Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Dokumentární seriál, ve kterém Harry a Meghan promluví o různých peripetiích, které museli bok po boku překonat od prvního rande až po odchod z královské rodiny. (Netflix)

Recenze (71)

rowdys odpad!

všechny recenze uživatele

Tak ako existuje na Netflixe Parental controls, tak by na ňom malo existovať aj Husband controls a v živote by sa toto cirkusantské porno o jednej sliepke a jednom podpantoflákovi nezjavilo v mojom watchliste a ja by som nemusel absolvovať šesťhodinovú tirádu sračiek, aby som si večer vrzol. [/rant] ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Zatímco v prvních třech epizodách se nic zajímavého neděje, tedy pokud vás nezajímají historky, jak se jeden princ seznámil s dívkou svých snů, tak od čtvrté epizody, kdy princ Harry a jeho manželka začali postupně odkrývat celé to nechutné a hlavně již opravdu přežité monarchistické chování královské rodiny, nabral příběh slušné grády. To, že jsou některá média a převážně bulvár banda bezkurpulóznéch hajzlíků, co by pro sledovanost a vyšší náklad zabili vlastní rodiče, kdyby to pomohlo, to známe i od nás. Ovšem přístup královské rodiny a jejich tiskových agentur, je odsouzení hodný. Nejsem rozhodně žádný fanoušek dua H+M, ale to, čím si museli projít, jim rozhodně nepřeji.  Harry mi byl vždy sympatičtější, než jeho bratr a teď je ještě více. Jinak zajímavý počin, byť evidentně účelový, ale to vem čert. Doufám, že se ti britští snoby chytí za nos. 60% ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Žiaľ, v tomto prípade účel znesvätil prostriedky. Príliš jednostranný dokument aj napriek faktu, že kráľovská rodina sa odmietla vyjadriť. Hodnotovo nastavený tvorca takýto paškvil nevypustí do sveta bez toho, aby sa mohli vyjadriť všetky strany. Takto mi to len prišlo ako hlavne Meghanino kydanie na kráľovskú rodinu a monarchiu ako takú, aj keď je možné uznať, že isté momenty rozhovoru môžu vyznievať dôveryhodne. To ale nie je ospravedlnením za to, že niekto potreboval zarobiť. Škoda toho, čakal som niečo hodnotnejšie. 40 % ()

tereez 

všechny recenze uživatele

Kristova noho, to byla opakující se nuda, ale tak aspoň jsem při tom stihla spoustu dalších věcí. Tak nějak mi z jejich vystupování vyplývá, že určitou míru pozornosti a dramatu oba k životu potřebují, a tak nezbývá, než se těšit, až jim za 5 let nabídne Netflix účinkování v něčem obskurním typu Výměna manželek, kde nám konečně ale už finálně budou moci říct šokující pravdoucí pravdu o tom, že je britskej bulvár jeden z nejdrsnějších a že pozice v britské monarchii jsou spíš celoživotní nevděčná práce než luxus na kolečkách. No šok, vůbec jsem to nečekala, nikdy jsem o ničem podobnym neslyšela. Omfg. ()

zsn

všechny recenze uživatele

Totální Pí*a a ještě větší kok*t. Zklamal mne. Ale hlavně svou rodinu. Podat tento dokument jako lásku, které svět, respektive bulvár nepřeje - co jiného se taky dalo čekat. Do supermarketu by synek nešel, tak je třeba veřejně zneúctit rodinu, která mu už nepříspívá na jeho životní standard. Hnus! Babča se musí v hrobce obracet, opravdu. S jejím úmrtím monarchie skončila. A když není monarchie, nejsou tradice. A když nejsou tradice, není lidství. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama