Reklama

Reklama

Uhlazený profesor se úspěšně vydává za nájemného zabijáka. Jednou se ale zamiluje do klientky a spustí tak celou lavinu problémů. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (168)

pepo 

všechny recenze uživatele

Vrah naoko je veľmi príjemnym kúskom. Dokáže pobaviť, dodať pozitívnu náladu a v správnych momentoch chytiť pod krkom. Má chytľavú zápletku, vynikajúci scenár, charizmatických hercov. Akurát to nie ten ultimátny crowd pleasure, ktorý sa dal po predchádzajúcich reakciách očakávať. A nakročené k nemu bolo. ()

Chewy 

všechny recenze uživatele

Věčně svádějící dezert Adria, stále více objevující se sympaťák Powell jako stereotypní karikatura nájemných vrahů ve fajn netradičním námětu, který se vůbec nevyužije. Tedy pro vývoj děje a postavy naštěstí ano, ale ne tak, aby to odpovídalo místnímu žánrovému vymezení. Do jisté míry a svým způsobem svěží feel-good romanťárna bez vtipu, která si takový hype nezasloužila. I s jinými očekáváními jsem to zvládl bez újmy, 6/10, 3*. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Hit Man v trailerech dost mátl tělem a celkem se nedivím zklamání těch kteří očekávali třeskutou komedii. Tohle je spíš feel good oddechovka s trochou humoru a špetkou dramatu, která sice není úplně typickou Linklaterovkou, ale i tak zvládné přinést leccos z jeho rukopisu. Hlavní dvojka je sympatická a hlavně Glenn Powell si solidně rozjíždí kariéru…70% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Páči sa mi, ak niekto uchopí dobrú látku z reality a keďže mu nie je dostatočne dobrá, okorenení ju situáciami, ktoré sa síce nestali, ale vznikne z toho lepší príbeh a dobrý film. A to je presne tento prípad, pretože skutočný Gary Johnson toto všetko celkom nerobil a nezažil, teda hlavne to, čo je ústredným motívom celého deja. Lenže bez toho by film nemal silu. Lovec objednávateľov nájomných vrahov by na poriadny príbeh možno nestačil, ale dodaním šarmantného latino prvku rovno z postele Jasona Momou vzniká celkom pôvabný komediálny thriller, ktorého koniec ale mohol byť razantnejší. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|70%| Dost nevšední a takový divný film v podstatě. Ale moji pozornost si udržel až do konce. Chvílemi jsem si říkal, že by to mohlo mít lepší scénář, nějakou pointu na konci nebo nějakou přestřelku či něco zapamatovatelného, ale to je fuk. Kritizovat se to moc nedá, byla to prostě taková chytrá a vcelku originální konverzovačka dvou hlavních postav. K tomu ta se ta dvojice nesmírně uvěřitelně přitahovala, takže tu byla i jistá romantika, která se ve filmech jen tak nevidí. Trošku přitažené za vlasy to ke konci bylo, dějem se to moc neposouvalo, ale bavilo mě to. Ty slabší 4* jsem nakonec dal. Glen Powell a Adria Arjona to zvládli skvěle. Bavil mě i Austin Amelio, který mi zde postavou připomněl zrádného Dwighta z The Walking Dead. Takže za mě dobrý film na jedno vidění. Hlavně ta originalita, že se přišlo s něčím novým, bylo super. Jen to mělo o dost větší potenciál, mohlo to být ještě o ždibec lepší, ale neva. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (12)

  • Netflix získal práva na film za 20 miliónov dolárov. (m.a.t.o.)
  • Scenár sa pôvodne odohrával v Houstone, keďže tam skutočný Gary Johnson žil, no kvôli daňovým úľavám sa natáčanie a tým aj príbeh filmu presunul do New Orleans v Louisiane. Natáčalo sa od 4. októbra do 16. novembra 2022. (m.a.t.o.)
  • Skutočný Gary Johnson (Glen Powell) pomáhal pri zatýkaní viac ako 70 ľudí, ktorí hľadali nájomných vrahov (Arsenal83)

Reklama

Reklama