Reklama

Reklama

Mafia Mamma

  • Velká Británie Mafia Mamma (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Kristin (Toni Collette) žije poklidný život v Americe. Ve vztazích jí to moc nevychází, ale kamarádky se pro ni rozdají a čas na sklenku dobrého vína se také vždy najde. Když se však dozví, že se stala hlavou mafiánské rodiny po právě zesnulém dědečkovi, její život se obrátí na ruby. Vyzbrojená uměním dělat neodolatelné muffiny se Kristin vydává do Itálie, aby převzala otěže rodinného podniku… (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (77)

panvasik 

všechny recenze uživatele

Tohle se jen tak nevidí :D Naprosto ulítlá krimikomedie, která fakt pobaví. Především musím pochválit Tomu Collette, která podává fantastický herecký výkon, naprosto mě bavila a přišla mi že se naprosto hodí do toho filmu. Musím se přiznat, že jsem taky neviděl Kmotra a taky za to docela dostávám bídu :( Nečekal jsem takovou jízdu, už jenom z toho důvodu, že se mi na ten film, vůbec nechtělo z nějakého záhadného důvodu mě vůbec neoslovily trailery ( i když jsem, většinou z takových trailerů nadšený). Ve zkratce jsem rád, že jsem na to šel a že jsem si tuhle kravinu nenechal v kině ujít. Jasně ten film není nic z čeho si člověk sedne na prdel, ale byla to taková originální jednohubka, která potěší.  8/10 ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Podľa popisu to síce nepôsobilo až tak vábne, ale zo zvedavosti som sa na to pozrel. A napokon to bolo veľmi milé prekvapenie. Aj keď si viem do role neohrabanej dedičky mafiánskeho rodu predstaviť aj lepšiu voľbu ako Toni Collette, napokon bola celkom znesiteľná. Až na niekoľkto prepálených a akčných scén to bolo až prekvapivo vydarené. Bolo tu množstvo sarasticko-ironických narážok, dôvtipných scén, takže si to zachovalo príjemný komediálny dojem takmer po celú dobu. Takémuto filmu dám bez problémov aj 4* ()

Reklama

papadoce 

všechny recenze uživatele

A toto bolo čo? Keď si predstavím, že toto sa vysielalo v kinách a vyhodil by som zato s pukancami a fantou dvacku, tak ma až obleje pot. Samotný fakt, že Toni Collette nie je vôbec peknou ženou mi nevadí, pretože každý máme rôzny vkus, že áno, ale to, že ju tu režisérka predáva ako neodolateľnú kosť pre o desať rokov mladších playboyov, ktorí z nej šalejú, je až negustovné. Ak ku tomu pripočítam škaredo, ale naozaj škaredo starnúcu Mončiči a prakticky úplnú absenciu humoru vo filme zaradenom medzi komédie, tak sa pýtam sám seba, prečo som nenapálil odpad. Neviem, ale lízlo to len veľmi tesne. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Lákala mě dvojice Toni Collette a Monica Bellucci. Naprosto božské obsazení, které ve filmu chcete vidět. Škoda jen, že se jedná o takovou ptákovinu jako tohle. Kdyby to byla alespoň nějaká originální komedie a ne jen nějaký zbytečný pokus o parodii na mafiánskou rodinu. Navíc postava Toni mi přišla neskutečně otravná a šla mi na nervy. Čekala jsem od toho daleko víc a mrzí mě, že z toho tvůrci neudělali něco víc serióznějšího. ()

Mianelia2050 

všechny recenze uživatele

Taková klasická komedie. Na začátku filmu jsme si s kamarádky říkaly - na co jsme to proboha šly? Není to horror? Není. Nakonec se ukázalo, že je to ta klasická trochu krvavější komedie, u které jsme se náležitě pobavily. Hudba byla dobrá, upoutala Vaší pozornost. Herci podali neuvěřitelné výkony, Toni Colette a Monica Bellucci byli naprosté legendy, skvěle tam pasovaly.  Musím se přiznat, že jsem taky ještě neviděla Kmotra... asi to budu muset napravit. Příběh byl zábavný, moc mě bavil. Další oblíbená krimikomedie v mém žebříčku (přičemž Neřízená střela je na prvním místě, ale nevím, jestli patří do této kategorie). Dávám čtyři hvězdičky a doporučuji. :) ()

Galerie (155)

Zajímavosti (1)

  • Natáčalo sa od 9. mája do 22. júna 2022 v Ríme a v Bracciano (Taliansko). (Arsenal83)

Reklama

Reklama