Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Vítejte ve světě, kde se u všech, kterým už bylo 18 let, vyvine superschopnost. U všech kromě 25leté Jen, která má pocit, že zaostává. Jenini spolubydlící – Carrie, Kash a záhadný nalezenec – jí naštěstí brání upadnout do hluboké sebelítosti. Ztracená ve velkém, matoucím světě a vyzbrojená trochou naděje a hromadou zoufalství se Jen vydává na cestu za objevením vlastní superschopnosti. Možná při tom ale zjistí, že vlastně jen stačí být v pohodě. (Disney+)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (13)

cernakus 

všechny recenze uživatele

neobyčejná nuda doplněná o neobyčejně hnusné herečky, což při anglickém sitcomu už něco znamená, protože angličanky jsou hnusné obecně. Zdánlivě inovativní motiv kde ve světě superschopností žádnou nemáte byl lépe pojat v Powerless (seriál) (2017) a rozpracován v kvantu seriálů a filmů, kde naopak schopnost máte a tím jste mimo společnost. Více jak dva díly jsem nedal a pokud zde nějaké individuum píše, že kvalita klesá, tak tohle dílko od odpadu zachránila právě má nechuť to dokoukat. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Takoví jiní Misfits. Míň přidrzlí, ale s možností dělat si v tom světě plném superschopností doslova, co chcete. Tady opravdu nevíte, co se stane s každou další scénou, přitom se ale neděje nic vysloveně extravagantního. Vtipné to ale být dokáže, jen tomu chybí určití hranice, které by ten děj trošku nasměřovaly k něčemu, co dává smysl. ()

Reklama

PEZ 

všechny recenze uživatele

Originálna teen záležitosť, s typicky britským humorom a miestami scénami, ktoré by som v takomto type seriálu nečakal (šnupanie koksu v clube, či nadávky ako v tretej cenovej). Celým seríálom sa vynie vymakaná hudba, normálne som vďaka nemu objavil značné množstvo pre mňa neznámych bangrov. :) Prvé diely mali väčšiu silu, v strede seriál málinko upadol, ale posledná časť to zas posunula vyššie. Na to, že sa jedná o prvý významný počin mladučkej Emmy Moran, je to super čerstvý závan niečoho nového, sviežeho a originálneho. Som rád, že odklepli druhú sériu, do tohto sveta sa kľudne ešte raz vrátim. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

velmi příjemné překvapení. Jestli má Extraordinary k něčemu opravdu blízko, pak jsou to (taky Britští) Misfists. Samozřejmě příběhově je to každé úplně jinde, nicméně krom přítomných "superschopností" tyhle dva seriály spojují neokoukané tváře (Máiréad Tyres a Sofia Oxenham jsou obě výborné), funkční a dost břitký humor, kdy sem se několikrát s velkou chutí zasmál, ale i tendence občas zvážnit a rozvíjet příběh hlavních postav i jinak než jen v rámci epizodek, kdy se většinou někomu něco nepovede. Upřímně doufám ve druhou řadu...80% ()

Mysubugule 

všechny recenze uživatele

Jak je možné, že jsem o tomhle seriálu vůbec nikde neslyšel. Jsem rád, že jsem na to náhodou narazil. Rozhodně se jedná o jednu z nejlepších superhrdinských dekonstrukcí. I když o superhrdinství to moc není, ale spíše o tom, jak lidé fungují v běžném životě ve světě, kde máji všichni nějakou superschopnost. Avšak na superhrdiny zde také trochu dojde. Hlavní postavou je 25letá holka, u které se stále neprojevila její schopnost, a tak se jí snaží získat. Čtveřice hlavních postav je zábavná a všechny jsem si oblíbil. Seriál dobře balancuje mezi vtipnými a vážnými tématy. Samotné superschopnosti jsou dost zábavné. Objevuje se jich tu spousta a některé jsou i celkem bizarní. Soundtrack je také skvělý. Osobně mi přišla lepší první série než ta druhá, ale celkově jsem se seriálem velmi spokojený. ()

Galerie (20)

Související novinky

Anya Taylor-Joy v čele dalšího seriálu Netflixu

Anya Taylor-Joy v čele dalšího seriálu Netflixu

23.08.2024

Streamovací služba Netflix se zřejmě pokusí napodobit úspěch Dámského gambitu, plánuje totiž další hvězdnou spolupráci s jednou z nejpopulárnějších mladých hereček současnosti, Anyou Taylor-Joy … (více)

Reklama

Reklama