Reklama

Reklama

Legenda o zlaté perle

  • Hongkong Wai Si-Lei chuen kei (více)
Trailer

Hrdinou filmu je neprůstřelný supermuž Wisely, v civilu spisovatel sci-fi, který perfektně ovládá umění zápasu kung-fu, stejně jako jeho půvabná přítelkyně Sue, sestra šlechetného mezinárodního gangstera Paula Durana. O tajemnou zlatou perlu, obdařenou magickými schopnostmi, s nimi soupeří záhadný milionář Howard Hope. Zároveň se snaží perlu získat zpět mniši nepálského kláštera, v němž byla po staletí uložena jako posvátný předmět a odkud ji uloupil Wiselyho přítel David. (NFA)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (97)

Joll 

všechny recenze uživatele

V letech kdy jsem na to chodil i vícekrát do kina bych neváhal ani minutu dát 5 hvězd.Od té doby už pěkných pár let uběhlo a mě se poštěstilo si tento filmík znovu zkouknout.Musím uznat že už mě to zdaleka tak nevzalo a zas tak světoborný film to není, nicméně se slzou nostalgie musím vzhledem k roku vzniku filmu určité body k dobru přidat a uznat, že tento film toho skloubil opravdu hodně:) Nováčky zvlášť nezaujme, ale pro pamětníky je tohle prostě povinost. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Ako maly chlapec som tento film videl naposledy a dnes ked som ho pozrel znova po dlhej dobe, uz to neni ono. Teraz mi z toho vyliezol taky priemerny film, ale urcite nie zly film. Ako dobrodruzny zaner filmu urcite sedi, ale ze by bol na samotnom vrchole, to sa urcite povedat neda. Chyba tomu toho viacej, aby ma to chytilo za pacesy a nepustilo von zo zovretia. ()

Reklama

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Není to špatný film, jen prostě ve srovnání se slavnými hongkongskými filmy Jackieho Chana, Jeta Li nebo Sammo Hunga dostává hodně na prdel. Tenhle film, má u mě jisté plus za to, že mě přivedl ke kung fu filmům a jsem mu za to hodně vděčný, ale....Film nemá špatný příběh a akce taky není špatná, ale je jí tu celkem málo a ke konci filmu už není skoro žádná. Že se někdo honí po skále pro mě v kung fu filmu není akce. Tam má být pořádný souboj ()

inutihar 

všechny recenze uživatele

Asi jsem to musel vidět hodně dávno, když jsem si při novém shlédnutí vybavil jen tři scény (a to jsem si u jedné myslel, že patří do jiného filmu). Docela zábava, ale teď už možná spíše nezáměrná. Český dabing dodává další rozměr. Asi by to nebylo na čtyři, ale je tam můj milovaný Egypt. UPDATE: po opětovném shlédnutí Muže z Hongkongu jsem pochopil, proč jsem honičku v Káthmandů řadil do jiného filmu - tam byla taky. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Kluci z Moviezone tohle vychvalovali do nebes, ale zřejmě u nich naplno zapůsobila nějaká forma nostalgie. Legenda o zlaté perle je totiž tuze špatný film, ještě horší než Murphyho Zlaté dítě. Jak někdo tohle může nazývat asijskou odpovědí na Indiana Jonese, to prostě nechápu. Navíc Samuel Hui možná umí zpívat, ale určitě se neumí prát. 30% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Samuel Hui utrpěl během natáčení úraz z důsledku pádu. Na nějakou dobu proto pozastavil své aktivity. (Mol)

Reklama

Reklama