Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Dokumentární seriál, ve kterém Harry a Meghan promluví o různých peripetiích, které museli bok po boku překonat od prvního rande až po odchod z královské rodiny. (Netflix)

Recenze (71)

psychoJoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vlastně jsem nakonec ráda, že jsem si to pustila. Musím říct, že něco na té mediální manipulaci a bulváru je. Rozhodně bych nikomu nepřála něco takového zažít, ať už to tak fakt bylo nebo se tak třeba jen cítí. A zřejmě i rozumím tomu, že po tom všem chtěli říct tu svou pravdu, kterou si jinak museli nechávat pro sebe. Čekala jsem, že to bude poměrně ostrá záležitost, ale bylo to citlivé a pozvolné… bez urážek. Možná by nevadilo, kdyby to bylo kratší, ale i tak to bylo zajímavé. ()

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokument o jedněch z nejbohatších a nejznámějších lidí na planetě. Meghan je zde sakrifiována že se divím, že se nestala svatou už za svého života. Harry působí jako větší tvrďák než mluví. První a úvod druhého dílu má téma jakou máme zodpovědnopst za paparaze my jako konzumenti médií tím, že uspokojujeme svou zvědavost a touhu po drbech? Britská veřejnost je v tomto zvlášť úchylná a bulvár zde ovlivňuje veřejné mínění. Měla by být veřejně přístupná data chráněna před svobodou projevu? Harry a Meghan na tomto dokumentu vydělali balík peněz, stejně jako na knize, která popisuje podobné. Druhý díl je o traumatu Meghan, že je míšenka. Je sexistka od dětství, pochází  rozvedeného manželství. Myslím že pár se k sobě hodí. On z fašistické britské kultury, ona z genocidní brutální americká, která se agresivně šíří do EU, kde způsobuje demografické vymírání a živí novoui ideologii multikulturalismu, což je defakto nahrazení evropských obyvatel africkou a arabskou kulturou během padesáti let. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

30% sebeprezentace Meghan jako superženy 30% ubrečenost a ublíženost na téma rasismus, 20% chronologicky odvyprávěná lovestory H+M, 10% H+M vs bulvár a 10% H+M vs královská rodina. Záleží, co člověk hledá v těch šesti hodinách, ale já byl spokojen a tak nějak jim uvěřil jejich verzi i přes tu teatrálnost, i přes ten pocit, že špinavé prádlo by se v rodině mělo prát za zavřenými dveřmi. Zajímavý náhled do života fungování královské rodiny jako instituce a za ty prachy od Netflixu ( 2,3 miliardy) bych jim přál, aby si to užili ve svém americkém domově. ()

Matyeos 

všechny recenze uživatele

Britský bulvár bez soudnosti šikanuje Meghan a systém oddělených mediálních kanceláří královské rodiny řešení problému nepomáhá, ba naopak, přímo škodí. I přesto, že člověk dokáže s touhou páru po svobodě a klidu sympatizovat, zůstává mu v puse hořkost z paradoxu jejich utrpení v rámci privilegovaného statusu, sebemrskačství a neschopnosti se nad věci více povznést. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Špinavé rodinné prádlo se má prát za zavřenými dveřmi. Ne ho dát k vyčištění bulváru ala Netflix, a udělat z toho teatrální show. Paradoxně největší část z dokumentu byly stížnosti a rozčarování na chováním bulváru, kterého se tak chtěli zbavit a mít konečně soukromí. No nevím, zda tento dokumentární počin byl to pravé ořechové. Pravdu, jak to skutečně bylo mezi Harrym, Meghan a zbytkem královské rodiny se stejně nedozvíme, palác zachovává jako už tradičně mlčení, a k seriálu se (podle mého pochopitelně a správně) nevyjadřuje. Meghan na mě působila jako v roli největší chudinky na světě, ona je ta hodná, dokonalá, skvělá, chytrá a ostatní jí jenom ubližují. Nemyslím si, že tomu tak zpočátku bylo, ovšem pokud si myslela (jako že asi ano), že když si vezme prince z královské rodiny, tak bude její život plný příjemných událostí a pohody, tak asi po svatbě hodně rychle vystřízlivěla. Harry mě přišel (bohužel to tak musím napsat) jako chudák, který to vlastně v konečném součtu schytal nejvíc - rozhádal se s rodinou, přišel o přátele, opustil svou vlast. Místy v dokumentu bylo vidět jak ho to mrzí, jak neví co říct. Bohužel ale bylo také vidět, že se místy za Meghan stydí (např. při ukázce jak se klaněla královně - mimochodem nevěřím tomu, že jí nikdo neukázal jak se má uklonit, ani Harry, když s ní ke královně šel...vždyť to bylo otázka pár sekund ukázat pukrle). Celkově je dokument pojatý jednostranně, logicky tu chybí vyjádření druhé strany - Harryho otce, královny, bratra..... Jak už jsem psala, pravdu se nikdy patrně nedozvíme, ale dle mého názoru bude vina na obou stranách. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama