Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nick dokáže okouzlit každou ženu a dostat ji právě tam, kde ji chce mít. Jednoho dne se mu ale stane nehoda, po které začne slyšet, co si ženy opravdu myslí. S úspěchem začne tuto schopnost používat k vlastnímu prospěchu. Prvním terčem se stane nová ambiciózní kolegyně, která dostala jeho vysněné pracovní místo. Nick hodlá vydávat její nápady za vlastní, ale plány mu zkříží láska... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (632)

k212 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem se bavila, přímo královsky, myslím, že by se určitě našlo pár gagů, který jsou opravdu k popukání. Jenže ... no jistě, je tu to jedno velký jenže (které z mého pohledu hodně snížilo kvality filmu), konec všechno takříkajíc "napraví", i hrdina se dokonce "umoudří". Takže z mého pohledu je poslední půlhodina naprosto nicneříkající a hlavně je nevýslovně nudná (hrdina zachraňuje, co se dá, a to jen, aby ukázal, jak se polepšil). No je to tím, že všechno spadne na úroveň červenoknihovného romanťáku, přitom Melu Gibsonovi evidentně tahle role pasuje na tělo a prokazuje svůj nesporný komický talent. Škoda, že scénárista(ka) se tak nechutně podřídil pravidlům "romance" a tím se zdá se i vyřádil. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

chlapovi, který vůbec neví, po čem ženy touží se říká frajer. nick vyrůstal jako maskot tanečnic v las vegas a pochopit jeho pokřivený pohled na svět by dokázal snad jen Freud. ale zase vleze nejrychleji ženským do ....ehm. jenomže v práci po něm chtějí: MYSLI JAKO BABA! snaží se a právě proto se mu stane nehoda, po které má šanci stát se nejšťastnějším mužem na světě. občas sice trochu přestřelí, ale je na správné cestě. celý film si s mými rty pohrával úsměv a já se poddal té příjemné atmosféře. film je o výkonu M.G. a posléze H.H. a oba hrají velice dobře. podporu mají v kvalitním scénaři, takže si v pohodě sedím a koukám a koukám a .....,,vy jste poslouchal !?".,,víc než si myslíte!" ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Po čem ženy touží? Tak na to se dá vážně přijít snad jen tak, že strčíte jednu nohu do vany, druhou do hajzlu a zbíjítko narvete do zásuvky, aby jste pak efektně rozpoltili hlavou bidet. Následně, jsa paranormálně obohaceni, můžete nakouknout oněm tajemným kráskám do spiritu. Antisemitský Mel se z toho až zaláskoval, obávám se, že Kulyček by si pro ztrátu lopotně opečovávaných ideálů otevřel krkavici. ()

El Pistolero 

všechny recenze uživatele

7/10. Komedie plná estrogenu. Výborný, nápaditý romantický film, kterému dodávají šmrnc poměrně četné skladby božského Franka Sinatry. Co se obsazení týče, je to koncert hereckého umu šarmantního Mela Gibsona, jenž prokazuje, že je hollywoodskou hvězdou nejvyššího kalibru, a okouzlující Helen Hunt. Nancy Meyers natočila pohodový snímek, který se do jisté míry už stal žánrovou legendou. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Poviem vám pravdu, herecky je to pre mňa rozpačité, lenže som sa zabavil. Tak ako píše užívateľka Marina111 človek väčšinou nemyslí v slovách. Preto je tento film trošku smiešny, ale mal nápad a hlavne to je vtipný nápad, z čoho potom vzniká takáto milá fantasy. Nuž chlapi, chceli by ste aspoň občas vedieť, čo si ženy myslia? Myslím, že to každého z nás niekedy napadlo, keď sme nevedeli ako si počať. Film má však fajn hudbu, myšlienky a poučenie. Také americké a sladké na sobotné popoludnie. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (16)

  • Film sa pôvodne volal „Head Games“. (Arsenal83)
  • Natáčanie prebiehalo v amerických mestách Chicago (Pui Tak Centre, Drake Hotel, Near North Side, Chinatown, Armour Square), Los Angeles (University of Southern California), Beverly Hills (Greystone Park & Mansion) a Culver City (štúdio Culver Studios) od 23. februára do 23. júna 2000. (Greenpeacak)
  • Zatiaľ čo Nick (Mel Gibson) leží na gauči u terapeutky, tá sa blíži k nemu s cigaretou. Akonáhle sa zmení záber kamery, terapeutka už cigaretu nemá a rovnako tak zmizne popolník. (Arsenal83)

Související novinky

Po čem (asijské) ženy touží

Po čem (asijské) ženy touží

04.06.2010

Čínský scénárista a režisér Chen Daming se rozhodl vrátit Hollywoodu „remakový úder“. Už tento týden začne s rozpočtem 5 miliónů dolarů natáčet předělávku romantické komedie Nancy Meyers Po čem ženy… (více)

Reklama

Reklama