Reklama

Reklama

VOD (1)

Uhlazený profesor se úspěšně vydává za nájemného zabijáka. Jednou se ale zamiluje do klientky a spustí tak celou lavinu problémů. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (168)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Jako nenáročné pokoukání na krásnou Adria Arjona a sympatického Powella je film dostačující, ale jinak rozhodně nejde o nic, co by si zasloužilo větší hype. Komedie film totiž není ani omylem a na to, jak zábavný nápad film nabízí, jsem se nezasmál ani jednou, celkově se drží humorem film dost při zemi a nějaké vtipné sekvence, které by mohly z děje potenciálně vyplynout, tady úplně chybí, takže ve výsledku jde čistě o obyčejný příběh, kdy se normální chlápek omylem zamotá do předstírání, že je hitman a tak nějak se do své “klientky” zamiluje. Akce se nedočkáme, humoru taky ne, ale naštěstí to zachraňuje dostatečně fajn hlavní dvojka, feel-good aura celého filmu a závěrečná “hádka” v bytě, která alespoň trochu stála za to. Koukatelné zcela bez újmy na zdraví, ale dle ohlasů jsem čekal daleko větší, zapamatovatelnější a zábavnější věc. ()

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Richard Linklater natočil velmi neortodoxní romantickou akční komedii, v níž jsou opěvovány sexuální energií nabité záporné postavy (Glen Powell v roli Garyho, Adria Arjona v roli Madison) a divák je na základě tohoto povrchního živočišného pudu adoruje. Napomáhá tomu taktéž fakt, že charakterově správné a férové postavy jsou zde vykresleny dosti neschopně a hloupě. Příběh je sám o sobě velmi prostý a přímočarý. Je velká škoda, že tvůrci v závěru nevyužili udičku na "double twist", který by Vraha naoko posunul o level výš. Takto zůstáváme u průměrného, lehce lascivního, feeling good filmu, kde zlo zvítězí nad dobrem. Tři hvězdy. 🙂 (17.06.2024) ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele

Akční/komedie? Žádné komické scény, nebo třeskuté fórky či hlášky, tady nenajdete. Akce? O té se spíš jen mluví. To už je tam víc scén se sexuálním podtextem...takže když už, tak romantický/krimi. Nicméně ano, ten příběh baví. Tím, že je dobře vymyšlený. Je to ukecané chytrým způsobem. Velká škoda, že chyběla dynamika a že se střihačské nůžky nerozvášnily o chlup víc. Ty dvě hodiny jsou zbytečně moc. Resp. jinak ... v rukou třeba Tarantina, nebo Coenů, by ten scénář zasvítil i s takovou nadstopáží. Stačilo by trochu víc stylizace, tuhle přidat na expresi, tuhle ubrat, dodat bizarnější postavy a výraznější hudbu... . Dost by se to hodilo i díky závěru, který je poněkud závadný-nedostatečně korektnopokrytecký. V tomto Linklater provedení jsou to lepší 3*. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Příjemné filmové zpestření, žánrový mix krimi-komedie-romantika na mě zafungoval velmi dobře.. Moc se mi líbila ústřední herecká dvojice Glen Powell a Adria Arjona, krásně to mezi nimi jiskřilo a slušelo jim to spolu.. K tomu je to tak hezky napsané (ode mne pochvala za scénář), že jsem po celou dobu měla na tváři potutelný úsměv nebo jsem se smála na celé kolo.. Krásné čtyři hvězdy.. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem neviděl takovou chemii mezi hlavním hereckým duem. Powell se od druhého Top Gunu zapsal mezi nejobsazovanější herce...A to právem. Charismatu má tento mladík na rozdávání. A mě samotného zajímá, jakým budoucím projektům se upíše. A Adria Arjona? U té se též nějaký ten herecký talent najde. Zejména pak ale pořádný sex-appeal, což tady prokázala několikrát. Jinak za mě škoda, že kromě sehranosti obou zúčastněných se příběh trochu více neutrhl ze řetězu. Samotný námět totiž vybízel k mnoha interesantním alternativám, jakým se ústřední příběhová linka mohla vydat. Ale i tak jsem si to dokázal užít. Alespoň ten závěr malinko překvapil. Za mě fajn pohodová zábava na sobotní odpoledne. Za mě dávám slušných 6,5/10 ()

Galerie (65)

Zajímavosti (12)

  • Scenár bol napísaný na základe rovnomenného článku magazínu Texas Monthly z roku 2001 od Skipa Hollandswortha. Je to druhýkrát, čo Linklater natočil film podľa článku v Texas Monthly od Hollandswortha, prvýkrát to bol film Bernie (2011). (Arsenal83)
  • Rozvinutie vzťahu medzi Garym (Glen Powell) a Madison (Adria Arjona) je zrejme len fikciou. Podľa Hollandsworthovho článku, na základe ktorého vznikol scenár, neexistuje žiadny dôkaz, že by Johnson chodil s jedným zo svojich potenciálnych „klientov“. Podrobne ale opisuje prípady, v ktorých ženy považovali Johnsona za zvodného a pokúšali sa s ním mať sex. (Arsenal83)

Reklama

Reklama