Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Držitelé Cen Akademie Robin Williams a Cuba Gooding, Jr. se vydávají na nadpřirozenou cestu za hranice smrtelnosti v obrazově úchvatném filmu, na který nezapomenete. Chris Nielsen (Williams) se i poté, co umírá při nehodě, pokouší zůstat nablízku své krásné manželce Annie (Annabella Sciorra). Za asistence ducha - rádce (Gooding, Jr.) se začíná přizpůsobovat nové situaci v prostředí, které lze popsat jako nebeské. Ale když si jeho nešťastná žena vezme vlastní život, je odsouzena k věčnému zatracení. Chris si přísahá, že jí najde, aby mohli věčnost sdílet společně. Ale zachránit duši od takového strašlivého osudu se dosud nikomu nepodařilo. S pomocí svého nebeského přítele čeká Chrise ta nejnebezpečnější a nejdrásavější cesta jeho života i toho, co je po něm: pátrání po nesmrtelné lásce, které ho zavede do pekla a zpět! (Magic Box)

(více)

Recenze (374)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Vskutku zvláštní film s dechberoucí vizuální stránkou. Děj se točí kolem osobní tragédie lékaře v podání skvělého Robina Williamse, který po těžké autonehodě upadne do stavu mezi sněním a bděním. Vytváří si svůj vlastní, snový svět. Film prolínají dvě dějové linie, které však dohromady působí trhaně. Digitální triky jsou výborné a herecké výkony a soundtrack také, jediné co mi vadilo, byla ta "nekontinuita" celého příběhu. Na jedné straně je neotřelý příběh, ta epická osobní tragédie zasazená do fantaskního světa snů která celý příběh drží pohromadě, na straně druhé je ten zvláštní přístup k dané látce který ne každému sedne. What Dreams May Come je v záplavě dnešních počinů co se filmového děje týče vskutku vítanou změnou. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Trochu přeemotizovaný film s hodně zajímavým nápadem a ztvárněním, skvělou Kamenovou hudbou a skvěle hrajícími herci, přičemž mi tam akorát trochu neseděl Robin. Nějak si nemůžu pomoct, stále ho vidím akorát jako potrhlého komedianta a i přes lehce (teda skutečně hodně lehce) podobného Krále rybáře jsem mu roli nedokázal uvěřit. ~~~ 3,5* mj. za vizuál. ~~~ Podobný námět i ztvárnění: Pevné pouto. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Hodně neobvyklý film, ale spíš je otázka, který film je obvyklý, ve kterém se Robin Williams objeví, i když tenhle trošičku překračuje všecky jeho ostatní filmy, protože tohle je film, který rozhodně stojí za zamyšlení, minimálně. Ten příběh...jeho průběh, věřím, že ne každý s tím bude souhlasit, a plno lidem se to zřejmě i nebude líbit, spíš je to otázka citu, jak se na danou věc kdo kouká. Hlavní je, že tenhle příběh přesevšecko zlo, které v sobě zezačátku má, se snaží probít do pozitivního konce a nutno dodat, že se mu to docela příjemně daří. Zásadní na tom všem je hlavně ten příběh, který rozhodně za uvažování stojí. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Vizuálně podmanivý (zasloužená soška) snímek s celkem originální zápletkou, která mne ale nevedla ani k slzám, ani k hlubokému zamyšlení nad životem a smrtí. Doufám ale, že Robin se navzdory způsobu odchodu ze světa dostal do toho krásného nebe, protože "tam, kam jednou všichni přijdou, nemůže být zle". ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tenhle film tak silene utoci na city, ale bohuzel se mu to vubec nedari. Pribeh je dost zajimavej, ale po uvodni zhruba pulhodine a presunuti do nebe, film zacne nudit. Nastesti s cestou do pekla se film konecne trochu rozjede. A samotny peklo je udelany docela mrazive. Ono trikova stranka je asi nejvetsi klad, protoze i kdyz se film desne tahne, je aspon na co koukat. A ty radoby dojemny flashbacky s silene nudnejma dialogama me akorat stvali. Williams hraje narozdil od Goodinga skvele, jen mi do role moc nesed, ma vetsinou furt ten svuj vtipnej vyraz. Ale rozhodne stoji film za skouknuti. ()

Galerie (111)

Zajímavosti (14)

  • Původně hudbu pro film složil Ennio Morricone, jeho hudbě ale nebyla využita a nebyl ani udán důvod, proč tomu tak je. (..Lucas..)
  • „Pekelné“ scény byly natočeny na vetchém, zrezivělém vraku letadlové lodi třídy Essex USS Oriskany (CV-34). Loď byla později potopena, aby uvolnila místo pro umělý útes 17. května 2006. (sator)

Reklama

Reklama