Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Co by bylo umění bez obětí? To záhy zjistí dvanáct nadaných studentů baletu, kteří každou hodinu každého dne věnují přípravě na své životní poslání. Strhující drama "Tanec s vášní" od uznávaného režiséra Nicholase Hytnera (Šílenství krále Jiřího) pojednává o semknuté skupince tanečníků, kteří musí obětovat svůj soukromý život a pravidelně trénovat v rámci příprav na recitál, který rozhodne o tom, který z nich nastoupí na výběrovou a velice prestižní americkou baletní akademii v New Yorku. Ve snímku se představují talentovaní profesionální tanečníci včetně Amandy Schullové, Zoë Saldanové, Ethana Stiefela, Sascha Radetsky a Shakiem Evans. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Nenudila jsem se ani vteřinu. Určitě to bylo lepší než dvojka, i když ta měla chvílema víc šťávy. Pořád váhám, jestli dát 3 nebo 4 hvězdy, ale nakonec se přece jen přiklaním ke třem. Ten děj byl tak tupý a průhledný, že to celou dobu film bohužel kazilo. Moc balet nemusim, ale docela mě to bavilo. 60%. ()

smitka8 

všechny recenze uživatele

Jeden z lepších tanečních filmů. Je v něm všechno, co se baletu týče - obrovská dřina, talent, vytrvalost a bohužel i poruchy příjmu potravy,... Příběh je samozřejmě dost prostý, ale skvěle to vykompenzují výborné taneční choreografie. Hlavně ta poslední je úplně dokonalá. Final Dance Scene ... 6/10 ()

Reklama

Šiftíček 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem poprvé viděla na tanečním soustředění a už tenkrát se mi hrozně líbil. Od té doby, kdykoli jsem mohla, jsem si ho pouštěla znova a znova. Sice jde o klasický příběh s průměrným a předvídatelným dějem, ale i tak to nestrádá na kvalitě. Bravurní taneční výkony - přála jsem si být na jejich místě na jevišti :) ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Balet je dřina, houžev, krev a slzy. No a baletní škola rovná se drezuře nejtěžšího kalibru. Tudíž to, co předvedli všichni zúčastnění, ať už baletky, tanečníci či nepřehlédnutelný Kulik (pozn. ruský krasobruslař), je suprskvělá záležitost, pastva pro oči a dokonalé uspokojení mé divácké duše. Ke všemu chybějícímu jsem lhostejná, páč mě utáhli na špičkách! Demi plié, grand plié, něžně promnu svoje piškotky a jdu do plných! ()

dawnie 

všechny recenze uživatele

Center Stage pro mě nevyniká jenom nezapomenutelnýma tanečníma číslama, od kterých nejdou odtrhnout oči - to, bez čeho bych si ho sotva pouštěla pokaždý, když si na něj vzpomenu, je hlavní grupa postav. Eva, Eric, Charlie, Jody, Sergei, a nakonec i Maureen a Jim. Ty to, jak spolu fungujou a hlavně se BAVÍ, prostě nehrajou. A to se dneska fakt často nevidí. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama