Reklama

Reklama

Circle Line

Singapur, 2023, 80 min

Režie:

J.D. Chua

Hrají:

Peter Yu, Andie Chen

Obsahy(1)

Film o skupince cestujících v posledním nočním vlaku metra domů, které pronásleduje neznámá příšera. Vrozený instinkt Yi Ling (Jesseca Liu) je podroben zkoušce a inženýři se snaží zachránit přeživší. (mokelembembe)

Recenze (6)

Marze 

všechny recenze uživatele

Singapursky film s priserou, ktery vam zanecha nezodpovezene otazky proc. Jsou tu slibne casti, ale vetsina se zbytecne klikati a je unavny. Monstri detatko me rozesmalo. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Tak tu sa ťažko hľadal dôvod vyhnúť sa odpadu, ale tak predsa len Singapur tak budem zhovievavý...ako takú snahu uprieť nemožno ale je to bieda. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Strašně stupidní monster horor to snad i Asylumovky mají lepší scénář než tohle. Nějaká společnost koupí rozestavěnou železniční stanici dojdou tam a ty lidi vyhodí (jo, protože takhle to určitě funguje) a nechají to tam (proč to teda kupovaly?) .  Posuneme se v čase a ta společnost koupila i tu vlakovou dopravu a při provozu dochází k výpadkům za , které může příšera co ji kdysi měl nějaký traumatizovaný kluk  (tohle si nejspíše  sebrali z nějakého dílu krokodýla nevím už, kterého kde byla holka co chovala malého krokodýla a rodiče jí ho spláchli do záchodu). Vždy , když dojde k nějakému výpadku tak ta stanice ty vlaky přesměruje na  náhodnou stanici  a jednou je přesměruje na stanici co není ani v provozu (ta z , které vyhodily ty lidi) a oni ji nemají ani na mapě (jaká náhoda). Tak jich tam hledají (protože je tam dcera zaměstnance)   a do toho tam na ně (na ty lidi z vlaku)  ta příšera útočí. Pokud se na ni těšíte zklamu Vás moc nepředvede jednou háže s lidmi na počkání jednou ji ty lidi mlátí a vyhrávají jediná scéna co měla potenciál je v tom vlaku kde vběhla a začala jich tam zabíjet bohužel po 30 vteřinách to režisér utnul a nic neukázal.  Zhruba od 40 minuty se to táhne a nic se neděje. Scéna kdy malý kluk háže po té příšeře kamínky je jedna z nejtrapnějších scén v historii hororů a závěrečná likvidace monstra nestojí za nic  (zabije se samo) . ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Hviezda za odvahu Singapuru niečo také natočiť. Inak to nemá hlavu, pätu, úvod, jadro, záver, je to naskladané len tak haľa baľa, triky slabé a aj málo, gore minimum, ľakačky žiadne, napätie nula, neviem, budem mierny a nedám odpad. ()

Reklama

Reklama

Reklama