Reklama

Reklama

Million Dollar Hotel

  • Německo The Million Dollar Hotel (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh tohoto filmu se odehrává v jednom z hotelů postavených kdysi ve třicátých letech. V jednom z těch hotelů, kde smích poskakoval na bublinkách šampaňského. S příchodem třetího milénia v hotelu přežívají mentálně nemocní, blázni, narkomani, prostitutky a pátý člen skupiny Beatles. Tom Tom, hlavní hrdina filmu, zrovna zamilovaně sleduje éterickou prostitutku Eloise. Až chemicky kyselý milostný vztah dala do pohybu jediná věc - do hotelu přijíždí zvláštní agent Skinner, aby vyšetřil záhadnou smrt Tomova nejlepšího kamaráda - syna milionáře - Israela Goldkisse. Nehostinné kulisy a skvělý střih vytváří ztracenou atmosféru, kterou prohlubuje jedinečná hudba skupiny U2. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

902 10 

všechny recenze uživatele

hotel do ktereho se nejezdi na rekreaci. osazenstvo jako vystrizene z pronasledovani a zavrazdeni jeana paula marata predvedene divadelnim souborem blazince v charentonu za rizeni markyze de sade. skvely soundtrack od u2, bonovo cameo trvajici 1s a prijemne prekvapeni v podani mela gibsona. to je the million dollar hotel - dalsi stylovy film wima wenderse, ktery ale kazdemu nemusi sednout. idealni kandidat na pulnocni filmove pokoukani z postele, pokud 2. den nemusite vstavat v 7 rano. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Skvěle natočený mystický filmek ze světa nejnižší lidské společnosti USA... v rozpadajícím se starém hotelu žije banda pomatenců, kteří jsou mimo jakékoli zákony vnějšího světa za zdmi jejich apartmá... a v tom všem se rozvine láska, nenávist, smrt. PS: Nehledě k tomu, že Mila je zde přímo k sežrání, hlavní hrdina je skvostně debilní a Gibson, je dobré naškrobené mutantě... :-)) ()

Reklama

kuckaAFC 

všechny recenze uživatele

Začátek slabej, ale po určité chvíli se snímek vyvine v zajímavou "wendersovinu". Příběh pro mě celkem podivný, Gibson v roli detektiva mi neseděl. Naproti tomu Jovovich a Davies podávají kvalitní výkony. Díky tradiční Wimově atmosféře, množství psychedelicko-surrealistických scén a soundtracku od fenomenálních U2 se tento "úlet" vidět určitě vyplatí, 70%. ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Film, který do vás dvě hodiny tluče polopatisticky myšlenku, že svět je jeden veliký hotel, naše duše jsou pokoje a my čekáme na návštěvu krásné Milly, abychom překonali osamělost v zázraku spojení dvou pokojů (rozuměj duší). Každý pokoj má své zvláštnosti, my do něho utíkáme a někdy se v něm zavřeme před sebou a před světem, takže potřebujeme tvrdého vyšetřovatele, i když nás to bude stát skutečnou krev. Davisovo mumlání začne lézt na nervy po pár minutách, doslovný scénář po půlhodině. Hudebníci by měli hrát a ne přemýšlet. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na to jak to mohlo být zajímavé to bylo až příliš nudné a nicneříkající, chvílemi až depresivní a hlubokomyslné. Autoři podle mě neměli naléhat a pospíchat na závěr filmu, jelikož právě ten už je předem znám. Přiznám se, že jsem se jako člen Milionového hotelu nudil. Nebýt skvělého hudebního podtextu od U2 nevím jestli bych u něj dokázal vydržet až do samotného konce. I když sledovat magory, nájemníky byla chvílemi docela zábava, ale to je asi tak všechno. --- Sebevražda je pro žida nejubožejší zločin. My sebevraždu nepotřebujem, neznáme ji. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (5)

  • Hotelu, ktorý nesie názov filmu, sa hovorí Rosslyn nebo Frontier. Má 422 izieb. Kedysi tu bol aj utečenecký tábor. Keď vláda v 80-tych rokoch rušila psychiatrické ústavy, mnoho týchto ľudí našlo útočisko práve v tomto hoteli. (youtoo18)
  • Film sa natáčal v centre Los Angeles. (youtoo18)

Reklama

Reklama