspělý divák sledovat a pochopit. Aha! On je na tom divák ČT vlastně už stejně. Pár dobrých průpovídek, sem tam gag, jinak galaretka. Třetí hvězda jen kvůli autorství. Jinak 40%. Zatím ten seriál vypadá opravdu jako ztracený případ. ()

daleba 

všechny recenze uživatele

Zatím jsem nasranej... Vraha totiž odhalíte hned, jak se objeví na obrazovce, protože ho prostě zase musí hrát nějakej známej obličej z vedlejších rolí jinejch seriálů, a tak je jasný, že jinou roli by mu tam prostě nedali. Takže dál už nuda. Opět tragickej zvuk, to už je nepochopitelný! Hudba super, herci celkem taky, Krvesaj je král... Další díly snad budou lepší. ()

Chudobka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vynikající Cirkus Bukowski, pak dobrý Rapl a potom už mě Jan Pachl ničím nenadchl. Obzvlášť ne seriálem Volha. Obsadil teď opět K. Hádka, ten není špatný. Šoposká mi tam vůbec nesedí a pan Krobot, kterého mám moc ráda, vzhledem k slabému scénáři nemá moc příležitostí k tomu, aby něco předvedl. Nechápu, proč se stále natáčejí další detektivní seriály, jeden horší než druhý. Je jich snad málo? A v každém samozřejmě musí být nějaká mladá krasavice, která tam většinou působí jak pěst na oko. Jak tady píše Enšpígl, když srovnám s Pitavalem, vidím ten rozdíl v kvalitě. Není to tím, že by na mě padla nostalgie. Ale spíš vztek na současné "umělce" a na to, co teď natáčí. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (5)

  • V 17. minutě projíždí policejní auto přes Nuselský most v Praze. (Winster)
  • Bývalý vyšetřovatel Plachta (Jaromír Hanzlík) přebývá v sanatoriu ve Svatém Janu pod Skalou. Ve skutečnosti se jedná o bývalý klášter, později zde sídlila škola. (rakovnik)

Reklama

Reklama