Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šest tisíc let čekal Ivan Sliz na vysvobození ze speciálně uzamčené komnaty. Nyní, když je opět na svobodě, spřádá plán na ovládnutí celého světa, ale v cestě mu stojí šestice mladých lidí, kteří se díky vesmírné síle mění ve Strážce vesmíru - odhodlané bojovníky dobra. Snímek vznikl na základě úspěšného seriálu. (oficiální text distributora)

Recenze (145)

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Onehdá som tomu filmu dal 3 hviezdy. Videl som ho ako asi 14-ročný a celkom sa mi páčil. Na to dobu fajn efekty a bitky. No. Teraz je 9 rokov after a TV Markíza tuto hrozu zaradila do svojho sobotného dopoludnajšieho programu. A čo Vám budem hovoriť, premáhal som sa ako sviňa, aby som to dopozeral aspoň do polovice. Trapas, trapas a zase len trapas. Nudné, trapné a lacné. Práve o tu jednu hviezdičku lepšie ako seriál. Urečené pre vekovú kategóriu 15-. ()

themic odpad!

všechny recenze uživatele

Nějakou chvíli jsem to žral, ale postupem času kdy jsem dostával rozum a rozhled, jsem zjistil co je tohle zač..! Neskutečná kravina, hodná jedině oprvžení... Znovu to píšu, že nechápu to jak někdo může vůbec najít odvahu k tomu aby natočil takovýto absurdní film..:D Nejlepší a jediná hláška z celého filmu je "Morfujeme, šavlozubý tygr"... Tenhle film není ani pro děti, na tož pro dospělé..:) Rozhodně nedoporučuji, kouknout na to jedním okem a už vůbec ne oběma..:) ODPAD! ()

Reklama

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Příběh, herci, efekty, hudba, souboje, dialogy, všechno je opravdu trapné. Ale pro mě to je srdeční záležitost a jako malej jsem to skutečně miloval. Seriál i první dva filmy. Mrzí mě, že to tak nízké hodnocení. Každý člověk, který si Power rangers pustí už předem ví, jestli s emu budou nebo nebudou líbit, a proto příliš nechápu lidi, kteří si tento film pustí jen proto, aby o něm nakonec napsali, jaká je to sra*ka. Za to, že jsem na nich vyrostl **. ()

Chezzsterman odpad!

všechny recenze uživatele

Jedna z největších sra.ek světové kinematografie... byl jsem ochoten být po letech smířlivější (protože jsem to viděl naposled ve 12ti a ani tehdy mě to nijak neoslovilo), tak jsem udělal tu chybu, že jsem se na to ze srandy podíval znova... Snad ani po větším množství nejrůznějších narkotik a alkoholu, než je množství velké, se na to nedá dívat a nezachrání to opravdu nic. Horší je už jen seriál a některé díly Wolker Texas Ranger. BIG SHIT ()

iXtr3m3 odpad!

všechny recenze uživatele

Toto by bol prúser aj v rokoch osemdesiatych a to nielen kvôli trikom, ktoré sú z iného času, ale hlavne kvôli stupídnemu príbehu, ktorý je z inej dimenzie a to teraz nemyslím hlavnú myšlienku o ochrancoch ako takých, ale tú zápletku. Power Rangers by mohli byť fajn, keby boli natočení na spôsob Kroniky, takto je to odpad a nová podoba, ktorá príde o pár mesiacov, dopadne podobne, jedine tie triky budú už snáď súčasné, aj keď podľa trailerov zrovnanie s takými Transformermi, to je ako prvá trieda versus prvá liga.. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (11)

  • Podle původního scénáře měli Rangeři bojovat proti obrovským krysám, které vytvoří Ivan Sliz. Jelikož kostýmy nefungovali tak, jak se zamýšlelo a působily příliš „nízkorozpočtově,“ byly krysy nahrazeny potvorami, které ve filmu Ivan stvoří. (HellFire)
  • Poslední film ve kterém si zahrála Julia Cortez. (Pumiiix)
  • Mariska Hargitay nahradila Gabrielle Fitzpatrick, u které byla během natáčení diagnostikována cysta na vaječnících, tudíž musela být okamžitě operována. Poté, co si štáb myslel, že Mariska není vhodnou kandidátkou pro svou roli, přijal v únoru 2005 nazpět Gabrielle Fitzpatrick, která se již zotavila. (HellFire)

Reklama

Reklama