Reklama

Reklama

VOD (1)

Holka z ospalého anglického městečka napíše lechtivou knížku, která má velký úspěch. Místní obyvatelé se ale v jejích postavách začnou poznávat a vůbec se jim to nelíbí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Můj další výlet do padesátých let (tentokrát to byl rok devětapadesátý) nedopadl nejhůře. Zpočátku jsem měl vážné obavy, protože se děj opíral převážně o situační humor a já jsem měl pocit, že šlo o scény spíše trapné než zábavné, po čase ale tvůrci přešli spíše na humor konverzační, u něhož jsem se už dokázal bavit. Téma bylo dnes už poněkud ohrané, v době vzniku šlo ale jistě o svěží záležitost. Mně osobně se velmi líbilo obsazení, ale navzdory všem snahám tvůrců, jsem se nejvíce bavil a smál ve chvílích, kdy Blanche pobíhala po parcích a objevovala všechny zvrácenosti maloměsta. Fakt mě dostalo, když proběhla pečlivě udržovanou flórou, aby se vynořila jako veterán zákopové války, aby byla v další, navazující scéně dokonale upravená a aby se hned v té následující vrátila k verdunskému vzhledu. To bylo skvělé :-) Chyb bolo sice neúrekom, ale přesto mi byla způsobena dobrá nálada, tak jsem zarovnal na tři pěticípé, ať to pára tlačí. / Poučení: Rozvíjej svůj talent. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Praštěná britská komedie z ranných šedesátých. Pár vtipnějších momentů se najde a pokud jste příznivci britské komedie, potažmo některých zde vystupujících komiků, pak je to skoro povinnost, tenhle volný remake americké třicátkové komedie vidět. ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama