Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Známá komedie ze studentského prostředí plná erotického řádění školních průšvihářů a teenagerů. Pokud chcete vidět holkám pod sukně, nastavte si na schodech zrcadla. Pokud ale chcete vidět víc, převlékněte se za doktora a jděte vyučovat zdravovědu nebo šití. Někdo bude mít štěstí a ztratí se v kabinetu mladé a náruživé bioložky. Pracovat s ústy a jazykem Vás zase přiučí francouzština. Jenom se nesmíte nechat chytit ředitelem, který je všude. A neberte si šaty s kovovými předměty. Mohli byste zažít magnetický striptýz proti vaší vůli. (IFA movie)

(více)

Recenze (26)

Ukubumbahoo 

všechny recenze uživatele

Klasická teenagerská komedie, všichni chodí do školy a jediné co je zajímá je nejkrásnější holka na škole a její poprsí. O nic jiného v celém filmu v podstatě nejde, ale i přesto by tato komedie mohla úspěšně bojovat s dnešními komediemi s obdobným námětem (takže v podstatě se všemi) a mnoho by jich porazila. Stále je to ale ujeté béčko o "kozách", pokud jste fandou aspoň jednoho, myslím že si to užijete. + Snímek vlastním na staré VHS a celý film je dabován jednou osobou a to je vážení nářez! :-D ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Skupina několika mladíků zůstane jednoho dne po škole, když do místnosti vstoupí místní kráska, Purity Buschová. Ta, která je legendou místní školy, která s nikým nechodí ani nechodila, a její poprsí je zahaleno rouškou tajemna. Toho dne mladíci uzavřou sázku - do konce roku se alespoň jeden z nich dostane Purity pod svetr. A ostatní jsou povinni mu v jeho snaze pomáhat... Tento film byl kdesi doporučen jako ta správná bláznivá komedie z osmdesátých let. Čekal jsem něco na způsob Připoutejte se prosím či Bláznivé střely, ale toto je úplně o něčem jiném. Příběh - mnohokrát viděný v různých obměnách - přičemž nejznámější jsou asi Prci, Prci, Prcičky (a nutno říct že i ty Prcičky mají nad tímto filmem kvalitativní převahu). Ani filmové zpracování není nic extra, a ani u rádoby vtipných scén jsem se moc nezasmál. Chvilkama jsem se i docela nudil, protože výsledek byl zřejmý hned od začátku, a jinak o nic nešlo. Škoda.. ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Teen komedie o sexu přesně v té podobě, v jaké to nesnáším. Dementní, trapné, stupidní, všichni jsou nadržení a chovají se jako idioti a každá scéna či "dialog" se točí kolem sexu. Přitom to není sexy,  koz je málo, místy je to příšerně natočené (vrakoviště vs. gladiátoři) a není to vtipné. Zasmál jsem se asi 3*, z toho jednou díky sprostému dabingu a je tu fajn muzika, za to 1*. Jinak jsem si říkal, jak by bylo fajn, kdyby se objevil třeba Jason s mačetou a ukončil jejich (a moje) utrpení, ale bohužel. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě bavilo, nejdříve jsem viděl dvojku a až pak jedničku, ale to neva. Nějak moc to na sebe nesouvisí. A tak jsem teda ani nic moc nečekal protože dvojka mě nebavila. Ale tady padaj strašný hlášky podpořený dokonalým dabingem "Do prdele to je ta píča":-)) No ty hlavní hrdinové jsou fakt zoufalci k pohledání a jejich nápady jsou bravurní. A délka filmu je na takový film ideální. Za mě palec nahoru. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Komédia plná prekvapení, v ktorej nie je núdza o dievčatá a ich vnady, náruživých mladíkov a ich málo vtipné falošné triky. Staršia komédia z roku 1983 s jednoduchým príbehom, ale v 80tych rokoch sme boli radi aj za to. Vtedy to bol hit. V dnešnej dobe neosloví snáď nikoho. Ak máte chuť na mladé kozičky, siahnite radšej po Porkym (1981). Ja som to videl asi pred mesiacom a skoro nič to vo mne nezanechalo, mám dokonca problém si vybaviť niečo iné, než sexi nôžky v stilettách. O hudbe nemusí byť reč a o nejakom zmyslu plnom príbehu už vôbec. Nezaujímaví herci, nie príliš atraktívne dievčatá, nie príliš dráždivé, nie príliš vtipné, nie príliš originálne. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama