Reklama

Reklama

Dívka a moře

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Houževnatá mladá Australanka si jde odhodlaně za svým snem a musí překonat velký strach, aby jako nejmladší člověk na světě sama obeplula celou zeměkouli. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

sator

všechny recenze uživatele

Film je založen na základě knihy "True Spirit: The Aussie Girl Who Took On The World", Jessicy Watsonové, nejmladšího člověka, který kdy samostatně plul po celém světě bez mezipřistání. Svou plavbu dokončila před svými 17. narozeninami. Její výkon byl oceněn Řádem Austrálie. I když cesta byla nakonec kratší než požadovaných 21 600 námořních mil, aby mohla být Světovou radou pro rychlostní rekordy plachtění považována za globální obeplutí . O příběhu Jessici Watson vznikl dokument "210 Days: Around the World with Jessica Watson". ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Strhujúci príbeh podaný veľmi nestrhujúcim spôsobom. Nič z toho nešlo, dievča na lodi a pár ťažkých situácií, z ktorých nesálalo napätie. Takže hoci má byť príbeh inšpiráciou o nezlomnosti mladého ducha, tak ja si namiesto dívky na lodi nabudúce radšej vyberiem istotu v podobe dívky na koštěti. ()

Reklama

gemi 

všechny recenze uživatele

Silný příběh podle skutečné události, na kterém je nejzajímavější věk. Občas se objeví někdo se silnou vizí. Někdo absolutně odhodlaný dokázat to, co si vzal do hlavy, bez ohledu na to, kolik překážek stojí v cestě. Akorát to teda většinou není teenager. Jessica Watson si takový cíl vzala do hlavy už v době, kdy si holky přestávají hrát s panenkama. A nejen to, ona to fakt dokázala! Neuvěřitelné. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Jdu do plných. Jedno z nemnoha milých překvapení od netflixu. Vizuálně krásně zpracované, kdo se takových věcí nebojí, musí to být nádhera. Na neokoukanou Teagan Croft se koukalo velice dobře. A příběh Jessicy Watson je jedním z těch krásných příkladů plnění vlastních snů. Nezbývá než před ní hluboce smeknout, dokázat takovou věc v tomto věku. Drobnou nesrovnalost - jak se z plachetnice udělá ponorka a následně pak opět plachetnice - tady protentokrát velkoryse přehlédnu, klady filmu tento drobný nedostatek bohatě vyvážily. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Sranda, že som si celkom aj pamätal, ako som jej cestu sledoval. Detaily som si nepamätal, ale nemala počas cesty nejaké vážne problémy. Bola to udalosť, ktorá sa zapísala do dejín a film mal vzniknúť skôr a mohol byť kratší. Na jednej strane netlačíme na pílu, na strane druhej neriešíme zbytočné hovná. Len za tú spomienkovú nostalgiu 3 z 5 ()

Galerie (13)

Zajímavosti (7)

  • Když si Jessica Watson (Teagan Croft ) za bezvětrné noci zpívá úryvek písně, jde o známou píseň „Starman“ od zpěváka Davida Bowieho. (Puxina)
  • Natáčanie sa uskutočnilo v auguste 2021 na ostrove Chevron v meste Gold Coast, Queensland, Austrália. (Arsenal83)
  • O příběhu Jessicy Watson (Teagan Croft) vznikl dokument 210 Days: Around the World with Jessica Watson (2010). (sator)

Reklama

Reklama