Reklama

Reklama

VOD (1)

Uhlazený profesor se úspěšně vydává za nájemného zabijáka. Jednou se ale zamiluje do klientky a spustí tak celou lavinu problémů. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (168)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Chvíli mi trvalo, než jsem se k tomu dostal, ale nakonec nelituju. Je to sice míň akční, než jsem čekal, ale to vůbec nevadí. Celá zápletka je vlastně docela originální. O to zajímavější je, že je to podle skutečného člověka. Garry je vysokoškolský profesor, ale přivydělává si na sledovačkách u policie. Jednou dostane možnost jít do akce a úplně ho to pohltí. Se svými znalostmi psychologie se vyžívá v předstírání zabijáků a v usvědčování potenciálních objednavatelů vražd. Jednou se ale zaplete s klientkou a vše se zkomplikuje. Jak blízko se může od předstírání vražd dostat k vraždám samotným? Je tam pár fakt dobrých momentů a Adrii Arjoně to tu neskutečně sekne. :) "Jaký je ten koláč? " ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemný feeling a charismatický ústřední pár dělá tuhle komedii  hodně zajímavou. Glen Powell je ve svých rolích zabijáků tvárný a vtipný a  Adria Arjona je kus. Ale zůstane to navzdory fakt originální zápletce v podstatě jen ve fázi konverzačky a i když jsou dialogy nápadité a svižné, čekal jsem nějaké vygradování a ono moc ne. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejvyhlíženějších filmů roku konečně Netflix uvedl a i přes nadšené ohlasy jsem byl velmi mile překvapen Linklaterovou lehkou režií a znovu šokován zdejším hodnocením (dnes po konstantním poklesu 65% - naproti tomu Imdb 7,1). Paradoxně si myslím, že filmu více sedí český název, protože z toho anglického mnoho lidí může být zklamáno z absence akční stránky, kdy se čeká něco na způsob loňského Fincherova kousku Killer, taktéž výborném filmu z úplně jiného důvodu. Ba ne, snímek stojí na výtečném výkonu čím dál lepšího Glena Powella, jemuž skvěle sekunduje sexy Adria Arjona a po prvotním zmatení vše dosedne na správné koleje a rád jsem se nechával vést všemožnými kličkami nijak extra originálního příběhu, ale o to více vyprávěného a zrealizovaného. Navíc v době, kdy se z (hollywoodské) kinematografie postupně vytrácí erotické scény, tu najdeme jednu z nejlepších tohoto roku. Silných 8/10 a doufám, že půjde výše, tohle je ostuda. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Příjemné filmové zpestření, žánrový mix krimi-komedie-romantika na mě zafungoval velmi dobře.. Moc se mi líbila ústřední herecká dvojice Glen Powell a Adria Arjona, krásně to mezi nimi jiskřilo a slušelo jim to spolu.. K tomu je to tak hezky napsané (ode mne pochvala za scénář), že jsem po celou dobu měla na tváři potutelný úsměv nebo jsem se smála na celé kolo.. Krásné čtyři hvězdy.. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Hit Man že je akčný film? Pardón, ale nijakú akciu som nepostrehla. Teda nie žeby ma Hit Man nebavil, bavilo ma filozofovanie a humor a úplne najviac Glen Powell, ten tu bol fakt dobrý, ešte asi nikde ma tak nebavil :-). Naoko vyzerá byť tento film tak trochu sofistikovaný, no v skutočnosti je veeeeľmi predvídateľný, takže namiesto pôvodne zmýšľaných 4* dávam len tri a aby bolo jasné, hlavnej dvojici som vôbec nefandila, za to tiež strhávam body, aj celkovo za ten koniec. Ale nudiť to nenudí, má to dobré tempo, no len slabší scenár, ktorý aspoň u mňa nezafungoval tak, ako som dúfala. 65%. [Pozn. pre mňa: Hit Man sa premietal aj na IFFMH 2023 plus ešte malé info v pozn. pre mňa]. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (12)

  • Rozvinutie vzťahu medzi Garym (Glen Powell) a Madison (Adria Arjona) je zrejme len fikciou. Podľa Hollandsworthovho článku, na základe ktorého vznikol scenár, neexistuje žiadny dôkaz, že by Johnson chodil s jedným zo svojich potenciálnych „klientov“. Podrobne ale opisuje prípady, v ktorých ženy považovali Johnsona za zvodného a pokúšali sa s ním mať sex. (Arsenal83)
  • Skutočný Gary Johnson (Glen Powell) pomáhal pri zatýkaní viac ako 70 ľudí, ktorí hľadali nájomných vrahov (Arsenal83)

Reklama

Reklama