Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přísně utajovaný projekt, na kterém Kazma a jeho tým pracovali přes 4 roky, vstupuje historicky poprvé jako ONEMANSHOW v celovečerním formátu do kin. Unikátní film mění dosud zaběhnutá pravidla kinematografie a jako jediný na světě bere diváky za hranice filmového plátna do opravdové reality. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (391)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Do kina chodím výjimečně, ale tenhle film jsem se rozhodl vidět v jeho premiéře. Kazmu a jeho One Man Show sleduji od samého počátku a velice ho cením za to vše, co se svojí show dokázal. Teď se rozhodl natočit film a já šel do kina s obavami. Avšak mé obavy se po chvilce rozplynuly, Kazma to znovu dokázal a i ve filmu nám předvedl další velkou show! Tentokrát však i s hranými pasážemi, aby divák příběh lépe pochopil. Jestli vše, co ve filmu zaznělo, je pravda, tak je Kazma opravdu machr! A celý film věnoval své ex Andree Kalousové, kterou evidentně pořád miluje, to je od něj hezké. A samozřejmě jak je u Kazmy v poslední době zvykem, i zde čeká na diváky soutěž, a to o rovný 1 milion amerických dolarů! Celkově mě film opravdu bavil a těch 100 minut v kině mi uteklo jako voda. ()

Vidly10 

všechny recenze uživatele

Není to totální sračka. Spousta lidí to tak nazývala. Mě OMS nikdy nešlo po chuti, jelikož podvodníci, kteří vydělávají na lidské hlouposti pomocí YouTube a jiných platforem, jsou pro mě stejní, jako podomní prodejci snažící se napálit pár důchodců. Jenomže Kazma si na tom postavil jméno, a to ho dovedlo sem. Kam? No udělal si další OMS, akorát má hodinu a půl a v kině vydělala 4,5 milionu dolarů. Je to technicky pěkný, textové efekty jsou fajn a ten nápad je tak krásně šíleně absurdní. Bohužel je to pouhý (nevěřím, že alespoň z 50 % pravdivý) dokument, který si hraje na film. Přitom vám tady Kazma jen říká, jak opět někoho ojebal a chce za to… obdiv? Fakt, že si to na film pouze hraje, je kamenem úrazu, protože absolutní neherectví a snaha o neskutečný meta prvek tomu tak moc podráží nohy, že to až bolí. Přitom to mohl být fajn heist film, kde se inspirovali skutečnými událostmi… ale ne radši postavme kampaň, že tohle jste ještě nezažili, můžete vyhrát milion dolarů, je to jedinečná produkce… sorry, ale pokud neuvidím reálně potvrzené vše, co mi tady Kazma ukázal, jako pravdivé, tak tomu nebudu věřit. Máte mi to za zlé? Tak se zamyslete, kdo tady věří člověku, který si postavil život na ojebávání veřejnosti. Je to chytrý kluk… to ale neznamená, že umí všechno. Filmovou kampaň? Stoprocentně. Hodnotný film? Ani náhodou. ()

Reklama

A.Fish 

všechny recenze uživatele

Tak se uklidníme, zas takovej průser to neni. Fláknout odpad tu fakt může jedině člověk co o Kazmovi nikdy neslyšel a čekal plnohodnotný celovečerní film. Ale tohle je přece ONEMANSHOW, čili hodnotit herecký výkony je úplně mimo mísu. Na druhou stranu filmu asi nejvíce škodí ty filmové a hlavně fiktivní prvky. Kazma už nejednou dokázal že v realitě umí udělat obrovskou show, škoda jen že to neudržel i ve filmu. ()

Alfréda 

všechny recenze uživatele

Vlastně se to moc neliší od toho, jak vypadala Onemanshow dosud. Vše, co to má navíc, je strašná slabota - pokus o příběh, stupidní dialogy, pokus o hraní (a to platí nejen pro Kazmu). Celý film je pak skutečně milostným dopisem holce, která se má díky filmu dozvědět, že to celé bylo trochu jinak. Příběh je ale fakt strašný (chlapík mě vydírá, protože jeho žena pracovala na Primě, když jsem udělal Prostřeno) a je dost poznat, že je šitý horkou jehlou - viz Kazmovo "tady máte 3 knížky o tom, jak se píše scénář a vy si to do rána přečtěte, protože zítra začínáme". Že ho hodnocení filmu překvapilo a zklamalo jen dosvědčuje, jak o filmu neví vůbec nic a fakt to neumí, a že bez Kruga to nepůjde. Nic než jen megalomanské gesto Andree, které jsme my všichni zaplatili svým zhlédnutím - a i těch bájných 22 mega je z našich kapes, ne že ne. Asi 3x mne pobavila nějaká hláška, za to jedna hvězda. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

To si takhle jeden blbeček co nic v životě nedokázal (Za úspěch se nepovažuje to, že nastrčíte blbečka do Prostřena co si hraje na postiženého, nebo, že nabouráte auto Leoše Mareše) řekl nalákám lidi do kina dám tam soutěž a , aby mohly vyhrát řeknu jim choďte víckrát Vaše šance na výhru se zvyšuje a lidi , protože jsou omezení tomu věřily a šly na to a vyprodaly mu několik představení. Co na tom, že šance na výhru je tak 1 ku 300 000 a každým dnem co na to chodí více a více lidí se to číslo snižuje to už je jistější zahrát si ruletu a tipnout si černá nebo bílá. Mimochodem začínalo to mělo to 16 procent nyní to má kvůli několika 5 hvězdičkářům , kteří dávají na csfd buď odpad nebo jen 5 hvězd (Mrkněte na jejich hodnocení filmů tomu říkám objektivita) záhadně 48 procent. Je zvláštní, že u Perfect Kiss umělé navyšování procent filmů vadilo a csfd tehdy rozdávalo bany a tady ne tomu se říká dvojí metr. Většina komentářů se tím i sama chlubí (film je na 3 hvězdy kvůli tomu jak na to nadávají dám 5 například ) tomu říkám objektivita to můžete jít rovnou na profil všech Kameňáků a Playgirls 1,2 a dávat tam 5 hvězd jelikož na to lidi nadávají. Jinak film je sračka ()

Galerie (10)

Zajímavosti (27)

  • Lubor Dědič (Martin Davídek) je reálná postava, která skutečně existuje. Kazmovi opravdu pomohl a byl prvním člověkem, který hotový film viděl. Přiletěl kvůli tomu až z Afriky, kde provozuje svoji sázkovou kancelář. (griph)
  • Mezi závěrečnými titulky můžeme vidět krátký film Tajný zákop (2023), který tvůrci natočili souběžně s tímto filmem. (griph)

Související novinky

Kazmovi v kinech dochází šťáva

Kazmovi v kinech dochází šťáva

29.08.2023

Stejně, jako měl snímek ONEMANSHOW: The Movie bezprecedentní první víkend, má nyní i bezprecedentní propad. Ačkoliv tak novému snímku Kamila Bartošky aka Kazmy už nikdo nevezme rekordní český otvírák… (více)

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

21.08.2023

Snímek českého moderátora, baviče a influencera Kamila Bartošky alias Kazmy ONEMANSHOW: The Movie se stal nejúspěšnějším českým filmem v divácké návštěvnosti během premiérového víkendu při uvedení do… (více)

Reklama

Reklama