Reklama

Reklama

Infiesto

  • Španělsko Infiesto
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V chaotické době pandemie pátrají dva detektivové po únoscích mladé ženy a odhalí přitom, že celý případ je součástí ďábelského plánu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Neslané, nemastné....Takový polotovar, který má dobrý základ, kterým je příběh - spíš myšlenka příběhu ve které hraje prim pandemie Covidu a fanatická sekta, jejíž členové věří, že musí obětovat lidské oběti, aby zastavili pandemii, kterou považují za počátek konce světa. Ano nezní to špatně. Jenže provedení je velmi tristní až dětinské. Autor jednoduše nedokáže vymyslet kriminální zápletku tak, aby její odhalování a rozplétání působilo profesionálně a pro diváka atraktivně. Příběh nepůsobí tak hlubokým a "temným" dojmem, jakým by mohl. Je zde i jakýsi pokus přiblížit divákovi hlavní dvojici vyšetřovatelů a nastínit jejich osobní problémy - i toto se zde minulo účinkem a nedokázalo to vzbudit sympatie. Film tak obsahuje spousty rozporů a vypomáhá si vyloženě náhodnými odhaleními a prapodivnými kroky vyšetřovatelů. Je to celkem škoda, protože ty herci měli na to zahrát v perfektním temném a sektářském krimi filmu. ()

b.dragonfly 

všechny recenze uživatele

Při zmínce o dalším příběhu odehrávajícím se za doby covidové jsem se trošku bála, že půjde o další přiblblý Sick. Film ale neztrácí ani vteřinu a hned na začátku dostaneme krátké intro o temných a zvrácených událostech, obklopujících mladou teenagerku, která byla unesena vůdcem kultu a po mrazivém útěku se proměnila v úplně otupělou postavu. Začíná tak pátrání po únoscích a hra o čas. Má to příjemnou atmosféru a napětí, postavy jsou fajn, jen co mě trošku zklamalo, byl závěr filmu. I tak ale silné 3*. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Keby to bola kanadská krimi-thrilerovka, dejovo by to bolo jednoduchšie. Keby to bola severská produkcia, atmosféra by bola hutnejšia. Espaňáci zvolili strednú cestu. Aj sa nad tým zamyslíte, aj to má nepredvídateľný záver a aj to dokáže udržať pozornosť, hlavne kvôli zaspomínaniu si na lokdán a rúška. Za mňa kvalitné 3 z 5 ()

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Dvojica šingálov, ktorí by nenašli ani cecky v striptíz bare chodí z miesta na miesto a hľadá nejakého kokotka z kultu osobnosti, ktorému zajebalo a myslí si, že je Panoramix a preto vo voľnom čase zbiera mladé čaje na obetu niekde v prdeli starej štôlne. Cele to je na smiech, nudné a najväčšie napätie človek prežíva, či sa tie dve ovce bez rúšok nakazia kokotvidom alebo nie. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Na španělské poměry extrémně nezáživná kriminálka s příšernou dvojicí hlavních vyšetřovatelů, mezi kterými byla zcela neexistující chemie. Jede se dle léty ověřené šablony, klišé střídá další klišé a absolutně to nefunguje. Celé vyšetřování je prazvláštně sestříhané a jednotlivé scény na sebe ani pořádně nenavazují. Jinými slovy, často není jasné, co vedlo vyšetřovatele k tomu či onomu zjištění. Celý film má extrémně plíživé tempo a v závěrečných 20 minutách sledujeme sprint do cíle. U něčeho tak nudného byl navíc nadlidský úkol udržet jakoukoli pozornosti. Přitom film zpracovává poměrně zajímavé téma únosů mladých žen. Obrovské zklamání. [15 %] ()

Galerie (27)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie trvalo 7 týždňov a prebiehalo v astúrskych a galícijských lokalitách, vrátane reálneho Infiesta, nemocnice San Rafael v La Coruña a pustovne San Amaro v Seoane, Forcarei. (Arsenal83)
  • Zhruba ve 45. minutě filmu se v záběru objeví traktor československé výroby Zetor. Podnik na výrobu traktorů vznikl po 2. světové válce jako součást Zbrojovky Brno. (BrianStorker)
  • Při přestřelce u poustevny používá bratr otčíma oběti československou útočnou pušku vz. 58 P. (Viacslav)

Reklama

Reklama