Reklama

Reklama

Vetřelec: Romulus

  • USA Alien: Romulus (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Skupina mladých lidí ze vzdáleného světa čelí jedné z nejděsivějších a nejničivějších forem života ve vesmíru. (catnipped)

Diskuze

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

SsgtJira

Furt to vypada divne. Jako to jedno 80tkove Bcko, co tezce ve zhledu kopirovalo Aliena. Nevzpomenu si na nazev. Monstrum? Virus? Ale ten predesly obr. ho pripomina velmi. Hned jsem si ten 80tkovy poster, vybavil, coz nepovazuji za kompliment. Nu, holt az do ted, vypadalo vse vizualne az podezrele dobre. Ten zlom musel jednou prijiti. 😁😉 Na 2.str, kdo chodi na filmy na zaklade plakatu? Takovyho magora, neznam. :) 

na příspěvěk reagoval SsgtJira

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Vůbec to jako Twilight Alien nepůsobí, není to teen, ale obsazení je 20+. Cailee Spaeny je jen o trochu mladší než byla Weaver v jedničce. 

Věk herců opravdu neznamená vůbec nic, všechno bude záviset na scénáři. 

na příspěvěk reagoval PKD

mitrax

mitrax (hodnocení, recenze)

majo0007

tak tak….taky Twilight Alien. Socialne siete su uz vo vare ale mna to necháva uz celkom chladným po tom co Hollywood predvádza s Alien frančízou od čias Alien: Resurrection

mitrax

mitrax (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Očakávam niečo na spôsob Twilight, samí mladí herci a herečky… ale horšie ako Prometheus alebo Covenant by to nemalo byť. To uz ozaj by museli posrať výnimočne aby sa dostali pred Covenant

mitrax

mitrax (hodnocení, recenze)

Prečo nezoberú konečne príbeh z hry Alien: Isolation a nenatočia film podľa neho? V Hollywoode od istého času nevedia písať normálne scenáre pre divákov s IQ aspon 30 a viac 

Uživatel PKD smazal svůj příspěvek.

Khanos

Khanos (hodnocení, recenze)

Ještě bych možná doplnil k prvnímu Vetřelci a Prometheovi, že oba měli v posádce záškodníka. Nicméně tam, kde Ashovy skutky významně přispěly ke zkáze posádky, David v Prometheovi se vlastně ani nemusel snažit. S svou zkázu se přičinila samotná posádka.

Khanos

Khanos (hodnocení, recenze)

Za asi nejNEschopnější posádku v Alien universe považuji Covenant. Hodnocení posádek bych viděl asi takto:

Vetřelec: 9 / 10 - vzhledem k jejich profesi, skutečnosti, že do situace byli vrženi bez vlastního přičinění, jejich loď postrádala výbavu k řešení situace atd.

Vetřelci: 6 / 10 - Ripleyové nikdo nevěřil, ale přeci jen to jsou ostřílení mariňáci. Počáteční šok ale překonali a pozdější chování už bylo značně rozumnější.

Vetřelec 3: 8,5 / 10 - Neměli ani zmrzlinu a přesto si (skoro) poradili, co víc dodat.

Vetřelec Vzkříšení: 5 / 10 - Jak uniknout z kilometrové lodi s posádkou sympatických vyvrhelů.

Prometheus: 3 / 10 Posádka plný expertů, akorát bez inteligence, epertízy a vlastně i zdravého rozumu.

Covenant: 1 / 10 Posádka kolonistů, s veškerým vybavením, tréningem pro neznámo, která se aktivně snažila zařídit vítězství pro Proto-aliena s takovou vervou, že ten mít inteligenci alespoň křečka nebo nějaké podobně vysoké formy života, zvítězil by a my tak konečně viděli film kde Xeno-forma zvítězí. Naneštěstí skokem přimo na vydlice se rozhodl ukončit svou trapnou existenci dřív, než by se historicky znemožnil (ještě víc).

MoziMedve

MoziMedve (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Mno, mě se nejkompetentnější s přihlédnutím na kontext zdála posádka z původního Alienu, a co se debilů týče tak si nejsem jistý jestli spíš Prometheus nebo Covenant. Asi spíš Covenant, protože dloubat do spórů hub je pěkně blbý nápad i na zemi natož na cizí planetě. Pak na lodi ta žena sice zavřela Proto-Aliena v místnosti ale pak ho zase vypustila vyhodila celou loď do luftu. Kapitán důvěroval Davidovi, celkově se všichni chovali hrozně neprofesionálně.  Ke kompetentnosti v Alienovi, za prvé to byli prakticky kamioňáci ale přes to Ripleyová si stála za svým ohledně karantény (pak jí to překazil Ash, protože měl vlastní motivaci). Když měli vetřelce na lodi tak postupovali ze začátku relativně logicky a na konci se rozhodli pláchnout. Chovali se snad lépe než ti "vědci" v pozdějších filmech. 

massdonfel

massdonfel (hodnocení, recenze)

TheWhiteWolf

ten trailer trochu působí jako "pamatujete si tuto scénu", "pamatujete si tuto scénu","pamatujete si tuto scénu" ?  mam trochu obavy aby ten film nepůsobil jen jako easter egg bait... 

na příspěvěk reagoval Stejšn

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Působí ten trailer na někoho (kromě mě) taky tak, že neví jestli z toho cítí více jedničku, nebo dvojku vetřelce? protože já to vidím někde mezi a dost se to ve mě pře a to i přes to, že ten trailer vlastně skoro nic neukazuje (což je jedině dobře) mimo to tu cítím ohromně atmosféru Dead Space (Alien: Isolation jsem nehrál) takže nemohu posoudit. A osobně mi dokonce ani nevadí, že je obsazení tak mladého charakteru. Nechci mít žádná očekávání a raději tu budu brát lidské charaktery jen jako potravu do mlejnku na maso :-D avšak, rád bych se mýlil a vytvořil si s nějakou postavou sympatie a vazbu tak jako v např. v legendárních Aliens, i když podle obsazení to alespoň předčasně moc nevypadá.

na příspěvěk reagoval massdonfel

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

PKD

třetího Vetřelce sem viděl a jak říkám vězni, nebyli úplně špatní, jejich plányn a zabití Vetřelce měli nějakou hlavu a patu a i dokázali spolupracovat.

na příspěvěk reagoval PKD

Související novinky

Třetí Na nože dostalo název a nabírá obsazení

Třetí Na nože dostalo název a nabírá obsazení

28.05.2024

Detektiv s výrazným jižanským přízvukem, Benoit Blanc, se vrací řešit nový podivuhodný případ... svůj zatím nejnebezpečnější. Jak už bylo dříve avizováno, z chválené detektivky Na nože režiséra Riana… (více)

Nový Predátor našel staronového režiséra

Nový Predátor našel staronového režiséra

10.02.2024

Když v létě roku 2022 dorazilo na streamovací služby Hulu a Disney+ akční sci-fi Predátor: Kořist v režii Dana Trachtenberga (Ulice Cloverfield 10), zaznamenal tento nejnovější příspěvek do… (více)

Krásné svátky a PF 2024

Krásné svátky a PF 2024

24.12.2023

Nebýt přesunu druhé Duny na jaro 2024, byl by uplynulý filmový rok výjimečný. I přesto ale byl skvělý, plný filmových překvapení. Tím největším byl “selfmade fenomén” sociálních sítí Barbenheimer,… (více)

Seriálový Vetřelec nabírá posily

Seriálový Vetřelec nabírá posily

28.11.2023

Již nějakou dobu víme, že nadcházející celovečerní film ze světa Vetřelce s názvem Alien: Romulus je dotočen a čeká nás příští léto, přičemž jeho režisér a scenárista Fede Alvarez se chlubí tím, že… (více)

Reklama

Reklama